Annak semmi esélye hogy ő felírja, mert az a trafi dolga, kocsiba meg nem fog forgolódni mert többnyire fixálva van.. az ilyenekre ne parázz rá, mert jönni fog a csekk olyan trafirl amit észre se vettél! (tapasztalat.... )
Sziasztok! Vasárnap reggel sajnos beleszaladtam egy traffiba ~65-el mehettem. Szemből mértek, a kocsi után kb. 100m egy éles kanyar. Én úgy láttam, hogy aludt a rendőr a kocsiban. Szerintetek mennyi az esély hogy hátrafordult és kb. 3-4 másodperc alatt lenézze a rendszámom. esős-borult idő volt, sáros is volt a rendszámom. Valaki járt már így, hogy szemből fényképezték le?
igen, értem, igazad van, de én ugy tudom hogy az uj szabályok szerint már nem állítanak meg... hanem csak csinálnak egy képet, aztán meg vmikor meg küldik a csekket...
Az első fejnek akkor van értelme, amikor mérnek és utána ki is szednek. Ritkán van ilyen, de azért bele lehet futni.
Elméletileg akkor se tudnak veled mit kezdeni, mert ugye elöl nincs semmilyen egyedi azonosító, gyakorlatilag meg a rendőrrel hiába harcolsz, úgyse neked lesz igazad.
üdv! értem, már csak az érdekelne, hogy ha előlről be is tudnának mérni... és készülne fénykép... mi alapján tudnának beazonosítani ? szóval igazából még mindig nem értem hogy mi értelme van akkor előlre is blokkolót szereltetni... Mi az összefüggés ?
dehogy szólnak, semmi sem tiltja. Engem a múltkor állítottak meg, mondta, nekik, pillanat, lenyomom a zenét. Mosolygott és megvárta. Persze azzal kezdtem, hogy azonnal kiálltam az intésre, és leállítottam a motort.
A blokkoló arra kell, hogy meg se állítsanak. Ha elölről bemér és leállít akkor is bukta. És mellesleg sokszor elbújnak a cuccal, van időd lassítani.
elől azért jó dolog a blokkoló,mert nem csak blokkol,jelez is...és hamarabb jelez,mint azt észrevennéd,hogy bizony már téged lőnek
jobb nem elviharzani a mérőberendezés mellett,nehogy utánad legyen fordítva.......
üdv, bocsi h ide írok! van 1 125ccm-es aprilia rx mocim papírok nélkül (50-esként használt) és most találtam 1 aprilia tuareg ralli 125 papiros vázat ugyan az a váz nagyon kicsi eltérés..szal ha én azt a vázat beleraknám az rx 125-ömbe akkor lényegébe rendbelennének a papírjai a vázon 2011 12-éig van műszaki.ja és blokfelet is cserélnék a motorszám miatt....szal majd műszakin nem kötözködnének ezért?
olyan lenne lényegébe mintha a tuareg rally-n más idomok lennének
várom a válaszokat!
Lenne egy kérdésem. Láttam interneten, nem is egy-két olyan motort amire előlre és hátulra is volt lézerblokkoló felszerelve... hátulra még egyértelmű hogy miért szerelnek/szereltetnek fel blokkolót, de előlre ? oda felesleges nem? előlről mi alapján tudna képet csinálni arról hogy mennyivel mentél, meg mi alapján tudna beazonosítani hogy ki is vagy valójában ?
Itt a példa:
Sziasztok!
Hallgathatsz zenét motorozás közben. Nem tiltja a Kresz...
Én is szoktam zenét hallgatni, Én Interphone F4-t (bluetooth-os kihangosító rendszer) használok, amivel a GPS is párosítható.
Van szabály arraa, hogy motoros hallgathat-e zenét motorzás közben ? :)
Csak egy kérdés eddig, a legutóbbi telómmal amikor próbáltam nem hallottam semmit, csak a kiput :D
Akkor gőzöm sincs mi lehetett, de az biztos, hogy vakuzott, nem is kicsit.Volt a sebességmérő tábla és felette egy jó nagy kamera, ahonnan jött a fény.
Szerintem az nem fix trafi csak baleset megelőző sebességkijelző tábla. A trafik nem villannak manapság, mert "éjjellátók". A mögödted lévőt nem méri meg vagy ha igen akor ő is lesz a képen, mert a fókusznak ott kell lennie. Nem olyan egyszerű és könnyű a mérés mint gondolnátok.
Elméletileg akkor se tudnak veled mit kezdeni, mert ugye elöl nincs semmilyen egyedi azonosító, gyakorlatilag meg a rendőrrel hiába harcolsz, úgyse neked lesz igazad.
Olyan 7-12000 Ft.-é mán van jó.
A blokkoló arra kell, hogy meg se állítsanak. Ha elölről bemér és leállít akkor is bukta. És mellesleg sokszor elbújnak a cuccal, van időd lassítani.
jobb nem elviharzani a mérőberendezés mellett,nehogy utánad legyen fordítva.......
olyan lenne lényegébe mintha a tuareg rally-n más idomok lennének
várom a válaszokat!
Lenne egy kérdésem. Láttam interneten, nem is egy-két olyan motort amire előlre és hátulra is volt lézerblokkoló felszerelve... hátulra még egyértelmű hogy miért szerelnek/szereltetnek fel blokkolót, de előlre ? oda felesleges nem? előlről mi alapján tudna képet csinálni arról hogy mennyivel mentél, meg mi alapján tudna beazonosítani hogy ki is vagy valójában ?
Itt a példa:
Válaszokat előre is köszönöm!
Hallgathatsz zenét motorozás közben. Nem tiltja a Kresz...
Én is szoktam zenét hallgatni, Én Interphone F4-t (bluetooth-os kihangosító rendszer) használok, amivel a GPS is párosítható.
Elég jó lézerblokkoló tesztvideók vannak itt
jó idő volt :(
Csak egy kérdés eddig, a legutóbbi telómmal amikor próbáltam nem hallottam semmit, csak a kiput :D
Kisújon nincs fix trafi!
Viszont mérni szoktak sűrűn,de az meg nem villan...
50 helyett 68,az volt 30 ezer.