Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli! korábban már erre írt valamit Pohi

itt van:

Erre gondoltam még, hogy ezért vették el:

84. § (1) A rendőr a forgalmi engedélyt, illetve az ideiglenes forgalomban tartási engedélyt a helyszínen elveszi, ha
a) járművet a külön jogszabályban meghatározott engedély nélkül átalakították;

Mármit a gyári tartó leszerelése és egy másik felrakása....de ez nem áll meg e szerint:

5/1990 köhém rendelet
(2) A rendelet alkalmazásában jármű átalakítása a már forgalomba helyezett jármű olyan megváltoztatása, amely a típusbizonyítványban, az összeépítési engedélyben vagy a korábbi átalakítási engedélyben meghatározott adat, illetőleg közlekedésbiztonsági vagy környezetvédelmi jellemző módosulását eredményezi, valamint a gépkocsi alvázának (az alváz szerepét betöltő, az alvázszámot viselő szerkezeti elemének) cseréje.

(3) Nem minősül átalakításnak
a) olyan tartozéknak a járműre történő felszerelése, amelynek felszerelését a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló rendelet (a továbbiakban: MR) előírja vagy megengedi;
b) a motor azonos típusú motorra történő cseréje;
c) a járműre engedélyezett cserefelépítmény felszerelése;
d) a járműbe beépített ülőhelyek számának ideiglenes csökkentése;
e) szabványos, illetőleg járműtípushoz rendszeresített vonószerkezet felszerelése, amennyiben a jármű egyébként vontatásra alkalmas;
f) a gyártómű által rendszeresített oldalkocsinak motorkerékpárra történő felszerelése, amennyiben a motorkerékpár oldalkocsi csatlakoztatására alkalmas;
g) a külön jogszabályban meghatározott feltételek szerint a gépkocsira megkülönböztető fény- és hangjelző berendezés felszerelése, amennyiben az megfelel MR.-ben foglalt követelményeknek;
h) a jármű olyan módon vagy mértékben történő megváltoztatása, amelyre a közlekedési hatóság alkalmazási engedélyt ad, illetőleg amelyet engedély nélkül megvalósíthatónak minősít.
Pohi!Visszatérve a rendszám bírságra.Lehet az,hogy engedély nélküli átalakítás címszóval vette el a rendőr a forgalmit?Bíztos unod már a témát csak idegesít a dolog.
küldtem e-mailt
Segitenel ,hol talalom meg?

Hattila@tvnetwork.hu

Én a netről megszereztem azt a progit ami lesz a vizsgán is...annyi h nem kézzel böksz, hanem egérrel
ohhh.Koszi ez tok jo legalabb van magyarazat is.Ja nagy motorra mennek.Vagyis hat 200ccm lesz csak 4t.
"A kérelem adatlap alább megnevezett,lejárt kategória érvényességű vezetői engedéllyel 2010 10 24-ig jogosít vezetésre."

blablablabla

"Kategoria:
A1
A
A
B
T

M,K"
felejtős, addig nem mehetsz amig a "plasztik" kártya nincs a birtokodban, el szokták nézni, de ha belefutsz egy Vaskalapos fakabátba, az bizony megbirságól kategória nélküli vezetésért , ez biztos saját börömön tapasztaltam
ezt max privátba
akkor engem eddig folyamatosan átk*rtak a Coraban lévő okmányirodában:)
igen
Pohi!

Megvan az A kategória:)Ma voltam az okmányirodában megkaptam a szokásos 2 A4es lapot,meg megtarthattam a régi jogsim.(amíg nem jön az új).

No akkor ha én fogom az A4es lapot,meg a régi jogsim,akkor vezethetek így nagy gépet?
panasszal 8 napon belül élhetsz, az ellened intézkedő rendőr szolgálati helyén, a kapitányságvezetőnek címezve.
akkor ezek szerint még nem volt motoros jogsid...neten rengeteg van, szerintem gyakorlásnak hasznos lehet ez is
konkrét segítséghez látni kéne a cd tartalmát

és akkor az online tesztek:

egyik

másik
Igen nekem is meg 89-ben .De most ez ilyen touchscreenes megoldassal vizsgaznak.Nincs javitasi lehetoseg.Raboktel es kesz.
1 perc /kerdes aszem 55 az A katban.
Hogy milyen a cd azt meg nemtom sajnos.
én semilyen cd-t nem kaptam, pedig most nyáron csináltam
vagy ez valami kresz-teszt progi? mert abból van egy raklap, talán még online is. igazából nem tudom...amikor nekem kresz-t kellet csinálni, akkor még papír alapon ment
az este néztem a hirekben hogy hogy kevés az utánpoótlás magyarországon tízmillió akárhány száz ezer vegyesen,plusz bevándorlókkal 1ütt ét természetes 20 000-res elhullást is beleszámitva igy vissza akarják hozni a 3-éves gyest és több pánzt a gyerekek után na leszmár utánpótlás majd kiabálhatják a kocsma ajtóban,,hogy én a faszomból megélek,,
Ez közel áll a valósághoz hála az előző kormányok gyermek alapú segélyeinek, ami szaporodásra ösztönözte őket. Ez nem is lenne probléma, ha tanult emberekké válnának és beilleszkednének a társadalomba, de sajnos nem kényszerítették őket tanulásra, így csak még több buta, munkanélküli, segélyen tengődő ingyenélő lett, akik ismételten csak a gyerek gyártáshoz értettek és éltek az utánuk kapott pénzből. A mostani kormánynak jó lépése, hogy ha nem jár iskolába a gyerek akkor nincs segély. Talán ez segít picit....ha hirtelen nem is, de legalább egy jobb irányt vesz a dolog.
Kollégámmal is beszéltünk, de szerinte sincs lehetőség rossz szögben álló rendszám miatt a forgalmi elvételre.
Igen, ott ahol dolgozik.
a c*gók egyszerűen túl sokan vannak, a zsaruk meg túl kevesen...

minap valahol olvastam, h suttugva beszélnek 2M mennyiségről...Azért az a lakosság 20%-a
úgy látszik durvulnak tavaly ilyenkor én még megúsztam egy helyszíni 10k-s csekkel
E betűs yoshi?
5let?
Urak .Akik mostanaban tettek le a jogsit.Ma voltam elso oran. A korlatlan.
Kaptam 1 cd-t de semmi modon nem indul el Vista 64 es win7 64 alatt sem.
Azt irja a readme,hogy Adminkent futtasam,nem megy sot kompaltibilitast is allitottam xpre az sem segit.
Pedig gyakarolnom kene.