Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy a sok geciség közül ebben a szar országban(tudom:el lehet menni).vagyis mindenbe beleköthetnek.ha nekem a rendszámom egy hajlékony lemezen van,de jól áll,akkor is mond6ják,hogy:"de bármikor felhajlít6om.."szóval bűnös vagyok.
erre mondta az öreg paraszt,hogy lecsuk6nak erőszakos nemi közösülésért.igaz,hogy még nem csináltam,de a szerszámom megvan hozzá.....
Nézd, van lehetőség (bőven) más országok rendszámát használni, sőt: akár ott is élni, ahol az épp legális.
Irigykedhetünk az ukrán rendszerre is, ahol egészen elképesztő "lazaság" van az azonosítók körül, de valahogy mégsem akar senki ott élni...

Egyébként itthon is létezik névre szóló rendszám, bármilyen hihetetlen, igaz, nem is szerelheted fel bármelyik járműkategóriára.
..pár deákferencért meg is veheted..igaz akkor is csak egy járművön használhatod
amitől még behányok, h a rendszám nem is az enyém.. miért nemugyvan mint fejlettebb országokban, hogy akárha van 3 kocsim, egy rendszámom van, ami hozzám tartozik, nem kocsihoz, hiszen úgyis egy verdával tudok menni egyszerre (és koptatn iaz utat, balesetet, szabálysértést okozni-csinálni) áhh.. ezek után nem is csodálkozom, hogy azt gooondolják, h één akarok valamit lehet csinálni majd valalmikor talán a rendszámommal
nem érti bazmeg, nem értii fegyver alapban nicns a verdádon, de a rendszámot így is simán leveheted, elhagyhatod a hivatalos gyári tartóról/val
jogos
"Nem értem mi alapján döntik el, hogy közúti BCS-t akarok elkövetni,"

Hasonló okokból nem rakhatsz a kocsid tetejére állványos géppuskát :) Habár te lehet tényleg csak az út körül tanyázó wombatokat akartad elijeszteni :)
tudod mit nem értek? van ez a szarság, hogy ha eltüntetheted a rendszámot, van valami kacifántosmegfogalmazása. De ha manuálisan kell megtennem, akár gombnyomással, akkor ugyanúgy le is vehetem a kezemmel, vagyis ha nincs hozzáheggesztve a vázhoz (a segédváz is, mert azon van a rendszám és az is levehető ), akkor ugyanúgy bármikor eltüntethetem.. Vagy van valami szabályozás, hogy ha 2 másodperc alatt el tudom tüntetni, az bűncselekmény, ha 5 másodperc kikapni a tartóból, az már nem? És ha én pályázni járok, és nem akarom, h a baiztosítósok felismerjék a motort, ha összetöröm ne kelljen casco-t fizetni, és azért mozgatható a tábla, h ne kelljen klevennem a motorról? Nem értem mi alapján döntik el, hogy közúti BCS-t akarok elkövetni, vagy más okból mozgatható-éé. Nem fér bele a fejembe, hogy mi az indok, az, hogy HA AKARTAM VOLNA, FELHAJTHATTAM VOLNA? ez egy bíróság előtt, hogy áll meg? főleg a gyári rendszámtartók mellett, amik maguktól is elhagyják a rendszámot?
Megjött a extra fej is, HP matricás, de a régi fejegység nem panaszkodik rá,az önteszt után zöldre vált.
Gondolom a lényeg a chipjében van úgyis.
1, 30ezret, nem 45-öt.
2, Ha meglátja az elektromos motort a rendszám mögött, akkor az nem harminc lesz, és nem is negyvenöt
3, Te pontosan tehetsz a saját motorod állapotáról, ők meg hiába akarnak gumit cserélni, ha nem kapnak...

