Ne jatsz 3 het a jogsi.En is most csinalom pedig csak 1 szaros Sportcityre ulok ra 200ccm.4T.Szarok a torvenyek.
En mar reg engednem a 125 hasznalatat.DE tutira veszem ha hozzaerto megnezi mennyi fustolo van a varosban ha csak a fele lecsereli 4T mocira mar sokkal tisztabb lenne a levego.
Alergias kevesebb lenne,Rgo a TB kevesebbet koltene stb stb.A prevencio alapja.
Nem a parlagfu ol hanem a sok szerencsetlen hozza nemerto zsido.
Szerintem majd beidéznek a szabálysértési eljárás során és elmondhatod a történetedet.
Tanúság:
-Ne motorozz vezetői engedély nélkül
-Főleg ne egy másik városba
-Ne add kölcsön az idióta barátodnak a semmilyen papírral nem rendelkező motorodat, mert ha a haverod lezúz egy új mercit vele akkor sokba lesz így nektek biztosítás hiányában.
-Az utasról ne is beszéljünk, így hogy 50-esként fut a motor, jó figyelemfelhívó volt a kollégák számára.
Szerintem ha ezt bevállaltad, akkor vazelinezd be a segged és pucsíccs oda, hogy jól megkapd ami jár
Az mindegy, hogy feljelentettek-e már. Ha eddig nem mondtad senkinek, hogy kölcsönadtad a motort, akkor nincs ellentmondás. Majd akkor lesz, amikor a cimborád azt vallja, hogy tudtál a dologról. Szóval az ártatlanságod ára, hogy a havert (sokkal) keményebben megvágják, szóval leginkább nem éri meg. Neked szerintem pénzbüntetés néz ki, valószínű 100e alatt.
biztos lesz itt aki a pontos jogszabályok ismeretében felvilágosít.
véleményem szerint minimum három dolgot rád húzhatnak:1.jogosítvány nélküli vezetés 2.olyan jármű közúti használata,ami nem felel meg az előírásoknak(érvényes műszaki,biztosítás,esetleg műszaki állapot) 3.ennek a járműnek átengedése olyan személynek,akinek nincs jogosítványa(és ezt tudtad)
az utas az már csak hab a tortán
üdv, segitsetek légyszi! valameilyknap átmentünk haverommal a szomszéd városba mocizni nincs jogsink , haveromat elkapták az én mocimmal épp 1 csajt vitt hátul a mocim 1 aprilia rx 125 nincs rendszám biztosítás meg semmi, bekellet volna másnap vinni az adásvételit de nem voltak bent a rendőrségen :S Szerintetek én számíthatok büntetésre? mert haveromat kapták el nem engem csak annyi hogy az én mocimmal. mit csináljak ami enyhithetne a dolgon? (elkérték az én adataimat is szal lehet lessz valami:S)
Írjatok légyszi!4
köszi előre is
üdv. Pohi!a7végén volt egy kis nosztalgia-buli "szülőfalumban".jót beszélgettem a szüleiddel! mondtam nekik,hogy szoktunk itt a fórumon eszmét cserélni.
kicsit ezzel is tele lett a farkam hegye....nekem már 300.000 felett van, amit nem kaptam meg pótlékban, költségtérítésben. Mindig van valami kifogás, bár jogszabállyal nem tudja alátámasztani.
CSak nem nőgyógyász lettél?
Ne jatsz 3 het a jogsi.En is most csinalom pedig csak 1 szaros Sportcityre ulok ra 200ccm.4T.Szarok a torvenyek.
En mar reg engednem a 125 hasznalatat.DE tutira veszem ha hozzaerto megnezi mennyi fustolo van a varosban ha csak a fele lecsereli 4T mocira mar sokkal tisztabb lenne a levego.
Alergias kevesebb lenne,Rgo a TB kevesebbet koltene stb stb.A prevencio alapja.
Nem a parlagfu ol hanem a sok szerencsetlen hozza nemerto zsido.
És azt hogy hívják, amikor egy 125-ös motorról 50-es adásvételi készül?
Am majd holnap többet fogok tudni...
Tanúság:
-Ne motorozz vezetői engedély nélkül
-Főleg ne egy másik városba
-Ne add kölcsön az idióta barátodnak a semmilyen papírral nem rendelkező motorodat, mert ha a haverod lezúz egy új mercit vele akkor sokba lesz így nektek biztosítás hiányában.
-Az utasról ne is beszéljünk, így hogy 50-esként fut a motor, jó figyelemfelhívó volt a kollégák számára.
Szerintem ha ezt bevállaltad, akkor vazelinezd be a segged és pucsíccs oda, hogy jól megkapd ami jár
a rendőrségen? ott szerintem már felesleges..
Amúgy meg írjál a jézuskának és kérjél jogsit, biztosítást, meg rendszámot, mert nagyon nem fasza a játék, amit csinálsz.
véleményem szerint minimum három dolgot rád húzhatnak:1.jogosítvány nélküli vezetés 2.olyan jármű közúti használata,ami nem felel meg az előírásoknak(érvényes műszaki,biztosítás,esetleg műszaki állapot) 3.ennek a járműnek átengedése olyan személynek,akinek nincs jogosítványa(és ezt tudtad)
az utas az már csak hab a tortán
Írjatok légyszi!4
köszi előre is
Ráadásul Székelyhimnusz
de privatba ha ujrareggelsz kerem a nevet.Bar sztm kitalalom