Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3500 kg már c kategória és ha a futó 800 kg-nál nehezebb akkor be vagy ce jogsi kell hozzá. nem egy picap típusú autót látni hogy nem tudja a gazdája régen mire kellet a plató soha nem rakott rá semmit. A plató trágya hordásra alkalmas.
Én inkább azt tapasztaltam munkám során hogy az áfa/csalás/ miatt vették meg azokat a szép nagy könnyen parkolni tudó autókat. nem a szépség hanem az adó alól való kibújás miatt vezetik 20 éves szőkék a fostalicskákat. de milyen szarul...
Ez sem biztos 100%, de valami ilyesmi..... majd pohi felvilágosít!
Na nem úgy, amúgy....
Akkor rosszul tudtam.....
Az utánfutós autó az járműszerelvény. 80 km/h max. lakott területen kívül, ahol korlátozás nincs érvényben.
Olyan volt régen, hogy a B kategóriába eső de tgk.-ra (össztömeg 2500g felett) a tgk-ra vonatkozó sebességkorlátozások voltak érvényben.
Csak ugye ahogy tsanyi is írta a sok nagyfejű mind tgk-nak vette a nagy terepjáróját, de ugye nem akarnak 80-al menni a Balatonra....
Ezért most azt hiszem mindenre olyan korlátozás vonatkozik, amilyen kategóriájú jogsival vezethető.
Mizu arc elvagy tűnve mint a 2ft os,vagy az 1 es csak gondoltam felhúzom az ázsiódat picit bááá

Ma megyünk kakucsra tekerni egy uccsót!
Amúgy minden fasza? motor nő meló? bár a melódat tehettem volna idéző jelbe is ha érted mire gondolok : O)))

na minden jót öcskös CSOKKER!
a hátulja még nincs a levegőbe! :)
Ez a régi kresz szerint tényleg így volt, de tudtommal épp a terepjárós jómódúak miatt akik bent ülnek a parlamentben ez megváltozott pár éve és a kis tgk-nak meg a szerelvénynek ha nem haladja meg a 2.8T-át az öszsúlya akkor az szgk sebhatárok vonatkoznak rájuk.....persze lehet, hogy rosszul tudom...
Utánfutóra visszatérve. Apósom 117-el ment, tehát bőven a megengedett alatt. Úgy néz ki nem voltmás korlátozás, és bizony a fényképező rendőr válogatja, hogy futó-nem futó.
A tisztán látás kedvéért kérném a szakértő urakat, írják meg hol mennyivel lehet sima futót vontatni.
Sziasztok, szerintetek ha hatso doboz van a motoron eleg a 2 fej hatra?, es akkor ha 3dobozt akasztok ra? akkor mar a rendszamhoz applikalt fejek csak egyenesen hatrafele blokkoljak a sugarat mivel oldalra a doboz kitakar.jol gondolom?
EZ A VOLVO MILYET FÉKEZ! Szerintem nagyon úgy áll mintha fékezne...nem? Észrevette és beletaposott a fékbe, de bemérték:)
A kressz szerint 80-al lehet mindehol.
Akkor mennyivel lehet húzni a futót autópályán?
Városon kivül, sima főúton asszem 80nal , de lehet azt se jól tudom.
Kutya Úr!

Meghozta a postás bácsi az update csomagot danke sön
Holnap teszterrel megnyaggatják, ha rendesen visszadumál, indulhat az instal.
Basszus, most gondoltam bele, a múltkor 140-el húztam a futót
autóval húzok utánfutót akkor nem 90 a megengedett?
ilyen 20éve még nem volt a kreszben.......
ne adj nekik ötleteket
na meg úgyis elölről mérnek pályán.....
uccse megyen 100-nál többet...
3 év letöltendő...
Hülye kérdés: motor, utánfutóval (motorkulival) autópályán, az mennyi?
Így van.

Arra a megállapításra jutottam, hogy utánfutóval nem szabad gyorsabban menni, mint az adott úton megengedett, mert akkor lekameráznak. Ha meg lekameráztak, akkor Szombathelyen nézik az utánfutót is, így 80-hoz képest vágnak meg. Valószínű viszont, hogy az út mellett a rendőr nem nézi a futót, hanem valamilyen értékre beállítja a mérőeszközét és ami nagyobb mint a beállított érték, az megy Szombathelyre. Na jól megaszondtam.
jah! akkor is szarjanak sünt
Szerencsére nem. Ez az M0-án készült 110-es határnál.