Én nem tudom mit hisztiztek itt sokan a kint felejtett 30-as meg egyéb kinthagyott táblákkal,oda mész azt lerugod az árokba ahogy én teszem,igaz tudom hogy nem tehetném meg,de mikor már két hete nem dolgoznak a környéken se az úton akkor simán(mert mikor átadják a munkát ,ezeket a táblákat baxa összeszedni a kivitelező),persze nem a rend éber örei elött teszem!
Tegnap Cegléd előtt ott állt a sebességmérő autó (bóbitás taxi) :)
Tuti nem 60-al mentem el előtte kb 80 volt,de nyomtam egy satut... (Tudom ha már látom akkor mindegy...)
Szóval, kb 10 perc múlva jöttem visszafelé és még mindig ott volt,megálltam...
Oda megyek (egyedül volt),jó napot stb,azt mondja rendszám? Mondom ,közbe nézi a naplót (én is). Kis idő múlva mondja nincs rajta.
Elviekben ha nincs naplózva,akkor nem lőtt le,ugye?
de nálunk még él az a táblázat amit anno küldtél,nem?(az az exceles kalkulátor).Aszerint GPS szerint 144el simán lehet küldeni autópályán,az óra szerint olyan 150-155...szerintem bőven korrekt de a kint felejtett 30asok,azok nem
A ribancot nem veszed el feleségül
A szeretett nő megérdemel ennyit
A haverrokkal való ivászat megvolt múlt héten péntek, szombat ennyi vodkát egy orosz nem iszik mint amit én megittam
faszom ebbe a pénzéhes esküvőzésbe kurva rongyrázás, meg kéne mondani a ribancainknak, hogy oké kicsim, mi veszünk a haverokkal 5 tálca sört, bérlek magamnak egy ruhát, meg kapod azt a gecidrága hülye gyűrűt, amit meg akarsz mutogatni rongyrázást a paraszt rokonoknak, azt fizessed te, nekem így is jó (kéépzelem )
Az FÁMA 2 vagy 3?
Tegnap Cegléd előtt ott állt a sebességmérő autó (bóbitás taxi) :)
Tuti nem 60-al mentem el előtte kb 80 volt,de nyomtam egy satut... (Tudom ha már látom akkor mindegy...)
Szóval, kb 10 perc múlva jöttem visszafelé és még mindig ott volt,megálltam...
Oda megyek (egyedül volt),jó napot stb,azt mondja rendszám? Mondom ,közbe nézi a naplót (én is). Kis idő múlva mondja nincs rajta.
Elviekben ha nincs naplózva,akkor nem lőtt le,ugye?
Gratulálok
A szeretett nő megérdemel ennyit
A haverrokkal való ivászat megvolt múlt héten péntek, szombat ennyi vodkát egy orosz nem iszik mint amit én megittam
16-kor lesz a templomi aztán . . . . . . . . . .
akkor sok boldogságot és jó mulatást az egész családnak!
nem kéne magának már ünneplőben, kezét tördelve készülődni?