Egyébként igazad van kapják be
Persze arról nem a járőr tehet hogy egy sz@rral kell neki az utat járni.A gondok fent vannak, de akkor is.....
Vicces mikor engem csesztetnek alóluk meg kihullik az autó és a motor...
Ez a megoldás gyerekek:
http://youtu.be/Cyq1Icnjjf0
és ezt hiába piszkálja a rendőr, meg sem mozdul.
Sajnos ilyen büntetési tételek mellet kénytelen az ember leleményes lenni.Miről beszélünk amikor sz@ros 50 helyett 70-ért külvárosban beperkáltatnak veled 45 ezret.Kész röhej.A fele rendőrmotorról meg le lehetne venni a rendszámot mert alkalmatlanok a közúti közlekedésre (a belügyminiszter mondta).
Az is vicc amikor az én motoromat ellenőrzik műszakilag ők meg augusztusban is téli gumival járnak ami szinte drótig van kopva...
Kár is a szó.....ez Magyarország....
háhh ez konkrét kérdés!

Mindkét oldalt el tom képzelni...
motoros: megy a milliós per életjáradékért, mert trafiból fejbefényképezés történt... természetesen pert nyerve!

A rendőr: mér mér mér... áhh nem méri..... kurva motoros nem baj nesze neked pofádba a lézert vakujjá geciiii!

Ámen atyám ,majd ezt is jól leteszteljük,de addig is amíg nincs cáfolva, én nem fogadok rá,hogy nem lehetséges.

Pohi:

Te lehet tudsz erre a lehet kicsit hülyén hangzó kérdésemre választ adni
A mérést végző rendőröknek van-e valamilyen utasítás kiadva arra, hogy közeli mérésnél (100m alatt szemből) a célkeresztet/pontot tehetik-e közvetlenül, mondjuk egy motoros arcába telibe bele?
Mert ugye a fényét nem láthatjuk a mérésnek,de annak azért van energiája rendesen,ami lehet hogy nem tesz jót az emberi szemnek.
A blokkoló gyártok sem javasolják tesztelés közben,hogy az IR ledekbe ilyenkor szemből belenézzünk (Blinder)
Teljesen igazad van szét pixelesedk úgy hogy nem győznék összerakni. meg azért egy suzuki swift-ben egy bőröndöt forgatni nem egyszerű.
Nem arról szól ez... Attól félnek alaptalanul, hogy pl. a FÁMA3-mal megmér szemből majd (mint egy motoGP futamot közvetítő operatőr) svenkelve utánad fordul és mivel folyamatos a felvétel így bizonyítékként felhasználható. Hát remélem aki ilyenekkel riogat annak lesz alkalma egy nyílt napon kipróbálni, hogy a FÁMA meg az SCS-102 nem igazán HD sportközvetítésre alkalmas eszköz
és a mozgásból vagyis a fordulásból adódó sebesség különbséget ö még percekig kalibrálja. egykerák és rögtön a sisakod tetejét fényképezi.
Nem, ez még mindig városi legenda. Bárki kipróbálhatja, fogjon egy digit fényképezőt, teheti akár tripodra is. Zoom-oljon rá legalább 10xesen és próbáljon meg egy elhaladó motoros után fordulni... A képbe se lesz benne nemhogy olvasható rendszám is sikeredjen. Az új SCS103-mat meg kár is lenne forgatni mert nem videót gyárt csak egy képet.
Sziasztok!
Valamelyik nap városba épp ott húztam ahol trafi volt... (100)
Velem szembe mértek de motorral voltam (rendszámos)
Utánnam tudják fordítani a kamerát?
Köszi
Aug 27-én ringről haza az M3 bevezetőn bizony vadul villogott a Kiyo a szemembe, nemsokára meg is láttam benzinkút lehajtójánál fogalommal szemben a búbostaxit benne a kukucskáló Han Soloval a jobb 2-ben, csőre töltött lézerfegyverrel. Akkor éppen nem esett hanem vödörből öntötték, olyan felhőszakadás volt. Csak mint érdekesség mert ugye szemből mért meg blokkolódott is véletlenül de működött özönvízben is.
Tutti megszívtam akkor ... Mennyi időnek kell eltelnie, hogy kijöjjön a bírság? 30 nap? 60? Mintha arról lett volna szó, hogy a központosítás után már 1 héttel is KELL jönnie a bírságnak.
Lehet, ha nem nagyon szakad, amíg kilátsz a szélvédőn, mert ugye kiállni a hülye áll ki. Szóval látási viszony függő. De sima esőben simán mér, ha "leszakad az ég" na akkor már nem.
pohi, esőben lehet mérni a cuccossal?
Én nem tudom miről beszélsz