Hát azért évi 36.000-ért jogvédelmet kapni nem rossz. Annak idején asszem 1,5 millióig álták volna az ügyvédi és perköltségeket esetenként és 4,5 millióig évente......stb.
Ha figyelnek akkor mindegy. Egyszer már valamelyik okos felnyomott e miatt, de nem kerestek meg..........gondolom nem jogellenes fórumozni és jogi tanácsot adni.........nameg mindíg odaírom, hogy szerintem ...tehát nem kell készpénznek venni amit írok, bár az
Vagy bereggelsz valami más néven mondjuk(ex.P) kép nélkül,azt benyalhatnak,itt meg mindenki ugyis tudná kiröl van szó.
Inkább El-báttyót kérdezzétek,engem az élet tanított
No....comment.....
A rendőr hatóság 3 munkanapon belül megküldi aze levett forgalmi engedélyt az üzembentartó lakhelye szerinti okmányirodába. Tehát 3 nap 3 posta.......lehet ott érdeklődeni.
2010.08.21-én vették el,de az elismervényem szerint 2010.08.09-én vette el. Nem volt a fején a sapka igazoltatás közben,alul iskolázottnak nevezte az ismerősömet 3 tanú előtt.
néha nem ártana óvatosabbnak lenni....tudod, az RSZVSZ most már provokálhat... Nekem már mindegy, de te védd a segged bátya. A társadat üdvözlöm, kedvelem, augusztus 13-án jót beszélgettünk.
Én megkérdezném azért az Rk.-n, hogy most akkor miért vették el. De egyébként amit kapsz "elismervényt" a forgalmi engedély elvételéről, azon szerepelni kell az elvétel okának a 35/2000 Bm.rendelet 84§.-ában leírtak szerint. De ez tuti nem lehet átalakítás.
(Am megvan az SVm,egy rendőré volt:) )