Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma jött a levél, elengedték a közig. büntimet!
A 60 nap miatt.
Az ötletet be sem kellett vetni. (majd legközelebb)
hát, ha a mérő pontos is, megnézném azt a videófelvételt, ami itt készült....na de majd pohi megmondja a tutit, ő használja napi szinten.
Ezt értékelném ... de olvastam a mai modern mérőeszközökről, hogy esőben, hóban IS tudnak jól mérni, vmi spéci infra lencséknek köszönhetően. A sün pedig úgy ült a hátsó ülésen, mint aki tényleg aktívan méreget/célozgat/lövöget.
remélem mákom van és vagy nem voltak még ott a rendőrök amikor először mentem arra (mert nem vettem észre őket) vagy nem fordították utánam. Amikor visszafele megnéztem őket a szembe forgalamt mérte és a kocsiban ültek..
sehogy, nyugi. Arra várt, hogy elálljon az eső, nem mért. Nekem tegnap volt ilyenem, ott sem szóltak a blokkolók, esőben megtörik az üvegen a sugár szerintem, ezért akkor nem mérnek.
ja igen, úgy, hogy nem ablaktörlőzött! :D
Srácok, engem is bemértek... tegnap. Már várom a csekket. 60-as tábla, valszeg kb 90 körül mehettem (lassítottam 130 körülről). Igaz, autóval.

Ami fura volt számomra, hogy a yard autóba ült és esett az eső, természetesen az anyósülés támláján volt a GÉP, hogy tud az esőbe faja fotókat készíteni?
még nem, csak megjelent néhány cikkben, hogy ebben a szar helyzetben be kell ezeket vezetni.......persze majd a választások után fogják nyíltan is kimondani, egyenlőre csak "tanulmányok" vannak....
te is benne vagy a költségvetési bizottságban, vagy mi? Nyugi már
nem, jobbal..... ....amúgy újra lesz vizitdíj és magán tb-k......
mi a helyzet, ma is ballal keltél?
Tutis, manuális irányítású, az új SC103 akkora, hogy csak távirányítással lehet üzemeltetni, de az sem forog körbe.
A számtech szakértőhőz általában nem jut el a fénykép :)
Most hülyeséget fogok kérdezni: A háromlábú amit kitesznek az manuális irányítású, vagy lehet távirányítóval forgatni? :)
kinél lehet panaszt tenni?....ki adja a szakértőt ha komolyra fordul?.....a magyar igazságszolgáltatásról kár beszélni......olyan ami nincs nem beszédtéma...
ez a felhajtós már nem megy, nem minden szituációban tudsz lelépni, és akár a motor forgalmiját is elveszik érte helyben. Ha leragasztod bűncselekmény, ha felhajtod szabs, plussz műszaki. Ennél olcsóbb a blokkoló.
Sanyi, a hamisítás könnyen bizonyítható, azért ma már egy számtechszakértő bármikor megmondja, ha az eredeti képhez hozzányúltak. És senki nem kockáztat meg egy 3 éves börtönt közokirat-hamisításban, ráadásul ha sorozatban csinálja akkor annyi rendbeli, soha nem jön ki.
ha a forgalmiba piros-fehér van ami ugye nagyja piros kicsi fehér énmeg leföstöm sok fehér kevés pirosra azé szólnak a bükősdisznók?
nem, az csont manipulált kép volt, M1-en fix trafi ahol 130 a megengedett 213-at mért......egyszerűen aki csinálta elbaszta mert nem figyelte, hogy a jármű mennyit tud, valószínüleg gyorsan mehetett kb 140-150-nel, de a felvételen már 213 szerepelt mert ugye akkor nem csak 30000 hanem akkoriban 2 kiló körüli volt érte a bünti.........ha majd a meszekokat beleveszik a trafizásba ami a terv 2012-től akkor a hamis képek garmadája lesz majd hisz %-ot kapnak majd belőle.....
velem még nem próbálkoztak manipulált és/vagy téves mérési eredményt kifizettetni.
Arra a furgonos esetre emlékszem,meg olvastam visszavont közigeljárásokról mert nem állta meg a helyét.
De az sem manipulált kép volt,hanem egyszerűen elbaszták.
Olyan helyen mértek és akartak büntetni utólag, ahol nem állta meg a helyét a gyorshajtás,mert nem volt sebességkorlátozás azon az útszakaszon, abban az időben.
Ebben a vonatkozásban szerencse, h akad mifelénk néhány korrupt politikus. És a verdájukon, meg a feleségük terepjáróján biza ott a ceptor. És sztem nem is akarják leszerelni. Legalábbis bízom benne
Mekkora jó: ha leüli, akkor megint csak mi fizetjük ki helyette...
Régebben leülte ! Most nem tudom.
ha már itt tartunk,én arra is kíváncsi lennék,hogy pl.ha egy füstöst mérnek be,és nincs jövedelme,attól hogy szedik be a pénzt?
mert ugyebár a segély alanyi jogon jár,tehát abból még részletekben se von6ják le....kis országunkban.
Kreatívnak kell lenniük, ha valamit fel akarnak mutatni ! A cigánysorra nem mernek kimenni !? A Vajda leszerelteti őket !
fingom sincs, nem láttam a trafit, ezért nem is lassitottam, viszont szeghalmon láttam egy trafit, ami az útra merőlegesen állt, a kocsiból, és 3 karika volt rajta (lencse) talán 180 fokba látna és úgy?
Nem mondod....lelőttek?
A gyrosos estén?
Hol?
azért a 2 évvel ezelőtti sprinterről akinek kiküldték a 213km/h-ról a gyorshajtást pedig jó, ha óra szerint 150-et tud, na arról hamar elhallgattak....lla románoknál állítólag azért tiltották be a fix trafikat mert valami góré üzemeltette őket és annyit hamisítottak, hogy csúnya botrány keretében kibukott a dolog és így ott alkotmányellenes lett..........nagyon könnyű hamisítani a felvételeket......erről itt is beszélhetnének páran...