Photoshopolni nem hinném,de Ők (is) rajta vannak az ügyön,hogy hogyan is lehet beszedni a lét.
A szemből bemér,aztán utánad fordul a rendszámért valós, működő szituáció.
A magyarázat a folyamatos videofelvételben van,abból kikockázva kapod meg a képeket,amelyeket egy szép sárga csekk kiséretében megnézel.
ezért is nem értem hogy kaphat valaki úgy bírságot hogy nincs a képen a rendszám rögzítve csak oldalt feljécbe.. Lassan már photoshopolni is fognak a yardok..
enyémet is rángatta de nem hajlik egy könnyen igy megfelel de szerintem a blokkoló sem sokáig lesz megengedve előbb vagy utóbb szemet fig valakinek szúrni és akkor minden motorost megállítanak és azt már nem lehet kimagyarázni de amúgy tetszik a blokkoló is de egyenlőre hajtogatom a rendszám tartó saválló cuccot
"nulla forintba kerül". ja, amíg nem szólnak érte - utána meg drágább, mint bármelyik gyorshajtás...
(arról nem beszélve, hogy az én rendszámomat is azért rángatja a rendőr az út szélén, mert aznap már elment mellette két vas, felhajtott/félbehajtott rendszámmal )
fel kell hajtani a picsába amióta bemértek nekem faszán fel van hajtva és menet közben ha hátra nyúlok simán tudom hajtogatni ez a tökéletes megoldás és 0 ft be kerül ja és be látom hogy le akar állítani csak vissza tekerem eddig 2x állítottak meg egyszer _Magyarországon 1x pedig Auszriában mind a 2 nézte a tartót de de nem kötött bele
Hasonlón agyaltam én is,csak egy spec. fólia,amivel bevonva (nem a rendszám,mert az már törvényszegés) hanem mondjuk az autók mérhető felülete,nem visszaverné a infrafényt,hanem jelentős részét elnyelné .
Ha motoros bőrszerkóban már van olyan,amelyik nem elnyeli,hanem visszaveri az infrafény,akkor az ellenkezőjét is meglehetne oldani.
Ez bőrszerkó ráadásul fekete is,mégis 40%-al kevésbé melegszik direkt napfénynél,mint egy kezeletlen.
Egy ilyen fóliával a fehér és ezüst autók elrejtése nagyságrendekkel könnyebb lenne.
Na de most jön a fekete leves,mennyibe is lenne egy ilyen fóliának a négyzetmétere? 100-200eFt.
Nem is kéne sok hozzá, pár csiszolo papir, max 500 Huf meg egy kókány fehér festék, szikszalag kimaszkolni és a csiszolást lefujni a biztonság kedvéért igényes munka lenne, és biztos siker!
Ez nagyjából jó, a lényeg, hogy kifelé legalább egy húsz-harminc fokos szögben zavartalanul ki tudjon lépni a sugár belőle.
(kihúzol egy madzagot a felfogatástól, és egy méterre a motortól felemeled kb . 40 centivel feljebb, mint ahol a blokkolófej lenne. Ha nem akad el semmiben a zsinór, akkor jó)
zsir... nah ha már igy offoljuk kicsit a topikot, átnéztem a vasat hova tudnám tenni, a képeken jeleztem, előre a régi fékcső felfogatásának helyére kicsit jobbra csuszva, hátra pedig a rendszám és a hátsó lámpa közé, fasza müanyag elem lehet furni faragni, csak mind két helynél cink hogy kicsit beljebb van a motor hátuljátol, és a lápától? Vagy az nem baj!?
Teljesen mindegy, hogy milyen trafi: ezek a blokkolók pontosan arra vannak kitalálva, hogy a felvételen csak a képed szerepeljen, a haladási sebességed ne.
És amugy a blokkolónál mi a szitu az olyan trafival (nemtom melyik) amelyik videóz, és ha előlröl elkap h túllépted, utána már a rendszámodat mindegy hogy kapja le.. én ilyen csekket kaptam, a rendszámom a kép szélén látszott --- jelzés mellett és szemből bemértek. Az ilyet blokkolja?!
(meg volt egy kép szemből is... nemtom ilyenkor valyon arar hivatkoztak volna h a rendszám lekapása után is gyorsan mentem, vagy ha utána 50 el mek, akkor is megbüntet!?)
És ha nem felé mész, hanem elhajtasz mellette rögtön csekk
nálunk két ilyen autó van: egy fordfiesta, meg egy navara... a fasz gondolta h trafi, csak a csiporgásra lettem figyelmes, amikor elhagytam...
Egy komám is ilyet használ, és ő berakta az ülés alá h tegye a dolgát és kész.... én is ezen a megoldáson lennék, csak a jelző ledet (habár még nem ismerem a teknikát), de csak a jelző ledet kivezetném a müszerfalhoz a legerősseb erejü ledre, és egy led már nem oszt nem szoroz valaholva eldugva, azt ha villog mint az őrült lassitok!
