Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az új kategoriát is? Szupii:)

(Am megvan az SVm,egy rendőré volt:) )
Szerintem is (a szám), csak nem jut.....
szerintem jár.
akció........

felénk épp most van, mert nagyon aktívak
kgb....Pohi, nem rossz a DAS. Csak kevés néha.
Maci.....a TISPOL európai akcióra jár akciópótlék? Szerinted?
Hát azért évi 36.000-ért jogvédelmet kapni nem rossz. Annak idején asszem 1,5 millióig álták volna az ügyvédi és perköltségeket esetenként és 4,5 millióig évente......stb.
Olyan KGB-s? vagy maga a Szekulitáte
Ha figyelnek akkor mindegy. Egyszer már valamelyik okos felnyomott e miatt, de nem kerestek meg..........gondolom nem jogellenes fórumozni és jogi tanácsot adni.........nameg mindíg odaírom, hogy szerintem ...tehát nem kell készpénznek venni amit írok, bár az
Ugyan már....az RSZVSZ mindent lát
Amúgy nem DAS kell neked, hanem én
Vagy bereggelsz valami más néven mondjuk(ex.P) kép nélkül,azt benyalhatnak,itt meg mindenki ugyis tudná kiröl van szó.
Inkább El-báttyót kérdezzétek,engem az élet tanított
na ez az, amit el lehet felejteni az új Miniszterünkkel
No....comment.....
A rendőr hatóság 3 munkanapon belül megküldi aze levett forgalmi engedélyt az üzembentartó lakhelye szerinti okmányirodába. Tehát 3 nap 3 posta.......lehet ott érdeklődeni.
Nagyon gondolkodom egyébként, hogy újra megkötöm a jogvédelmi biztosításomat a D.A.S.-nál.
2010.08.21-én vették el,de az elismervényem szerint 2010.08.09-én vette el. Nem volt a fején a sapka igazoltatás közben,alul iskolázottnak nevezte az ismerősömet 3 tanú előtt.
Mondta, hogy találkoztatok. Az igazság és a felvilágosítás, nem ütközik törvénybe elméletileg. De odafigyelek a jövőben
néha nem ártana óvatosabbnak lenni....tudod, az RSZVSZ most már provokálhat... Nekem már mindegy, de te védd a segged bátya. A társadat üdvözlöm, kedvelem, augusztus 13-án jót beszélgettünk.
Nem, én csak egy kis pici motoros rendőröcske vagyok
Megyünk és az asztalra b.szunk
te nem jogász vagy egész véletlenül?
Én megkérdezném azért az Rk.-n, hogy most akkor miért vették el. De egyébként amit kapsz "elismervényt" a forgalmi engedély elvételéről, azon szerepelni kell az elvétel okának a 35/2000 Bm.rendelet 84§.-ában leírtak szerint. De ez tuti nem lehet átalakítás.
Szerintem abba nem fér bele...ez nem lehet engedély nélküli átalakítás szerintem.
Oh...yes Ez a rendje és módja. Amíg megjön a tuti vez.enged., addig a régi vez enggel és az okmányirodás lappal teljesen szabályosan vezethetsz
tudom milyen szar... arra leszek kivi h simán visszakapod vagy télleg kell vinni műszakira....
Tomi!Akkor nincs mit tenni csak várni.Meg fizetni és ide oda rohangászni.Kár bemenem a rendőrségre szerintem ,mert ugy is elhajtanak a p-be.