Olvastam a motoros rendőr balesetéről az M1-en. Részvétem a családjának.
Tudom, hogy akkor a legcsúszósabb az út, amikor elkezd esni. A hozzászólók között volt egy, aki tudni vélte, hogy a motoron a gumik használhatatlan állapotban voltak, és a rendőr is kérte korábban többször a cserét. Ez igaz lehet? Vagy idáig még nem jutottunk...?
http://totalbike.hu/hirek/2010/08/16/rendort_olt_a_vihar
/
Én ebben az évben 10-12 motort vizsgáztattam a Mozaik utcában, és nem kell besorolni a motorokat! Csak új motor forgalombahelyezésénél van osztályba sorolás. Szerintem simán hülye volt a vizsgáztató, kapard le a fekete matricát, senki nem fogja keresni
Lenne egy kérdésem, márciusban vizsgázott a motorom és akkor ott a vizsgahelyen azt mondták, hogy a motorokat is környezetvédelmi besorolásba kell venni és mérés nélkül ráragasztották a környezetvédelmi "fekete" cimkét. Ezzel nincs is bajom hiszen karburátoros motor, viszont azóta se látok más motoron (vagyis egyről tudok ami akkor vizsgázott mikor az enyém, Honda CX-500) és ezzel csak annyi a bajom, hogy lehet olyan tervezetet hallani, miszerint lesznek zónák ahova nem lehet majd behajtani bizonyos környezetvédelmi besorolású motorokkal. Tudja e valaki közületek, hogy egyáltalán kell e ilyen cimke motorokra, vagy valami félreértelmezés miatt kapott az enyém ilyen matricát. Írta az egyik motoros, hogy neki már júliusban nem ragasztottak ilyet fel 1987-es GS 500-as motorjára ami szerintem hasonló besorolású lehet mint az én GSX-em. Köszönöm ha valaki tud ebben segíteni.
Láááááájk... ja ez nem a fészbúk! Támogatom Országos rendőrkapitányi kinevezésed! Pohi for president ! Amúgy azé nem jó ez a mindent kártyára mer gyorsan eladósodnék, mert nem lenne munkám, akkor meg nem rendelnék tőled kesztyűket, mert nem lenne rá zsém! na ez a magyar mikróökojómia... ő ellopja én megmosom te megkapod...
Na ők azok akik egyáltalán nem érdekelnek, mert az akarjon jogokat az államtól, aki a kötelességét teljesítette, tehát tanult rendesen, képesítést szerzett szakmunkásban vagy főiskolán esetleg egyetemen, a lehetőségeihez képest munkát vállalt, adózik rendesen és nem bűnözik. Na ha ez megvan akkor akarjon a bodzás magának jogokat.
Én úgy megszüntetném.......ez az első gondolatom. Aztán rájövök, hogy akkor sem változna semmi, sőtt még kisebb összeggel jelentenének be embereket. Akkor lehetne ezt követni ha megszűnne a készpénz és mindenki kártyára kapná és mindenhol azzal fizetne is. Na akkor nyomon követhető lenne a pénz rendesen, persze ez nem érdek senkinek......
Olvastam a motoros rendőr balesetéről az M1-en. Részvétem a családjának.
Tudom, hogy akkor a legcsúszósabb az út, amikor elkezd esni. A hozzászólók között volt egy, aki tudni vélte, hogy a motoron a gumik használhatatlan állapotban voltak, és a rendőr is kérte korábban többször a cserét. Ez igaz lehet? Vagy idáig még nem jutottunk...?
http://totalbike.hu/hirek/2010/08/16/rendort_olt_a_vihar
/