nem volt így?
haver mondta hogy amikor az mhsz-nél tette le a C-t akkor beszedték a jogsiját amikor megbukott
vagy csak szívatták hogy gyorsabban végezzen?
"Egyébként az ügy kapcsán nem értem, hogy az illetékes érdekvédelmi szervezetek még miért nem léptek"
Mert valószínűleg így jobban járnak!Tudod mit értek ezalatt!Vagy ami még rosszabb,elhallgattatják őket más módon!
Tudod ez Magyarország!
Áááá letiltottak arról a környékről, mert túl sok volt az eredmény. Na meg van most erre felé is sok rendezvény és tennivaló. Lehet jövőre eljutok már azért a pin-lock-ért, vagy legkésőbb ha megyünk az idei 3 napos képzésre......
ha már megvan egy jogsi kategória és az ember másikra vizsgázik és meghúzzák a vizsgán akkor korlátozzák a másik kategóriát amíg sikeres vizsgát nem tesz?
mert sok éve amikor én vizsgáztam még így volt
Jobb mintha műszakira rendeltek volna be, így gyorsabb volt az ellenőrzés. Spórolódott neked egy út........
De ha azt mondod nem índítod be és nem húzogathatják a gázt akkor nem húzogathatja szerintem Az intézkedés az intézkedés, ha jogszerűtlen akkor is köteles vagy alávetni magad, később megteheted a panaszod az illetékes kapitányságon.
Ez esetben szerintem sérelem nem ért....szóval felesleges szerintem.....de nem voltam ott......te tudod...
Reggel írtam hogy tegnap körbefogtak a rendőrök és igazoltattak ellenőrizték a motor papírjait is. Ilyen esetben utasíthatnak ténylegesen hogy indítsam be a motort és húzogathatják a gázkart? Valószínű a nagy test megzavarhatta őket és így akartak biztosra menni. Megtagadhattam volna a motor beindítását, egyáltalán mi ilyenkor a pontos menete egy ellenőrzéskor? Ha teheted megírhatnád.
A mentősökre Balassagyarmaton, majdnem rádől az épület......fax...fénymásoló...ilyesmi...felejtsd el......takarítónő? áááááá sose volt........csak a telefon van, mert azon jönnek a hívások. Az érdekvédelem gyenge, lefizetett szerintem....amelyik meg erősködik azt elnyomják, ahogy csak tudják......
A zseton a bodzásokhoz kerül, illetve az őket támogatókhoz. Egyébként az ügy kapcsán nem értem, hogy az illetékes érdekvédelmi szervezetek még miért nem léptek. Elég nagy médiavisszhangot lehetne kelteni, jogosan. Mégis csak Ti viszitek a bőrötöket a vásárra. Elképzelem, hogy akkor mi lehet egy motoros üldözésnél... Meg akkor gondolom a mentők, tűzoltók sincsenek elkényeztetve. Pedig az lenne az alap, hogy mindent megtesznek a biztonságotokért, ha már nem fizetik meg a munkátokat.
Mondjuk ez igaz, fox nyári szellőző kesztyűket fehérben magamnak és társamnak én vettem, perforált csizmát nyárra magamnak én vettem, a sisakunk annyira xar már a 2 év használat után, hogy nem tudom nyitva tartani az álrészt meg a plexit mert lecsukja a szél vagy egy gödör ha belemegyek. A ruha meg nem szellőzik.......bár most talán már osztogatják az új szériát úgy hallottam.......de lehet csak legenda megint.
Már ha befizeted .....de valóban, ha ez mind nekünk jönne be, akkor már rég fémfékcsőszett, kormányteló, akrapovic dob figyelne a paripán, meg egy normális használható bukócső........a ruházatról ne is beszéljünk.....
Az a pénz valahol ott lehet, ahol annak a pénznek kéne lennie, amit adónak hívnak, és előszeretettel nem fizeti be a jónép
Illetve valószínűleg zsebmelegítőként dolgozik valakinél.. talán
pedig abbol a néhány büntiből amit kiszórnak,lenne rá kert...de hol az a zseton..?tudom most jön hogy az állam lenyulja bla bla.....de tényleg?hol van..
mert csak egy aprócska fejszámolással:volt a leállósávos manőverem 150 ért...1 kamera...lő mondjuk napi 50 et...az ugye 7.5 milla /nap....1 kamera!hány darab van?és még nem is mondtam a trafikat..holagecibevanazapénz?
Sajnos igaz. Tegnap ahogy voltunk a megemlékezésen, ott beszéltünk pár volt kollégájával, és azok is megerősítették, h már saját pénzen akart gumit venni a motorra...
én látom a Teve előtt a motoros rendőröket. Sok régi, árverésről visszahozott motoron ülnek, újat nem láttam alattuk. A gumik is szarok, a motorok is gyengén néznek ki. Az a helyzet, hogy nem sokan olyanok mint ti, Pohi, hogy megvegye saját pénzen az alkatrészt, védőruhát. A ruhák közt is olyan sisakokat látok, amit ragasztószalag tart......
Mondjuk azt meg kell említenem, hogy a fékek nem működnek az fjr-en sem 100%-osan, mert az abs néha ráenged egy teljes fordulatot a kerékre, ami elég xarul tud kijönni. Mondjuk ez erős túlmelegedett használatnál jött ki. Az idei szervíz esetén ezt megvizsgáltatom, mert veszélyesnek tartom.
Én elképzelhetőnek tartom, de nem tudok semmi biztosat. Nálunk ügyelve van a műszakira és a gumizásra, én választottam magamnak a Michelin Pilot Road2 2ct gumikat és minden évet az új gumi felrakásávál és a motor műszakiztatásával kezdünk. A szervízelést a régi gépeknél magunknak csináltuk. Az új FJR-ek szakszervízbe voltak hordva eddig és szerintem amíg lehet lesznek is.
Van rendőr ismerősöm(most nem Pohira célzok).
Láttam milyen műszaki állapotú motorral közlekedik! Sőt!Nem egyszer ö vett alkatrészt a saját pénzéből(fékbetét,stb.).Vagy megveszi és motorozik,vagy mehet ki gyalog ezt mondta!
haver mondta hogy amikor az mhsz-nél tette le a C-t akkor beszedték a jogsiját amikor megbukott
vagy csak szívatták hogy gyorsabban végezzen?