Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se azt mondom, hogy meglépni, de ha úgy vagyok ott, hogy mindent jónak érzek, Én akkor se maradok ott, mert odajönnek és kitalálnak valamit...mocsok görények.
Motoros rendőrök voltak 3-an, nem akartam meglépni előlük! Rendszám alapján biztos megkerestek volna! De én is kiegyeztem volna helyszini birságban!
Én is ebben a tudatban éltem eddig.... Nekem ugyanitt tavaly elvették a forgalmit az "E" betű miatt, szóval mostantól nem várom meg míg kitalálnak még valamit ahogy meglátom a yardot elhúzok onnan. Az ilyenre azt tudom mondani, hogy görény....itt a hosszú hétvége és elveszi a forgalmit ilyen miatt....büntessen meg 10 e-el vagy nemtom de ez faszság. Amúgy vmi magas rendfokozatú egyén volt...biztos kivan tanulva.
Sziasztok! Nekem a kopott hátsógumi miatt vették el a forgalmimat! Amikor elindultam otthonról még nem látszott rajta semmi, aztán 400km után amikor megállitottak már tényleg kopott volt, végül is a rendszám miatt állitottak meg mert majdnem vizszintesen állt de a gumi miatt büntettek meg!
Nyugodj meg az is számít......és azzal is van foglalkozva. Ők meg azt mondják, miért csak a cigányokat büntetjük.....
Ha a motor mögött állsz és a függőlegesen rendszám alját magad felé húzod akkor a függőlegestől 30 fokban térhetsz el. Ha ugyan így állsz és az alját a motor felé nyomod akkor a függőlegestől 15 fokkal térhetsz el. Ügye ez nem egy buta dolog, mert ha nem ülsz a motoron akkor nem függőleges a rendszám, ha ráültök ketten és leül a hátulja főleg sportmotornál akkor változni fog a dőlésszög. ezért van a diferencia megadva, és úgy, hogy az még a jól láthatóságot nem veszélyeztesse.
Szerintem ezért nem lehet elvenni a forgalmit....... .....de lehet én vagyok alulképzett .
Nézd meg jól ezt az irományt,ha teheted nyomtasd ki és tartsd magadnál!
a 15 legyen inkább 30......
Elbaszt...!
Mert a kezembe még csak a tértivevény van,amivel átvehetem a postán!Az azon szereplő azonosító,meg nem ugyan az,ami majd a levélben lesz!Úgy hogy marad a várakozás holnapig!
nem 15 fok volt a maximális dőlés ezt mondta....
jellemző!a füstösök rendszám nélküli autókkal lopják a fát jogsi nélkül ittasan+1ebek....de ez nem számít Magyar(?)országon.
itt az számít hogy a motorokon hány fokban áll a rendszám!
szánalmas....
Mi az,hogy egyenesen?
Drága sünök megint alkottak! Rendszámtábla nem állt egyenesen elvették 2 cimborám forgalmiját...
Nagyon szépen köszönöm!
Megyek nézem!
Ahogy mondod.......
6/1990 köhém rendeltben megatalálod.......
nekem az értesítő levélben benne szerepelt,hogy pontosan hol,mikor és mennyivel mértek be.aztán ezzel a kalkulátorral ki lehet számolni a dolgokat.a következő levélben meg már benne van a csekk
Igazad van, Blade írta jól!
Milka! : www.kozigbirsag.police.hu
Itt be tudsz jelentkezni az értesítésen lévő szám, és a rendszámod alapján.
https://kozigbirsag.police.hu/
Értesítésazonosítót és a rendszámot kéri.
Ez hülyeség!
Már elnézést a szóért!De az MHSZ nem hatóság!Tehát nem vehet el semmilyen jogosítványt,főleg nem egy olyat,amit a BFK állított ki!
Szép jó napot mindenkinek!
Abban kérném a segítségeteket,hogy hol tudnám megnézni,és mi alapján a Szombathelyi rendőrkapitányságtól kapott értesítő alapján,valószínűleg gyorshajtásból eredő fotót!Illetve hogy mennyivel sikerült bele haladnom!Csak azért hogy tudjam,mennyi lesz az annyi!
előre is köszönöm!
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy pontosan szabály alapján, hogy van a motorok hangjának decibel korlátozása? Egységesen vagy esetleg kategóriánként külömbözik? Mennyi a felső határ ha egységes? Mennyi ha eltérő? Próbáltam interneten keresgélni ez után de nem találtam ezzel kapcsolatban hasznosítható infót. Esetleg vannak e hivatalosan olyan helyek, ahol ezt le lehet méretni ? Előre is köszi!
Jól van elhittem azt is csak kíváncsi voltam mit ír Pohi.
R.I.P.

gondolom ezért vette fel a motort, mert így járt volna mint a kollégája...

mi a fasz folyik otthon?!