Minden helyzetet, körülményt egyedien kell mérlegelni. Én szerintem vészfékezésre nem lehet kényszeríteni senkit sem. De mindent a helyzet ad és általában a követési távolság fontos. Szakértő tudja megállapítani, hogy egy baleset lassító, illetve vészfékezéssel elkerülhető lett volna-e, féktávon belüli, illetve kívüli, volt-e gyorshajtás, az relatív, vagy tényleges. Nem mindig a motoros a hibás. Nekem nem egy ügyem volt amit végigvittünk és jól jött ki a motoros. Ha érdekel priviben elmondom. Csak a gyorshajtás valljuk be sűrűbb nálunk, és ez miatt gyakran írja szakértő, hogy megengedett sebesség esetén elkerülhető lett volna. Saját magamból kiindulva autóval városban szinte sose, városon kívül is max 20-al lépem át. Motorral meg le se írom... Amúgy meg engem motorral rendőr még nem állított meg... Autóval is csak 1-2 szemétkedett, de az is khm jogos volt, vmim nem volt rendben, csak a stílusa volt nem úniós
teve pedig van 1 olyan törvény hogy jogtalan fékhasználat még akkor is ha te mész bele tehát indokolatlanul fékez!ebben az esetben mivel elismerte hogy nem tudta hol a kijárat és fékezgetett jogtalan közuti rend zavarás és ha nem vagy meg elégedve a rendőr intézkedésével hivhac másikat(tapasztalat)
igen tudom hagyom kipoliroztatom az elejét, talán a lámpámból is kijönnek a karcok, nem az dühit henem az hogy még engem akart megbüntetni, mert ismerte az öreglányt, na miind1 igy jártam, legközelebb jobban vigyázok, filoztam azon is ha pl teszem azt felrakom a legjobb fékbetéteket a legjobban tapadó gumikkal, és "csak ugy" vészfékezek, és belémjön egy kocsi akkor mit mondanának? mert az is biztos hogy ott is a motoros a hibás. elképesztő mik vannak,
Hagyd a picsába a csávót. Mint bármelyik másik foglalkozásban ugyanannyi a hülye/paraszt rendőr aránya a normálishoz képest. Én sok normális rendőrt ismerek (Téged is) és nagyon kevés bunkót. Meg aki kint áll trafizni az sem azé teszi, me ahhoz van kedve. Ne vedd magadra, gondolom ő sem rád gondolt a stílusa meg mindent elmond. a 47.000 kollegád közül meg te is tudnál hülyét mondani akár emberileg, akár szakmailag. Mindig csak az egyén számít.
Vészfékezésre nem kényszeríthet. Rendőrnek ez egyszerűbb megoldás. Őszintén szólva, ha nem lett baja a motornak akkor neked is. Ha elgörbült volna az első teló, mondjuk 150-200e a kár akkor megérte volna perre vinni az ügyet. De ha semmi baj nem lett, vagy kevesebb mint írtam akkor hülyeség. Többe van a leves mint a hús esete.
Szerintem mindig a köv. távolság betartása ilyenkor a kötelező és ez független autós vs motoros.....ha autóval lettél volna ugyanez a vége.....ha beléd megy ugyanígy az öreglány akkor ő a hibás......persze jó ügyvéd komolyabb esetnél tud csavargatni, de az nem a szabályokról szól hanem a pénzről....
