Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan a rendszám fölött és alatt van, tehát egy rendszámnyi táv. Fogalmam sincs, centiben mennyi
A két hátsó fej milyen messze van egymástól?
Nem, nincs ilyen hír. Rendszámos 125-ös robesszal ez viszont megteheted. Egy rendszám nélkülin 2 személlyel menni, hát....sejtheted, hogy figyelemfelkeltő....szóval tutira megfognak. 50-esen ketten nyomulni amúgy sem lehet nagy élvezet.
Nekem előre csak úgy lehetett felrakni a fejet az idom formája miatt, hogy kicsit le van árnyékolva, hátul viszont nincs ilyen probléma.
Mellesleg mióta fönt van, összvissz 2-szer vettem észre, hogy jelez. 140 körül nem biztos, hogy pont erre figyelek
Akkor,már ott is érvényesült a több fej,nagyobb erő.
Engem meg szemből nem lehetett mérni sehogy,1 fejjel,de hátulról,mivel a fej fixen volt szerelve (hiányzik az egyik füle,egy firkánál letörött) mérhető voltam 50 méter alatt.
hallottál-e bármit, lehet-é majd utassal smkp-zni? tiszta agyrém, h nem. meg mostanában mennyire vannak erre ráállva a kékek? mert képzelem mennyire jön ki a rendszám egy 100k-s robeszra.. (ha egyáltalán, ugye)
Hátul már akkor is 2 fej volt fönt. Elöl csak egy, ott 16m-ről lehetett rólam adatot leszedni.
Lehet egy KYO blokkolóra, elosztóval,több mint 3 fejet csatlakoztatni? illetve működne is?
ott voltam,jól emlékszel
De már akkor is 2 fej volt fent,nem 1?
Csak mondták az eredményt...de ha jól emlékszem, te is ott voltál a kutya-féle bemérésen, még az is lehet, hogy pont te próbáltál bemérni.
Az jó,de a FámaII-vel is ki kellene probálni.
Te álltál a gép mögött és mértél,vagy csak mondták az eredményt.
Jaja, 2 fej van hátul, a Fáma3-mal 0 méterről se mérhető, sisakról sem. SCS-103-mal eddig még sajna nem volt módon tesztelni, de ha egy autót már jól véd a 4 fej, akkor egy motort a 2 fejnek tökéletesen kéne védeni.
Rendben,köszönöm.
Csak holnap tudok ránézni: dobj egy emailt légyszives (adatlap) és holnap érkezik az árajánlat!
13 forintért az új, érdekelne,de, mennyi most a 3-as HP változat nálad.
Jöhet privátba a válasz,a citromos e-mail címemre.
sajnos sem... az új fej pedig 13 forint agyrém.
Ez még jobb,mint a 45e,bár gondolom nem repkedtél amikor megjött a levél.

Szettbontás még nem volt?
nem értelek.....
Az enyém nem,csak egyszer szólt,de csekk nem jött

De tegnap volt egy sikeres piroslámpán áthajtó kamerával figyelős kereszteződésem,most várhatom hogy lesz-e belőle egy 100e csekk vagy nem
harminc.
ez mennyibe fog fájni neked, 30 vagy 45e?
Nekem csak egy fej van hátul, eddig (szögbe állítva) mindent védett, pedig nyáron akár csengőhangnak is beállíthattam volna a tíí-ti-ti-tííí -t annyit szólt.
Motorodon fent van a hátsó, dupla kiyo fej? 103-ra és prolaser II-re volt tesztelve?

Nem akarok tippeket adni a birodalmiaknak, hogy egy motorost hogyan lehet bemérni faszán hátulról.
...én is ma rendeltem meg a hátsó, hármas KIYO-t az autóra bár előbb tettem volna
Mit gondolsz, mikor mehetek utassal robeszon? mert a rendszám 100körülér mekkora faszság már.. úgy vennék egy robeszt, de egyedül kevesebb a haszna.. ilyesmiben csicseregnek a madarak? Mennyire vannak rajta a kollégák ezen a témán?