Nem, nincs ilyen hír. Rendszámos 125-ös robesszal ez viszont megteheted. Egy rendszám nélkülin 2 személlyel menni, hát....sejtheted, hogy figyelemfelkeltő....szóval tutira megfognak. 50-esen ketten nyomulni amúgy sem lehet nagy élvezet.
Nekem előre csak úgy lehetett felrakni a fejet az idom formája miatt, hogy kicsit le van árnyékolva, hátul viszont nincs ilyen probléma.
Mellesleg mióta fönt van, összvissz 2-szer vettem észre, hogy jelez. 140 körül nem biztos, hogy pont erre figyelek
Akkor,már ott is érvényesült a több fej,nagyobb erő.
Engem meg szemből nem lehetett mérni sehogy,1 fejjel,de hátulról,mivel a fej fixen volt szerelve (hiányzik az egyik füle,egy firkánál letörött) mérhető voltam 50 méter alatt.
hallottál-e bármit, lehet-é majd utassal smkp-zni? tiszta agyrém, h nem. meg mostanában mennyire vannak erre ráállva a kékek? mert képzelem mennyire jön ki a rendszám egy 100k-s robeszra.. (ha egyáltalán, ugye)
Jaja, 2 fej van hátul, a Fáma3-mal 0 méterről se mérhető, sisakról sem. SCS-103-mal eddig még sajna nem volt módon tesztelni, de ha egy autót már jól véd a 4 fej, akkor egy motort a 2 fejnek tökéletesen kéne védeni.
Nekem csak egy fej van hátul, eddig (szögbe állítva) mindent védett, pedig nyáron akár csengőhangnak is beállíthattam volna a tíí-ti-ti-tííí -t annyit szólt.
Mit gondolsz, mikor mehetek utassal robeszon? mert a rendszám 100körülér mekkora faszság már.. úgy vennék egy robeszt, de egyedül kevesebb a haszna.. ilyesmiben csicseregnek a madarak? Mennyire vannak rajta a kollégák ezen a témán?
Mellesleg mióta fönt van, összvissz 2-szer vettem észre, hogy jelez. 140 körül nem biztos, hogy pont erre figyelek
Engem meg szemből nem lehetett mérni sehogy,1 fejjel,de hátulról,mivel a fej fixen volt szerelve (hiányzik az egyik füle,egy firkánál letörött) mérhető voltam 50 méter alatt.
De már akkor is 2 fej volt fent,nem 1?
Te álltál a gép mögött és mértél,vagy csak mondták az eredményt.
Jöhet privátba a válasz,a citromos e-mail címemre.
Szettbontás még nem volt?
De tegnap volt egy sikeres piroslámpán áthajtó kamerával figyelős kereszteződésem,most várhatom hogy lesz-e belőle egy 100e csekk vagy nem
Nem akarok tippeket adni a birodalmiaknak, hogy egy motorost hogyan lehet bemérni faszán hátulról.