Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, címem az adatlapon.
Ha aktuális lesz kereshetlek?
Amelyik ötvenes hetvenet megy - ahogy írod - az már eleve nem smkp szóval ugyanúgy rendszámozni kell/kéne.
Ha kétszeméllyel akarsz menni, ahhoz kétszemélyes motor kell, kb. ennyire egyszerű a képlet.
Százból pedig bármikor kapsz 125-ös vasat, és azzal - szabályosan - mehetsz kétszeméllyel.
nekem jó lenne. akármelyik 50es megy 65-70-et két emberrel is, ráadásul én 115 vagyok, anya meg normális súlyú. csak itt pesten, hogy elszaladjunk nyáron moziba, vagy kisebbet vásárolni vagy ilyesmi, tök felesleges a kocsi, de még a nagymotor is, mert nem gyorsabb, főleg a belvároson át. és ugye nem mindegy, h 100ezerből megvan a szaladgálós gyösz, vagy veszünk egy rendszámosat alsóhangon 250-ér, amennyiből nagymotort fogok venni. ááhh.. nyomorultság.
Természetesen az: 35 000 forint, és jól működik a gyakorlatban is.
Mennyit kóstál egy ilyen blokkoló? Már ha publikus.
Egy amperes biztosítékkal működik, tehát áramfelvételről nem igazán beszélhetünk (tesztelésként bekapcsolva hagytam két napra a leállított motoron, és semmit nem okozott)
Szerintem bármilyen motorra felszerelhető, ami akkumulátorról működik.
Hali!
Ballagok a M0-án.Kicsit elbambulok,későn veszem észre szemből a háromlábut.Satu,lass 70-re.Erre a rendőr mikor mellé érek,felkapja a masinát,és utánam fordítja. Ilyenkor mi van?Ha járt valaki így ,írja meg.Köszi!
Jó reggelt!

Olvasgatom már egy jó ideje ezeket a hozzászólásokat a blokkolókról és az lenne a kérdésem hogy ezeket csak nagyobb motorokra lehet beszerelni,az áramfelvételük esetleg túl nagy hogy robogóra fel lehessen szerelni?
Hát mescaléro pont erről beszélek
Na szóval 1, a fejeket csak buta ember sülyeszti be mélyen a hűtőrácshoz, vagy a lökhárítóba, mert azzal úgy korlátozza a műszer látószögét, mint lovat a szemellenző.
2, nálunk van egy fáma 3-as. Én magam is próbáltam bemérni vele a saját autóm. Sehonnan nem tudtunk sebességet mérni róla...
Amikor én vezettem még a kereszteződésben derékszögű kanyarnál is jelezte, a fámát.
Úgyhogy igen én ilyen tekintetben biztonságban érzem magam. Bemérhetetlen vagyok
Aki a sajkát kütyüjével nem, vagy bármi pici kételye van, hogy esetleg nem minden nálunk használatos lézert blokkol. Az szerintem leveheti azt nyugodtan ki is dobhatja a kukába, ugyanis akkor olyan mintha semmi nem lenne rajta, mert az a 30-as táblánál úgyis betartja a 30-at...
Lazán számolva is van 40 éves, a motor.
Szia, ugyanazt tudom mondani, mint mescalero-nak tegnap: küldj légyszives egy e-mailt (adatlap) most rendelek én is először ebből az új, nagyobb teljesítményű verzióból. Ma összeszedem, hogy összesen hány darabot vennénk és kitalálok rá egy jó árat
az, de legalább az utolsó: hétvégén felkerül az autóra és a nagyzizire is a blokkoló - inkább erre költök, mint ilyen csekkekre
Nem, egyszer már próbálták: leégeti a központi egységet.
..nem betiltani fogják, hanem majd kivetnek rá valami jóféle adót.. mert ugye Magyarországon vagyunk..és a bevételeknek meg kell lennie
Ez a cikk egy ökörség! A kukás trafis képek évek óta kint vannak a neten, ráadásul nem is Magyarországon készültek...
Azon meg erősen csodálkoznék, ha a blokkolókat betiltanák, lévén majdnem az összes kormányzati autón van...
Szeva Kutya!
Kérdés: mennyibe fáj egy autós blokkoló,melyet te is ajánlasz?
(már unom a hozzájárulási csekkeket)
Műszaki vizsgán láttam egyet, már csak könyörületből is átengedték
Mégegy ugyanolyannak nem igazán tudná nekidönteni
Látom, rendeltél egy dupla húsos pecheteket...

Ismét egy jó tróger háccsó mérés a 103-mal
Nálunk a környéken van egy. Pecázni jár vele egy nyugdíjas úr.
Ezer éve nem láttam én se rendszámos szimót

Pedig az volt csak férfias igazán
Réges-régen egy messzi messzi galaxisban , ketten mentünk a 3 sebességes rendszámos SIMSON STAR-al 47 km-re rutinból vizsgázni ! Förtelmetes !
Ez már bőven elég is,köszi az infót.

Ne én mára kifórumoztam magam ,good night.