Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy tudom fix még nincs...
Sziasztok, a Megyeri hídon van fixen telepített MŰKÖDŐ traffipax? Buda felé mentem motorral és kicsit aggódom. Kell?
Pusztítják a fajtánkat a birodalmiak és a lázadók is egyaránt.
Olajfoltot nem láttam én se, de kifeszített drótot igen. Szakszerűen kivitelezve
Hahó egybegyűltek!
Olvastam valahol,hogy a motorosok által kedvelt helyeken előfordul az olajfolt a kanyarokban.
Nemrég egy motoros meghalt a dobogókői kanyargóson,állítólag egy ilyen olajfolt miatt. Voltam arra,és valóban láttam nagy foltot az úton /amennyire lehet eltakarítva/ de lehet az már a baleset miatt került oda. Nem tudom,tényleg létezhet ez? Ezért lehet kapni pár évet,csak el is kéne kapni őket...
Amikor az erdőt motoroztam az ösvény felett kifeszített drótról ment szóbeszéd,szerencsére nem találkoztam vele....
jaja csak akkor papírjaimat is elkéri, és akkor nem csak pénzbüntetés lesz, mert tudni fogják azt is hogy ki vezette így a motort.... és akkor a jogsit is szívhatom esetleg

de a megyei rendőrkapitányságon vagy valahol nem tudok ennek utánajárni hogy lesz-e büntetés?
Inkább futtassanak lányokat abból pénzeljenek ne a mi gyorshajtásainkból...
simán megmondják... a barátságosabbak még azt is mire számíthatsz
örülnek ők a gyorshajtóknak, ebből(is) lesz meg a fizetésük
előztem 3 vagy 4 autót és 30-40 méterre volt a rendőr, mire lereagáltam, hogy ott van időm se lett volna hova megállni, pontosabban kb. mellette megállhattam volna és megkérdezhettem volna szijja bemértél ugye? :F
mert farok vagy.....
látod a trafit aztán nem lassítasz?
meg kell állni az út szélén és várni egy kicsit
Ha utánad fordították, akkor várhatod a csekket. Kezdj el gyűteni...
sziasztok!

van egy 600-as sportmotorom és ma sikerült belefutnom egy traffiba, szemből tudom hogy nem tudják a motort azonosítani, csakhogy az út mellett állt a srác a kamerával és utánam fordította, ez mit jelent? a távolodó jármút is tudják mérni, és ugyanúgy lesz akkor bünti?

ha lekaptak azt valahonnan meg tudom tudakolni?
előre köszi!
Szlovák.....180 fokban mér......szívás....és asszem radaros......meg 50 helyett 56-ra már 50 euro a bírság.
Mit szóltok ehhez a traffihoz?
Érdekes elmélet, de lehet benne valami. Nagyon hezitálok hogy vegyek vagy ne vegyek ilyen készüléket. Azért köszönöm szépen az infókat!
Én nem értek hozzá. Kérdezd "kutya" felhasználó barátunkat.....ő árulja. Az az igazság, hogy van amit nem tudok megmérni, ő nagyot fékez aztán már méri a gép. Na ilyen esetben működött a blokkolója, sípolt neki, ő leleasult hirtelen és megúszta a bemérést. Tegnap előtt beszéltem egy ilyen audissal. Neki működött. De hogy mi volt beépítve nem kérdeztem. Érdekes egyébként, hogy engedélyezve van egyáltalán. Máshol csak az előjelző engedélyezett és seggbeszexelnek ha nem tudnak megmérni a maximális bírságod kapod egyből ha megfognak. Egy ideig itthon is tiltott volt most engedik. Én bizniszt sejtek mögötte, olyan árulhatja akinek elért a keze a szabály módosításig. eladnak jó sokat jó drágán, aztán ha már nem fogy akkor visszaállítják megint, hogy tiltani fogják. Ekkor megint pénz folyik be a büntetésekből..... Persze ezcsak az én összeesküvés elméletem......semmi alapja nincsen.
Pohi:

Amit lehet venni itt a neten 35 ezredesért lézer blokkolót, szerinted az milyen minőségű, mert ahogy nézegetem 160 ezredesért is lehet venni, arra már sajnálom. Tegnap bemértek :SSS
Sokkal butább mint az sc102, mert le van butítva szoftveresen. Pedig többet tudna....... Az értelmet ne keresd.....mert én sem találtam. Csak kapu módban mér, tehát belövöd, hogy 100 és 150 méter között legyen egy virtuális kapu aki azon áthalad azt megméri.
2 éve az nkh-nál volt szemlén a motorom (mert nem volt benne az adatbázisban, így mezei műszakis nem tudta leműszakiztatni). Körbeszaglászták, lefotózták, megbizonyosodtak róla, hogy létező típus,és bevitték az adatbázisukba. A kipufogón egy árva betű sincsen. Egy szót nem szóltak érte... Mondjuk elég öreg gépem van
Köszi!
Elvileg igen,gyakorlatilag még nem tudom. Én keresem az scs103-ast,de még nem sikerült találnom olyan helyet, ahol ezzel mértek volna rám.
Ha jól tudom a mérés módja megegyezik az scs102 -ben használatossal,de mérget nem vennék rá.
Matska talán többet tud erről mondani. Fehérvár és környéke topikban keresd Őt.
A trafi a xar
Én gravírozásra gondoltam. Gyári dobomból negatív mintát megcsinálva belegravíroztatom az E-s számsort és jelet. Szerintetek?
Nekem ezt a vizsgáztató mondta egy vizsgabázison........nem tudom, hogy amelyikben gyárilag sincs miképp megy át bár szerintem lehet, hogy ez évjárathoz van kötve hisz egy 80-as évekbeli gépen jóhogy nincs. Nyilván megvan már rá a szabály ha leadták a vizsgabázisoknak.......mondom megvan az ellenszere is, de az csak a vizsgán lesz jó, ha a rendőrök is ellenőrzik azt ezzel a trükkel már nem verem át.
Igen, mivel a működési elve ugyanaz, mint a korábbi Fama készülékeknek. (már én is futottam bele ilyenbe, biztos h blokkolja )