Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes
Szia Pohi!

Lenne egy kérdésem hozzád. A lényeg, hogy pénteken jöttem haza kocsival és Kisújszálláson van építve egy FIX trafi. Én természetesen tudtam és 50-el mentem be. A tábla ki is írta, hogy 52. Na már most a mögöttem lévő nagy sebességgel csapódott be és láttam, hogy a táblán hirtelen felugranak a számok és egy nagy vaku villanást láttam. Abban a pillanatban az autó már teljesen a kocsim háta mögött volt, szóval szerintem nem bírta lefényképezni.(Vagyis de.Mind a 2-et.)
De a kérdésem az lenne, hogy van-e rá esély, hogy engem büntetnek meg, helyette? Szóval el lehet-e különíteni, hogy ki ment gyorsan és ki volt szabályos.
Köszönöm a válaszodat.
Az pite, a közigeshez még kellett volna egy kevés. Közeli hozzátartozó itt még működik ha nem céges a gép.
Volt kollégámnak 143-nál megindult az eljárás. Kezemben volt a papír
Pohi .Az igaz ,hogy autopalyan csak 150 felett csattan a trafi?

Volt 1 ilyen engedmeny nemreg. ha jol tudom?
Látszik, hogy ő az mert a 92 előtt van egy előre mutató háromszog, tehát a távolodóról készült a kép.
Egy készülék. Ki tudom választani, hogy a távolodót mérje, a közeledőt mérje, vagy mindkettőt mérje.
Igen, elég alattomos. Tapasztalatom szerint 90%-ban hátulról mérnek vele. Mint a mellékelt esetben is. Valójában erre alkalmasabb, mert közeli képet készít
Ebből következik,hogy jövőre komolyabb ágyúkat kell a motoromra rakni,a mostanit simán levadásszák egy 103-al,ebben a formában ahogy fent van.
van ez így,mindennap okosodik valamit az ember fia
de ez a 103-as alattomos egy készülék
Mondtam, hogy van erre valami sajnos nem az összes rendőr hülye csak 98 %-a
Ne ez gyors,volt,már fel is homályosítottak a képen látható sebességérték irányának mivoltáról.
A háromszög hegye,ha a mérés távolodó irányú volt,felfelé néz a sebesség érték előtt,ha közeledő irányú, akkor lefelé néz a csúcsa.

Tehát jó embernek küldték a csekket
Igen, erre írtam, hogy nem tudom mennyire intelligens a szoftvere a mérőkének,mert ezen a képen,akár az autó sebessége is lehetne a mért érték.
Hát nem vagyok szakértő de szerintem az elhaladót minuszban írja vagy legalábbis valamilyen módon élessen elkülöníti a szembejövő ill. az elhaladó mérési adatait
Szerintem viccesebb a párhuzamos közlekedésű úton mért jármű lehet, vagy amikor az út szélén parkoló autónak megy a csekk...
Bár nem tudom mennyire kifinomult a 103-as SCS,amivel a képet lőtték,de a fénykép elkészítésének pillanatában 2db gépjárműről készült kép.
Tuti biztosak abban hogy esetleg nem a szemben lévő gépkocsi sebességét kapta el gép mérés közben,a tied helyett?
Ez a fénykép,azért megérne egy kérdést a tisztelt közig felé,szerintem.

Pohi, BearDr, szerintetek van esély arra hogy aképen esetleg a szemben lévő gépkocsi sebessége van,magyarul bezavart a mérésbe?
Én is azt néztem, de szerencsére "csak" 30 van kiírva...

20-30%-os túllépés 30e
30%...valameddig 40e

70 helyett 92 az 31,4%-os túllépés. Nem reklamálok...
Ez hatásos lenne bepiált cigók ellen is....
Egy fénykép árából kapsz egy ilyet!
Itt a fórumon a motoros két fejes blokkolót 40 körül megkapod,nem nehéz felszerelni,én használtam ilyet,működik....
há ez inkább 45ezer lesz..
Nem, csak egy levelet, hogy eljárás indult ellened, és megnézheted interneten a rendszámmal, meg egy azonosítószámmal, ami a levélen van. És ott már látod a végösszeget is, még mielőtt kijön a csekk. Ezen a nyáron már a második nekem
Ez most komoly? Az azért már inkább két készülék nem?
Lehet, hogy még jön pár csekk...
egyből küldik a képet is?
Általában minden készülék méri az elhaladót és a szembe jövőt is.
Hali!

Így jártam, 30ezer lesz, onnan indul a tarifa.
Azt nem tudom, hogy találták ki a rendszámot a képről...
Gyakori, hogy hátulról fotóznak?

Üdv.: Géza