Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen én is ezt mondom,hogy legyenek szabályok.de ne arról szóljon a dolog,hogy jelentéktelen dolgokba,direkt belekötnek.ezt hívják baszogatásnak meg pénzlehúzásnak.és ahogy írtad-tisztelet a kivételnek-még talán örül is hogy most jól megszivattam a honfitársamat
azért kellenek a szabályok(nem a hejszinen kitalált)és persze a saját felelőség is szempont de csak itt Magyarországon vannak igy befeszülve a biorendőrök tisztelet a kivétel
...össze kell dzsuvázni a rendszámot, amolyan budapesti motorosfutár stílusban (homogén szürke).. az alkalmanként csak 10ezer.. aztán állhat hozzá szabályosan
Athén,parlament környéke,száz rendőr.a motorosok sisak nélkül,menet közben telefonálnak! vagy eszik a gyrost.
és még csak ilyen sincs a rendőrök részéről.
ugyanis ők is telefonálnak és eszik a gyrost
na akkor tudod mi ott a helyzet és ez még 1 tülöltözött jelenség
már voltam ott....legnagyobb élmény:oldalkocsis IZS,természetesen rendszám nélkül.
a hapsin gumicsizma,öltönykabát és harckocsizó fejvédő
hozzáteszem,nem egyedi eset volt.
akkor ugylátom hogy Ukrajinában még 1ikőtöksem járt ött a kismotoron legalább négyen,a nagyon meg ketten sisak és ruha és tábla nélkül mászkálnak és közvetlen a rendőr mellett meg próbálok fotót csinálni mert ez minden napos ott...............csak ott tuti le is lőnek
szeretem a sexet a természetest
Szerintem nekem mondhatta volna, hogy hajtsam vissza....amúgy tényleg nem nyúlhat hozzá? Mert hallottam már olyat, hogy mozgatták a zsekák....
Gyere el a mecsekbe, újabban forgalmi elvétel
Nem lőnek ! Ezért azonnali helyszíni sex van !
Tudom4
Idén a motorosturát oda szerveztem!
Söt ott még divat a motorosruha nélküli motorzás is!Pontosabban 90%-ban azt láttuk,hogy papucs(no zokni),rövidgatya,polo!
akkor ezért a tábláért mit kapnék?lelőnek a helyszinen
lengyelben is divat a rendszám-dugás. szombaton lőttem, Zakopane sétálóutcájában
értem!
Buszokat nem nagyon ismerem!
Görögországot ne hozd fel példának!
A szabályokat ott is be kéne tartani,.van is rá irás!Csak ott a kutya nem foglalkozik vele!Például szabály szerint kéne bukosisakot hordani!De senki se használja!illetve onnan tudod,hogy külföldi motorssal találkozol,hogy van rajta buko! HMásik példa,utkeresztezödéshez érsz,piros a lámpa csak le kell lassittani,benézni,ha nem jön semmi átmenni!Sok baleset volt abbol,hogy a turista megállt a pirosnál,hátulrol meg jol telibe verték!Szoval ott nem nagyon foglalkoznak a közlekedési szabályokkal!
Számítani számíthatsz... más kérdés, hogy mit kell (és hányszor) cserélni az egymillió alatt
Nem hiszem!
De érdeklödj a Renaultnál!
honnan? Én már lemondtam a rendőrségtől...
szerintem meg monnyatok le..mindaketten.....
nem büntetőjogi alapelv, hanem alkotmányos alapjog.....
Semmi ártatlanság véleleme......csak szabs volt
nem is azért írom, hogy feljelentsd, hanem, hogy legközelebb ne ugorjatok bele.