Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thx majd akk rátok hivatkozok
jóhogy nem tilos, aztafűzfánfütyülőrézangyalát ugyanaz mintha a kocsiban hallgatnád.
neked az utcára kimenni is az
Engem az idén először igazoltattak motoron az elmúlt 22 év alatt.
Pont zenét hallgattam, a járőr megvárta míg kiveszem a fülest, megkérdezte mit hallgatok, a végén vissza tettem a fülest, és nem szólt érte semmit. Pedig megtette volna, ha tilos lenne.
Szerintem..........
addig ok de hogy szabálytalan is-e...
Veszélyes....
Motorozás közben füllhalgatón zenéthallgatni szabálytanal?
Igazad is van, Neked se legyen .................. (megfelelő behelyettesítendő)

Egyébként gratulálunk, meg minden
a karjelzéses irányítás a nagyok dolga.

Most még meggondolhatod!
Rátapintottál a fő gondra.
Ott sem a legzoralabb városba, utcába kell költözni. Ennyi
Itt tőlünk pár száz méterre van egy nagy kereszteződés és mellette egy kicsi...... a kicsibe úgy állnak be mindig -minden irányból, mint a szélrózsa- , hogy beállnak a kereszteződésbe és megbénul a forgalom. Tehát aki a nagy kereszteződésből a kicsi felé megy!kanyarodik nem tud továbbhaladni és így az visszadugul a nagy kereszteződésbe is........

Na itt még sosem láttam egy rendőrt sem, aki elmagyarázná a sok birkának, hogy nem állunk be össze-vissza keresztbe-hosszába a kereszteződésbe! Mert ugye erre is van egy szabály, hogy mikor és hogyan szabad behajtani útkereszteződésbe.....

Na, itt naponta egy hátizsák pénzt be lehetne szedni és a lényeg, hogy JOGOSAN!
Na és ez fontos és valóban baleset megelőzés lenne a cél.
Nem úgy a 4 sávoson ha 70-nél valaki kicsit gyorsabban megy....
Van valami felvétel most októberben, objektumőrnek. 4 hónap tanfolyam asszem vagy 6....nem is tudom....aztán valami kemény nettó 70.......csak ha nem tudsz mit kezdeni magaddal
Egyébként meg sok naplopó menjetek dolgozni Én megnézek pár filmet.....rá kell pihennem a holnapra. Megyek a templomba és megnősülök, eszek iszok dínom dánom és utána a ti szomorú sorsotokra jutok
szerintem a te hibád
Ezért mondom, hogy 100 évvel lemaradva...... De azért még mindíg azt mondom, hogy kisebb az esély arra, hogy itthon megkéselnek mint az USA-ban.
Hidd el a rendőr ott is büntet ahol te azt hiszed, hogy nem, csak a bíró nem ülteti le mert nincs hová, meg az az állam pénzébe kerül ha börtönben ül, így meg ha téged kirabol az az államot nem nagyon érinti pénzügyileg. Persze, hogy ez nem jól van így, de nem a rendőr tehet róla.
Írtam már a táblát nem a rendőrség rakja ki. A sebesség.....hát ez van ezt kell szeretni.
Ezt írtam lejjebb.

"Itt akkor egyértelműen a pénzbeszedés a rendőrség feladata, nem a REND ŐRSÉG !
Ott büntetnek ezerrel,a hol biztosan lehet (de 0 a veszély).....ahol meg kéne ott meg nem.
"
"egyszerűen a megengedett sebességgel kell menni,"

Nem vitatkozni akarok Veled, de azt te is belátod hogy a sebességhatárok rettentő szarul vannak megállapítva, a kinn felejtett tábla témáról nem is beszélve. Ahol engem büntettek meg 90 helyett 113al, ott 4sávos van, szalagkorláttal elválasztva, autópálya minőség..
Ha jól értelmezem a választ,akkor semmi utasítás nincs "fejlövés szemből" nevű trükkös mérés tiltására/kerülésére.
Mert, hogy hátulról 100m alatt simán fejbe lő a sugárral OK. De ugyan ezt szembe is

Az igaz, hogy azonnal kimutatható szemkárosodást nem kap egy-két méréstől az emberke,de a "szembelézerszex" közelről nem szembarát kezelés
Ezért is van a lézerdiódás blokkfejeken (a mérőgépekben is ez a dióda dolgozik) a hatalmas figyelmeztető matrica a szembiztonságra,magyarul ne néz bele ember mert, ez nem "gyógyító fény" (Interceptor és bűntársai)

Köszönöm a választ
jól esett hogy nem kelet ki vetkőzni egy jogsi miatt/van/
Ezt ők tudják és akkorra keltezik a levelet, hogy beleférjen.
Az más, hogy te hetekkel később kapod meg a levelet......

Nekem is volt pár értesítés a mostani balesetemmel, amit 3-4-5 héttel később kaptam meg, mint a levélben a keltezés.
A holdról is hamarabb ideér egy levél, mint innen a kerületből vagy Bp-ről.....