Dobtam emailt, de legközelebb vegyél Briantól Pirelli supercorsa-t előre és ugyanúgy fog tapadni mint a slick, valamint nem ugrik miatta a forgalmid A rendőrség 3 munkanapon belül küldi meg a forgalmit.tehát ha mondjuk szerdán elveszik, délután megírják vagy nem, lehet csak hétfőn postázzák, + amíg a posta odaér.....el tud húzódni.
Kevés dolog van amit úgy utálok mint a biztosítót
Milliárdokat kaszálnak, és ha gond van lóf@szt sem fizetnek
Csak azért tartanak fent egy jogász team-et, hogy azok megtalálják, hogy hogyan tudnak kibújni a fizetési kötelezettségük alól Bezzeg ha te elkésel a köteleződ befizetésével, vagy esetleg elfelejted mert (véletlen) b@szták kiküldeni, akkor elveszik az évek hosszú sora alatt megszerzett bónodat...
Amikor a b10 emet lehúzhattam a wc, mert személyautó után vettem egy teherautónak számító mikrobuszt, kicsit felháborodtam. Mért az autóhoz kötik ezt mért nem a személyhez, én nem törtem össze senkint akkor még cirka 300 ezer km alatt, az autó önmagába erre képtelen Akkor nem a hiba nélkül vezetőt kéne a bonnal jutalmazni?
Kitakarítanám az összes biztosítót az országból a picsába. Semmi szükség rájuk, nem fizetnek semmire...
Apám szerint az Ő idejében ez úgy volt, hogy akkor a benzin ára tartalmazta a biztosítást(ebbe az árba ez most is beleférne) és kár esetén az állam vállalta a garanciát...
Külföldön(tőllünk nyugatabra) is úgy van ez, ha a Jenő (Hülyenő ) lezúzza a kocsid, akkor az Ő kötelező biztosítója csereautót biztosít arra a kb. egy hétre amíg a márkaszervíz át nem adja hibátlanul alkatrészek kicserélve gyáriszintű fényezés stb...
Nálunk meg kölcsönautóval rohangálhatsz alkatrész után míg nagy nehezen talpra nem állítod a saját költségeden azt vagy fizetnek vagy nem
Persze a cascónál tudom más a helyzet, de nekem sosem volt még mert új járművem sem volt én nem akarok a külföldi zsidóknak tartozni...
Ha egy motor balesetes lesz,az első amit néznek rajta az az, hogy milyen gumival történt ez, ha slick a biztosító már nem is fizet, ha nem slick, de a határérték alá van kopva,szintén nem fizet,........ez főleg akkor csöcs ha anyagi TK körüli a motor és hiteles.
Egy SBK motoron ha lepusztítod az egyik oldalt +fejidom,már ott is vagy, anyagi TK.
Amivel mindezt meg is indokolják
- közúti közlekedésre alkalmatlan gumi. A biztosító nem szeretet szolgálat,nem szíves dobálja kifelé a milliókat az ablakon,ha talál olyan dolgot amire hivatkozva megtagadhatja, és be is tudja bizonyítani, hogy a baleset ez miatt történt,már nem is fizet.
Normális volt a rendőr, és annyira nagyon nem volt elkopva az a gumi. De ez csak azért van, mert kell lenni egy határnak ahol a gumit cserélni kell. Mert amíg baj nincs addig nincs baj. Csak ha az az elvékonyodott gumi kilukad pl: egy kanyarban, és elé sodródok egy kamionnak , na a baj ott kezdődik. onnantól kezdve nem pusztítok több sört !
Szerencséd volt,de mondhatta volna azt is, hogy ez szép és jó,de nem hatja meg.
Ettől függetlenül, ha határérték alá van kopva az amúgy nem slick gumi,már nem mehetsz vele közúton a büntetés, és forgalmi bevonás jó esélye nélkül.
A slick -gumi nagyon jó a versenypályára . Ugyanez érvényes a "sport" kipufogóra. Nekem is az elején volt kopott a gumi elmúlt nyáron, megállítottak, mondta , hogy mi lesz , ha elveszi a forgalmit, mondtam neki: Attól még nem lesz hamarabb gumim. Meg van rendelve, mert akkoriban lett pénzem, és 5 munkanap míg ideér. Visszaadta , és elköszöntünk. No de kulturált hangnemben társalogtunk. Igaz a motorom 2 évvel volt idősebb mint a rendőr.
Már elég sokszor le volt írva,a slick gumira közúton igen csak harapnak.
A rendszám mókólásért szintén.........és még van pár dolog,de ezek már 1000+1 szer ki lettek már vesézve.
és az a gáz hogy azt sem tudom mire készüljek, meg 1 hete a forgalmit se küldik ki okmányirodába, pedig 3 nap alatt kellene:S:S
Okmányirodába meg hülyének néznek már hogy minden nap telefonálok:D! Remélem alsóörsi motorosfelvonulásra elintéződik, mert oda mindenképp menni szeretnék:D
Ez volt a gáz.... az nagyon egyértelműen látható volt.
Pedig csak esőben nem jó.. az meg nem esik mostanában......nem értem miért baj az, ha a biztonság, jobb tapadás érdekében ilyennel mennél....
sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a rendőrök levették a forgalmimat, mert elöl slick gumi volt! Mire és mekkora büntetésre számítsak?
Előre is köszi
nem voltam elég egyértelmű...Persze, a szórakozóhelyekre.Hamarabb nyílnak az ajtók, meg a morcos kétajtósszekrény biztonságiak a helyi igazolványokra...A bejutás még így sem garantált, ha nem elég jó a csoport fiú/lány aránya
egy kérdés a hozzáértőknek, teszem azt veszek egy jármüvet, és kötök rá biztositást, igaz az a rémhir hogy addig nem irathatom át, ameddig az elmaradt esetleges biztositást nem rendezik? ez maximum 2 negyedévre rughat, de nem akarom elhinni, ha valaki jártas a témában kérem nyugtasson meg. üdv
sztiki, most is így megy!A jobb helyekre csak úgy juthatsz be, ha van egy érvényes amcsi igazolványod.Tehát túristaként az első műveletünk egy amcsi jogsi megszerzése volt.Plaza pakolóban Y, meg egy autópályás szakaszon kellett bizonyítani, h a magyar jogsinkat nem libáért vettük.Azt ennyi volt.25$-ért.
Minden automata és az amcsik egyébként sem egy szálguldozós népség.Fura, de a forgalom ritmusát felveszik és mindenki tud haladni.Az már más kérdés, h annyi autó van, h ez nem mindig sikerül...
Akkor a szélén már nincs meg a minta.Tehát ez is bünti ha elkapnak vele?