Tisztelet mindenkinek, elsösorban kérédsemet a rendvédelmi szervek valemyl forumozó tagjához intézném, tegnapelött a 100-as uton bicske belterületén haladtam SZABÁLYOSAN, beértem a LIDL- mellet található körforgalomba, és mint mindig haladtam volna tovább egyenesen elöttem egy Nissan gépkocsi a körforgalomban satura fékezett, és én belecsusztam, az idős hölgy észre sem vette a dolgot igy én utánamentem eléállva félreállitottam, és megkérdeztem hogy miért fékezett be elöttem intenziven "INDOKOLATLANUL", azt mondta, hogy igaz hogy nagyot fékezett, de nem érzi ugy hogy ő lett volna a hibás, azt mondta nem tudta eldönteni melyik kijárónál kell kihajtania, kérdezem én, szabad e indokolatlanul intenzivet fékezni egy körforgalomba?, kihivtam a rendörséget, majdnem engem böntettek meg, nem degradálni akarom a rendörség munkáját, csak azt nem értem, ha motoros vagyok mindig én vagyok a hibás? Az eszem megáll haladok rendesen minden nap és egy ilyen eset után is negem akarnak megböntetni , felajánlotta a rendőr hogy elenged amennyiben semmisnek tekintem a dolgot. Tudom ismerem a kresszt azt a pontot is hogy olyan követési távolságot kell tartani hogy minden esetben meg lehessen állni, de amikor 20 al megyünk és az elöttem haladó nem jelez kifelé (nem akar kihajtani elöttem) én jelzek már majdnem ki is tudok hajtani, és befékez elöttem ugy hogy én belecsusszak, miért én vagyok a hibás, rövid választ kaptam, bármilyen okból fékezhet az autos pl vadállat vagy akármi, Nevetséges vicc ez az egész, Miért mindig a motorost kaszálják el? Miért van az ha egy helybeli rendör ismeri a helybeli autóst akkor neki ad igazat? milyen világban élünk mi?, várom válaszotokat, ödv
Reméltem, hogy ezt a hszt szó nélkül hagyjuk. Bár sértő és pofátlan, nem érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele. Szándékosan nem kommenteltem. Erre nehéz bölcsen válaszolni.
Igen valamikor tavassazl volt a tv-ben, hogy ellenőrzik a buszok, de még a villamosok sebességét is
Úgy vagyok vele azokat ellenőrizgessék, ne az enyémet...
Ugyan, hagyd Pohi ! Ez egy akkora hülye, hogy ha a hülyeségtől nőni lehetne, ülve nyalná a holdat! Azt írja, "nem áll meg a stop-táblánál" . Drukkolok, legyen egy másik hülye aki szintén nem áll meg!
És akkor az evolúció helyreállítja az egyensúlyt.
Hali Mizsi!
Egy hónappal ezelőtt ugyanez a verda, a pomázi úton mért.
Ínye vazzeee ilyet még nem láttam
Talán csuklós buszokra vadásztak.
Hasonszörű jószág volt BKV desing-ba
azért nehogy már a mérőkés rendőr legyen a köcsög mert gyorsan hajt valaki....
akkor a boltos is köcsög mert nem adja oda a 700forintos kolbászt 500ért?
Nem mi csináljuk, mert az olcsóbb lenne. Mi megfizetjük vastagon a képviselőinket, hogy ezt műveljék velünk.
Meg amit mondasz, ezt és hasonlókat: traffi
Igen, azt hiszem már vagy 4 éve a vizsgalapot meg kell őrizni és ha elvész a forgalmi azzal azonnal pótolják, de ha az sincs meg akkor a területi NKH-ban(már nem az csak nem tudom mi az új lehúzóscsapat neve) kiállítják némi kp fejében és azzal lehet menni az ocsmányékhoz...
Reméltem, hogy ezt a hszt szó nélkül hagyjuk. Bár sértő és pofátlan, nem érdemli meg, hogy foglalkozzunk vele. Szándékosan nem kommenteltem. Erre nehéz bölcsen válaszolni.
Ő volt az!
Frankón a buszokat méregetik?
Úgy vagyok vele azokat ellenőrizgessék, ne az enyémet...
ha nem lennének örökké élnénk stresszmentesen, kinek hiányzik az?
És akkor az evolúció helyreállítja az egyensúlyt.
Egy hónappal ezelőtt ugyanez a verda, a pomázi úton mért.
Ínye vazzeee ilyet még nem láttam
Talán csuklós buszokra vadásztak.
Hasonszörű jószág volt BKV desing-ba
akkor a boltos is köcsög mert nem adja oda a 700forintos kolbászt 500ért?
Létezhet,hogy BKV matricás ,fehér Skoda nemtudommi /olyan négy ajtós kombi magasított változatban/ -ból sebességet mérnek?
ma 21:50 perckor,Mozaik utcai felüljáró....
Meg amit mondasz, ezt és hasonlókat: traffi