Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó, hát ezeknek a mai gyerekeknek mondhatod..
hülyevagy. mennyi 2t van a városban? nem sok.. te hol élsz?
Szewa!

CSak nem nőgyógyász lettél?
lett volna egy cseppnyi eszetek otthagyjátok a motort a sünöknek és 3an 10 felé szaladtok.....
Vagy okirat hamisitas.

Ne jatsz 3 het a jogsi.En is most csinalom pedig csak 1 szaros Sportcityre ulok ra 200ccm.4T.Szarok a torvenyek.
En mar reg engednem a 125 hasznalatat.DE tutira veszem ha hozzaerto megnezi mennyi fustolo van a varosban ha csak a fele lecsereli 4T mocira mar sokkal tisztabb lenne a levego.
Alergias kevesebb lenne,Rgo a TB kevesebbet koltene stb stb.A prevencio alapja.
Nem a parlagfu ol hanem a sok szerencsetlen hozza nemerto zsido.
Azt hiszem elveszett adásvételinek

És azt hogy hívják, amikor egy 125-ös motorról 50-es adásvételi készül?
Köszi mostmár jobb! XD
Am majd holnap többet fogok tudni...
Szerintem majd beidéznek a szabálysértési eljárás során és elmondhatod a történetedet.

Tanúság:
-Ne motorozz vezetői engedély nélkül
-Főleg ne egy másik városba
-Ne add kölcsön az idióta barátodnak a semmilyen papírral nem rendelkező motorodat, mert ha a haverod lezúz egy új mercit vele akkor sokba lesz így nektek biztosítás hiányában.
-Az utasról ne is beszéljünk, így hogy 50-esként fut a motor, jó figyelemfelhívó volt a kollégák számára.

Szerintem ha ezt bevállaltad, akkor vazelinezd be a segged és pucsíccs oda, hogy jól megkapd ami jár
És a büntetési tétel egyezik azzal mint ha ellopta volna.
És akkor a havernak lesz egy "jármű önkényes elvétele" bcs. a nyakába
itt gyanítom,hogy az az eset van,hogyha igazat mondasz akkor magadat szívatod meg,ha meg hazudsz,akkor a havert.ez elég szar ügy.
Az mindegy, hogy feljelentettek-e már. Ha eddig nem mondtad senkinek, hogy kölcsönadtad a motort, akkor nincs ellentmondás. Majd akkor lesz, amikor a cimborád azt vallja, hogy tudtál a dologról. Szóval az ártatlanságod ára, hogy a havert (sokkal) keményebben megvágják, szóval leginkább nem éri meg. Neked szerintem pénzbüntetés néz ki, valószínű 100e alatt.
Lehet barmul hangzik de egy ügyvéd sokat segíthet még ha elsőre sokba is kerül.
de ezt hol mondjam? mert már feljelentettek tudomásom szerint :S
a rendőrségen? ott szerintem már felesleges..
Téged abban az esetben nem basznak meg, ha sikerül bizonyítanod, hogy nem volt tudomásod róla, hogy a haverod a motorodat használja.

Amúgy meg írjál a jézuskának és kérjél jogsit, biztosítást, meg rendszámot, mert nagyon nem fasza a játék, amit csinálsz.
biztos lesz itt aki a pontos jogszabályok ismeretében felvilágosít.
véleményem szerint minimum három dolgot rád húzhatnak:1.jogosítvány nélküli vezetés 2.olyan jármű közúti használata,ami nem felel meg az előírásoknak(érvényes műszaki,biztosítás,esetleg műszaki állapot) 3.ennek a járműnek átengedése olyan személynek,akinek nincs jogosítványa(és ezt tudtad)
az utas az már csak hab a tortán
üdv, segitsetek légyszi! valameilyknap átmentünk haverommal a szomszéd városba mocizni nincs jogsink , haveromat elkapták az én mocimmal épp 1 csajt vitt hátul a mocim 1 aprilia rx 125 nincs rendszám biztosítás meg semmi, bekellet volna másnap vinni az adásvételit de nem voltak bent a rendőrségen :S Szerintetek én számíthatok büntetésre? mert haveromat kapták el nem engem csak annyi hogy az én mocimmal. mit csináljak ami enyhithetne a dolgon? (elkérték az én adataimat is szal lehet lessz valami:S)
Írjatok légyszi!4
köszi előre is
az hagyján, de új szakma.... Rég nem láttalak papa.
Szombaton volt Én egy másik házibulin voltam éppen. Nem is tudtam velük így találkozni, de biztosan említik majd.
üdv. Pohi!a7végén volt egy kis nosztalgia-buli "szülőfalumban".jót beszélgettem a szüleiddel! mondtam nekik,hogy szoktunk itt a fórumon eszmét cserélni.
Nocsak, nocsak.... új név?

Ráadásul Székelyhimnusz
kicsit ezzel is tele lett a farkam hegye....nekem már 300.000 felett van, amit nem kaptam meg pótlékban, költségtérítésben. Mindig van valami kifogás, bár jogszabállyal nem tudja alátámasztani.
Pohi felolem maradhatsz. Szivesen olvasom a hsz-eidet.
de privatba ha ujrareggelsz kerem a nevet.Bar sztm kitalalom