Nekem is gyári dob van rajta, teljesen halk és azthiszem, hogy új palást lett csinálva rá rozsdamentesből, mert meg csusszantották. De már így vettem. Szerintem hülyeség ez az E betűs dolog. Úgy emlékszem mérték a hangját régen, nem?
Ma új infót szereztem vizsga ügyben......előbb-utóbb az lesz amit már mondogatok egy ideje a sportdobokkal kapcsolatban.........ma vizsgáztattam egy gépet és mondták, hogy 1-étől már csak E jelű dobbal mehet át mert fényképet kell csatolni az anyaghoz az E jelről a dobon.........mondjuk már megvan rá a megoldás is némi felárért, de ez előre vetíti azt, hogy nemsokára a rendőröknek is kiadják ezt és ott nem lehet egy kis trükkel elkendőzni a dolgot.......és ez komoly.......csak E jelű dob vizsgázik 1 hónap múlva!
Üdv pohi!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzád,hogy nemrég raktam le a különbözetit A-ra,és 4éve van A1-em. Kezemben van a hivatalos,közlekedés felügyelet álltal kiadott Vizsgaigazolás,a kategória bővítésről. Nyugodtan mehetek az eddigi jogsi,és a vizsgaigazolás párosítással? vagy menjek be az okmányi irodába,és csináltassam meg az új jogsit?
Előreis köszönöm a válaszodat!
Én meglátogattam a horgászcimbit szombaton, má sípót is az az izé, ahogy kifordultam a fő útra...
szentes, csongrád közelében, fekete astrából nyomják a fámát...
Vissza is fordultam és tényleg ott voltak, utánna már vagy nem mértek, vagy nem jelzett de nem vot sípolás, pedig peckesen elmentem előttük mégegyszer csak azértis....
én nem támogatom ,azért mert az öreganyám a nyugdíjából összespórolt egy 5.0L-es X6osra,tehát megdolgozott érte ,
egyből büntessék meg ,nem vagy te egy kicsit irigy , .
azért mert a kigyúrt olaszok tetovált tarkóval,Viper cabrióval járnak,és felveszik a szociális segélyt,már rögtön elítélnéd őket . .
a motort tarják nagyobb luxusnak,mert drága és csak keveset lehet használni egy évben. .de ugye a magánrepülőgépek után még mindig nincs méregdrága környezetvédelmi adó mint külföldön .
ja ez Magyarország,csodaország az az ország ahol ha rendesen dolgozol sose lesz sok pénzed .
Ráböksz az egyikre igazoltatásnál, és az lesz.