engem nem is a magyarországi rendőri túlkapások idegesítenek,mert azt már volt időm megszokni.hanem az,hogy ugatnak itt egységes európai unióról.akkor az miért van,hogy egy csomó,nálunk fejlettebb uniós országban a rendszám sok esetben a központi rúgóstagnál van bent,sárosan,karcosan a sárvédő alatt és nem foglalkoznak ezzel.
ezt saját magam is tapasztaltam pl.Athénban.
akkor ott miért lehet,vagy itt miért nem...hol az egység?
szóval itt jókora szar van a kakaóban testvérek
Nem jött utánunk mert szembe állt a másik sávba mikor látott minket menni....és álló helyből kellett megfordulnia stb. és mi onnan 2-300 m-re meg is álltunk egy parkolóba, utána jött okoskodni. Amúgy ha végig utánunk jött volna lenne videó, mivel volt kamera az autóba...ami gondolom rögzít is. De max. szemből láthatott minket.
De Én a továbbiakban nem is kívánok ezzel foglalkozni (szerencsére most nem Én szívtam meg) Ennek ellenére felháborító, ha jogtalanul járt el a rendőr. Még akkor is ha nem szabályosan állt az a rendszám....vannak erre módszerek, hogy ilyenkor mi az eljárás, meg mi a megszokott.....
Gondolom végig utána ment ....de hagyjuk, mert semmi értelme ezen vitatkozni...nem voltunk ott....nem teljes a kép....a másik fél elmondását nem ismerjük. A forgalmit ezért elvenni.......hát még mindíg nem jöttem rá mi alapján lehetne......de szerintem nem is fogok...mert ezért nem lehet.
nem értek egyet....ami itt történt az nem ez a kategória. És ha nem ugyanazt állította volna meg? Hol az ártatlanság vélelme? Hol a bizonyítási kényszer?
Maci......azért ha a szabálysértés bizonyításához kell csak vissza állíttathatja a rendszámot és lefényképezheti..... Ez most olyan mintha nem mondhatnám, hogy irányjelezzen jobbra balra, lépjen a fékre.....ellenőrzés során.
A teherautok,kamionok nem egy forgos tipusok!
ezért is mennek el 1-1,5 millio kilométert!Ráadásul a MAN-ok még az átlagnál is kevesebbet forognak,no meg az enyém"hosszuhidas"!
Felhivtam a hölgyet délután,és azt mondta 30-pénz lessz!
ami ugye a legalso határ büntertés összegben!Ugy hogy maradok csönben,mélyen,nagyon mélyen!
egyébként nem értem hogy mehettem ilyen lassan!?
Általában ennyivel poroszkálok(mivel be kell tartani a max vezetési idöt).
szerintem 50es tábánál64ig nincs büntetés.vagyis a kalkulátor szerint.de így is csak 1-2km/h-n múlik.
én meg úgy voltam a múltkor autóval,hogy felülről súrolta a határt...ha még2vel több akkor már 45rúgó
arra, hogy a rendőr utasította, hogy hajtsa fel a rendszámot. Mivel a rendőr nem provokálhat, ezzel bukta a történet. Ha nem érte tetten amikor fel volt hajtva, akkor nem bírságolhat, nem utasítgathat, nem nyúlhat a motorhoz. Éljetek panasszal a kapitányságvezető majd ha ő elutasítja az ügyészség felé. Ráadásul gondolom egyedül volt.
Yoshi van.
Nálunk csak az utak állapota balkáni....minden más amit lehúzás és szivatás követ törvényszerű és kötelező.....
De most nem is erről volt szó, itt arról van szó, hogy ilyené vagy szólnak vagy helyszíni bírság, nem forgalmi elvétel....
ezt saját magam is tapasztaltam pl.Athénban.
akkor ott miért lehet,vagy itt miért nem...hol az egység?
szóval itt jókora szar van a kakaóban testvérek
Nálad mi lett a kipufogós történet vége? büntetés?
Milyen pufogó van most a gépen?
De Én a továbbiakban nem is kívánok ezzel foglalkozni (szerencsére most nem Én szívtam meg) Ennek ellenére felháborító, ha jogtalanul járt el a rendőr. Még akkor is ha nem szabályosan állt az a rendszám....vannak erre módszerek, hogy ilyenkor mi az eljárás, meg mi a megszokott.....
ezért is mennek el 1-1,5 millio kilométert!Ráadásul a MAN-ok még az átlagnál is kevesebbet forognak,no meg az enyém"hosszuhidas"!
ami ugye a legalso határ büntertés összegben!Ugy hogy maradok csönben,mélyen,nagyon mélyen!
egyébként nem értem hogy mehettem ilyen lassan!?
Általában ennyivel poroszkálok(mivel be kell tartani a max vezetési idöt).
én meg úgy voltam a múltkor autóval,hogy felülről súrolta a határt...ha még2vel több akkor már 45rúgó
Akkor mi van?