Szakértőktől kérdezném, az a trafi ami kocsiba ül és néz a sáv fele, én megyek neki szemből, az sose fog engem büntetni mert csak az elejemet látja nem? Forgolodni meg nem tud...
Az én fejegységemben ,egy szintén ilyen blokkolót használó társunk kicserélte egy magasabb fényerejű ledekre a gyáriakat. A ledek színe és fényereje annyira jó,hogy még rátűző napfényben is látható
Létezik egy olyan megoldás is,hogy a piezó visítót kiveszik, és helyette vezetékes megoldással, egy fülhalgatóra teszik a hangjelzést.
Én ezt nem alkalmaznám,a vezeték miatt,vezeték nélküli megoldásban még szerintem erre a fejegységre senkinél nincs kész,tesztelt megoldás.
Akkor jelez, ha rád mérnek....és a fejet találat éri.
Ha akarod villog és/vagy sípol.
Elméletileg amikor találat éri a fejet az azonnal blokkol.
Hogy sikeres volt-e, ezt a rendőr tudja. Meg te, ha nem kapsz levelet....
Ugy vannak vele a sex is izgalmasabb ha kicsit felhuzzák előtte a másikat!
Kérdés a blokkolósokhoz, a Kutya Úr féle blokkolót elnézve, ez hogy jelez? Ugy értem ha felszerelem mondjuk 140 el hogy veszem észre h a 90 es táblánál próbálják késziteni a csekket? Mert én a banditán, nem nagyon tudom szem elé felhelyezni, fülelé meg főleg!? Villog vagy pittyog vagy hogy észlelem!? Vagy nem is kell rola tudnom, ugyse jelzi ki a sebességem!?
A szemből bemér,aztán utánad fordul a rendszámért valós, működő szituáció.
A magyarázat a folyamatos videofelvételben van,abból kikockázva kapod meg a képeket,amelyeket egy szép sárga csekk kiséretében megnézel.
Te még idén le is tesztelteted velük?
(arról nem beszélve, hogy az én rendszámomat is azért rángatja a rendőr az út szélén, mert aznap már elment mellette két vas, felhajtott/félbehajtott rendszámmal )
Ha motoros bőrszerkóban már van olyan,amelyik nem elnyeli,hanem visszaveri az infrafény,akkor az ellenkezőjét is meglehetne oldani.
Ez bőrszerkó ráadásul fekete is,mégis 40%-al kevésbé melegszik direkt napfénynél,mint egy kezeletlen.
Egy ilyen fóliával a fehér és ezüst autók elrejtése nagyságrendekkel könnyebb lenne.
Na de most jön a fekete leves,mennyibe is lenne egy ilyen fóliának a négyzetmétere? 100-200eFt.
Hopp, enyém az ötlet.....ha valaki kifejlesztené!
Nem is kéne sok hozzá, pár csiszolo papir, max 500 Huf meg egy kókány fehér festék, szikszalag kimaszkolni és a csiszolást lefujni a biztonság kedvéért igényes munka lenne, és biztos siker!
(kihúzol egy madzagot a felfogatástól, és egy méterre a motortól felemeled kb . 40 centivel feljebb, mint ahol a blokkolófej lenne. Ha nem akad el semmiben a zsinór, akkor jó)
Te üres rendszámtáblával járkálsz?
http://www.sportmotor.hu/motor...
(meg volt egy kép szemből is... nemtom ilyenkor valyon arar hivatkoztak volna h a rendszám lekapása után is gyorsan mentem, vagy ha utána 50 el mek, akkor is megbüntet!?)
nálunk két ilyen autó van: egy fordfiesta, meg egy navara... a fasz gondolta h trafi, csak a csiporgásra lettem figyelmes, amikor elhagytam...
Szakértőktől kérdezném, az a trafi ami kocsiba ül és néz a sáv fele, én megyek neki szemből, az sose fog engem büntetni mert csak az elejemet látja nem? Forgolodni meg nem tud...
Létezik egy olyan megoldás is,hogy a piezó visítót kiveszik, és helyette vezetékes megoldással, egy fülhalgatóra teszik a hangjelzést.
Én ezt nem alkalmaznám,a vezeték miatt,vezeték nélküli megoldásban még szerintem erre a fejegységre senkinél nincs kész,tesztelt megoldás.
Ha akarod villog és/vagy sípol.
Elméletileg amikor találat éri a fejet az azonnal blokkol.
Hogy sikeres volt-e, ezt a rendőr tudja. Meg te, ha nem kapsz levelet....
Kérdés a blokkolósokhoz, a Kutya Úr féle blokkolót elnézve, ez hogy jelez? Ugy értem ha felszerelem mondjuk 140 el hogy veszem észre h a 90 es táblánál próbálják késziteni a csekket? Mert én a banditán, nem nagyon tudom szem elé felhelyezni, fülelé meg főleg!? Villog vagy pittyog vagy hogy észlelem!? Vagy nem is kell rola tudnom, ugyse jelzi ki a sebességem!?