bocsáss meg tudatlanságomért, hogy a "szekér" szót nem azonnal gépkocsinak fordítottam... egyébként marha egyszerű: nyilatkozz, ahogy kértek is, kiegészítve az ő nyilatkozatával.
én értelek nincs ez tul reagálva ugyan ugy én is kaphatok pontokat más balfaszságából meg minek fizessek ha nem én vezettem és ha hagyom azvan hogy én vezettem de nekem pillanatnyilag bevan vonva a jogsim érted?és még nem jött bünti csak azt nyomozzák ki vezetett.........nyilatkozatot kérnek!értem?ismerem a faszit nem arról hires hogy oda adom a csekket és be fizeti,és lóvéban sem erős és ha esetleg magamra válalom az egésszet és nem fizet........ fizethetek! nincs jogsim ez a fő problem és ha azt mondom én vezettem megbasznak háturu
Tök felesleges túlvariálni a dolgot! Küldik majd a csekket, a haverodtól elkéred a pénzt és befizeted, ennyi! Vagy a kezébe nyomod a csekket, ő meg befizeti és odaadja neked a befizetést igazoló szelvényt...
Ha nyilatkoztok, hogy ki vezette, akkor a sofőrt a közigbírságon felül is megbüntetik akár eltiltással, akár büntetőponttal, akár mindkettővel.
a fa testápolóval nincs gond hanem az a gond hogy hova menjek mit csináljak? mert a Gyarmati rend őrei szarnak a dologra tehát a kérdésem a következő:hogy milyen papirt irjak vagy fogalmazzak a szombathelyi kapitányságnak hogy nem én manővereztem mert ugye eleve őrzik a jogsim?
értem mindenki erről az okmányról beszél amit ki kell tölteni de nem találják irjak a kapitányságra 1 saját kérvényt miben leirom tanukkal hogy nem én voltam a pilóta?
erről halottam az igazság az hogy nincs jogsim és az ismerős vezetett pedig el montam neki ne száguldozzon én nem fogok más helyett fizetni mi a meg oldás
hali segitséget kérnék az itteni tudoroktól hogy van 1 gyorshajtásom,de nem én csináltam csak a nevemen van a szekér.........ma voltam bent a rendőrségen és nem foglalkoznak vele meg nem is tudnak,nem is akarnak a vas megyei rendőrkapitányságról jött a papiros én meg szabolcsi vagyok..........természetesen basznak felvenni az ügyiratban megadott tell.számot megoldásokat előre is köszönim
Lámpa: műszakin rákérdeztek a ZZR oldalára felszerelt szúrófényekre:
- ez nem "E" jelű lámpa!
- nem az, de nem is világításra használom: csak a vaskos tartó miatt került fel, eldőléskor ezen támaszkodik a motor. különben sincs bekötve.
- ja, akkor maradhat...
(ööö... a vizsgabiztos nem kérdezett rá, hogy akkor miért jön ki elektromos kábelezés a lámpából )
és ennek ellenére engedted, hogy menjen a motoroddal?
Ha nyilatkoztok, hogy ki vezette, akkor a sofőrt a közigbírságon felül is megbüntetik akár eltiltással, akár büntetőponttal, akár mindkettővel.
Ha írásban elismeri aki gyors hajtott a gépeddel akkor ő fizet.
Ha nem akkor te.
Pedig gondolkodom rajta hogy kéne rá :D
- ez nem "E" jelű lámpa!
- nem az, de nem is világításra használom: csak a vaskos tartó miatt került fel, eldőléskor ezen támaszkodik a motor. különben sincs bekötve.
- ja, akkor maradhat...
(ööö... a vizsgabiztos nem kérdezett rá, hogy akkor miért jön ki elektromos kábelezés a lámpából )