Amelyik ötvenes hetvenet megy - ahogy írod - az már eleve nem smkp szóval ugyanúgy rendszámozni kell/kéne.
Ha kétszeméllyel akarsz menni, ahhoz kétszemélyes motor kell, kb. ennyire egyszerű a képlet.
Százból pedig bármikor kapsz 125-ös vasat, és azzal - szabályosan - mehetsz kétszeméllyel.
nekem jó lenne. akármelyik 50es megy 65-70-et két emberrel is, ráadásul én 115 vagyok, anya meg normális súlyú. csak itt pesten, hogy elszaladjunk nyáron moziba, vagy kisebbet vásárolni vagy ilyesmi, tök felesleges a kocsi, de még a nagymotor is, mert nem gyorsabb, főleg a belvároson át. és ugye nem mindegy, h 100ezerből megvan a szaladgálós gyösz, vagy veszünk egy rendszámosat alsóhangon 250-ér, amennyiből nagymotort fogok venni. ááhh.. nyomorultság.
Egy amperes biztosítékkal működik, tehát áramfelvételről nem igazán beszélhetünk (tesztelésként bekapcsolva hagytam két napra a leállított motoron, és semmit nem okozott)
Szerintem bármilyen motorra felszerelhető, ami akkumulátorról működik.
Hali!
Ballagok a M0-án.Kicsit elbambulok,későn veszem észre szemből a háromlábut.Satu,lass 70-re.Erre a rendőr mikor mellé érek,felkapja a masinát,és utánam fordítja. Ilyenkor mi van?Ha járt valaki így ,írja meg.Köszi!
Olvasgatom már egy jó ideje ezeket a hozzászólásokat a blokkolókról és az lenne a kérdésem hogy ezeket csak nagyobb motorokra lehet beszerelni,az áramfelvételük esetleg túl nagy hogy robogóra fel lehessen szerelni?
Hát mescaléro pont erről beszélek
Na szóval 1, a fejeket csak buta ember sülyeszti be mélyen a hűtőrácshoz, vagy a lökhárítóba, mert azzal úgy korlátozza a műszer látószögét, mint lovat a szemellenző.
2, nálunk van egy fáma 3-as. Én magam is próbáltam bemérni vele a saját autóm. Sehonnan nem tudtunk sebességet mérni róla...
Amikor én vezettem még a kereszteződésben derékszögű kanyarnál is jelezte, a fámát.
Úgyhogy igen én ilyen tekintetben biztonságban érzem magam. Bemérhetetlen vagyok
Aki a sajkát kütyüjével nem, vagy bármi pici kételye van, hogy esetleg nem minden nálunk használatos lézert blokkol. Az szerintem leveheti azt nyugodtan ki is dobhatja a kukába, ugyanis akkor olyan mintha semmi nem lenne rajta, mert az a 30-as táblánál úgyis betartja a 30-at...
Szia, ugyanazt tudom mondani, mint mescalero-nak tegnap: küldj légyszives egy e-mailt (adatlap) most rendelek én is először ebből az új, nagyobb teljesítményű verzióból. Ma összeszedem, hogy összesen hány darabot vennénk és kitalálok rá egy jó árat
Ez a cikk egy ökörség! A kukás trafis képek évek óta kint vannak a neten, ráadásul nem is Magyarországon készültek...
Azon meg erősen csodálkoznék, ha a blokkolókat betiltanák, lévén majdnem az összes kormányzati autón van...
Ha kétszeméllyel akarsz menni, ahhoz kétszemélyes motor kell, kb. ennyire egyszerű a képlet.
Százból pedig bármikor kapsz 125-ös vasat, és azzal - szabályosan - mehetsz kétszeméllyel.
Szerintem bármilyen motorra felszerelhető, ami akkumulátorról működik.
Ballagok a M0-án.Kicsit elbambulok,későn veszem észre szemből a háromlábut.Satu,lass 70-re.Erre a rendőr mikor mellé érek,felkapja a masinát,és utánam fordítja. Ilyenkor mi van?Ha járt valaki így ,írja meg.Köszi!
Olvasgatom már egy jó ideje ezeket a hozzászólásokat a blokkolókról és az lenne a kérdésem hogy ezeket csak nagyobb motorokra lehet beszerelni,az áramfelvételük esetleg túl nagy hogy robogóra fel lehessen szerelni?
Na szóval 1, a fejeket csak buta ember sülyeszti be mélyen a hűtőrácshoz, vagy a lökhárítóba, mert azzal úgy korlátozza a műszer látószögét, mint lovat a szemellenző.
2, nálunk van egy fáma 3-as. Én magam is próbáltam bemérni vele a saját autóm. Sehonnan nem tudtunk sebességet mérni róla...
Amikor én vezettem még a kereszteződésben derékszögű kanyarnál is jelezte, a fámát.
Úgyhogy igen én ilyen tekintetben biztonságban érzem magam. Bemérhetetlen vagyok
Aki a sajkát kütyüjével nem, vagy bármi pici kételye van, hogy esetleg nem minden nálunk használatos lézert blokkol. Az szerintem leveheti azt nyugodtan ki is dobhatja a kukába, ugyanis akkor olyan mintha semmi nem lenne rajta, mert az a 30-as táblánál úgyis betartja a 30-at...
Azon meg erősen csodálkoznék, ha a blokkolókat betiltanák, lévén majdnem az összes kormányzati autón van...
Kérdés: mennyibe fáj egy autós blokkoló,melyet te is ajánlasz?
(már unom a hozzájárulási csekkeket)
Ismét egy jó tróger háccsó mérés a 103-mal
Pedig az volt csak férfias igazán
Ne én mára kifórumoztam magam ,good night.