Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A járőrtempó hivatalosan 40 km/h.

És mit csináljon a száguldozóval? Figyelmezteti...max. mert hiteles mérőeszközön rögzített felvétel nélkül nem nagyon tud sebességért büntetni.
Szia Maci! Mi lesz, ha mindenki nekiáll szabályosan közlekedni? Csődbe megy a rendőrség?
Igazából én se szeretem ha basztatnak, asszem németbe, vagy hollandba van úgy, hogy csak úgy nem állítanak meg, csak ha észlelnek vmit... szemre gyorsan mész, kacsázás, rozoga jármű.... Itt meg mondjuk tényleg kiszedik az embert. Ez van.
A mostani akció hangsúlyosan a gyorshajtás és a műszaki állapotra megy,meg természetesen a papírokra. Mifelénk már szokás lett, hogy mindegy miért állít meg,az alkoholteszternek is el mondhatsz pár szót
13 éve vezetek, eddig mindig jogosan bírságoltak meg. Qrva sokszor kidumáltam magam apró-cseprő dolgokból (iratok hiánya, bizt papír, kisebb közúti szabálytalanságok,) mondjuk ez a munkám miatt kötelező. Lehet, hogy neked rossz tapasztalatod van, nekem meg nemigazán. Igazából jóval többször úsztam meg ejnyebejnyével mint ahányszor hozzámbaszhattak volna (nem mondvacsinált okból) több tíz ropit. Igazából csak 2-3 eset húzott fel amikor még paraszt is volt a rendőr, me azt nem szeretem. Olyankor én is köcsög leszek egy idő után. De annak semmi értelme, ismerd el, alkud le 3.000,- dobj egy átkot akárkire és menj tovább.
Persze ez így van, mindig meg lehet baszni vmiért, de ha nagyjából rendbe van a gép, akkor nem lehet nagy baj. Kopott gumi, meg slick meg tényleg nem közútra való, rendszám (háát na ja) feltételezi, hogy rosszra fogják használni a mocit. Xenont, kipufogót, ledes indexet én engedném, az nem veszélyes, sőt inkább balesetmegelöző hatású. De inkább basszák meg a rendszámnélküli kopott gumis biztosító nélküli motorost, me ha belédszáll öcsém még a Mabisz se fizet. Nálam rendbe van minden, max gyorshajtás jöhet, de ennyi belefér.
Ezzel szemben az a véleményem , h amióta a motort v bármilyen közlekedési eszközt feltaláltak, ahhoz nem fejlesztették ki az optimális közeget, amiben azt kockázatmentesen lehet használni. Nem is fogják, mert ebből egytársadalmi réteg remekül él, h ugymond betarthatatlan szabályokat hozva és azt a törvény által betartatva, szarrá bírságolja gyakorlatilag az összes közlekedőt.
A rendőrök , a köztisztviselők, azaz az éppen uralkodó elitet szolgáló, magukat közfeladatot ellátó személynek nevező derék polgárok aztán, manapság igen gyakran, ilyen mondvacsinált indokkal, h ennyien megy annyian halnak meg ha ők nem lépnek közbe, jól megkopasztanak jósok embert.
Az, amiben Te reménykedsz csak egy idealista álom. Sajnos mi itt Magyarországon élünk.
Akció mindig van,volt, lesz, csak más a neve és a miértje.Ha ellenőriznek és szabálytalanságon kapnak,mindegy mi az,mivel zéró tolerancia van,sárga csekk vagy feljelentés a vége. (xenon,slickgumi,kopott gumi használata közúton,rendszám helyzete olvashatósága........stb)
Sziasztok!
Kutya!
Tudsz olcsón hatékony blokkolót, motorra?
mennyiért milyet?
Mert 22.én megyek újváros felé és érdekelne.
Köszi!
Azé van ez az akció, mert mé szinte szezonkezdet sem volt és máris 11 megboldogult társunk van. Remélem nem lézereznek, hanem megállítanak és úgy ellenőriznek, mert annak van értelme. Legyen rendbe minden papír, biztosítás, gumi jó állapotú és kész. Úgy tudom, hogy a legtöbb lézer motort se tud nagyon mérni, mivel kicsi a pont és nincs sok fém ami visszaverné a jelet. Másik meg elöl nincs rendszám. De talán aki jobban tudja majd elmondja. Ha nem köcsög, meg kukacos, meg nagyképű a rendős, akkor állítson meg nyugodtan, ellenőrizze amit kell, mondja, hogy vigyázzak me ez+az, kívánjon jó utat, meg mondja, h szokjam a tavaszt és mindkettőnk van egy napja.
A Fáma III-nak nagyságrendileg 0,3 másodperc kell, amíg értékelhető eredményt produkál. Ha Te ezalatt felfogod, h mérnek és le tudsz lassítani a megengedett sebességre, akkor tökéletesen jó a detektor

Komolyra fordítva a szót, a lézerdetektor=találatjelző. Közeli mérésnél, hátsó találat esetén automatikus bukta. És ha régebbi a cuccod, lehet nem tudja az NJL kft SCS102 és 103-as típusát
Ma reggel a külső bécsi úton volt 2 trafi, egymástól 5-600 m távolságra. Az elmúlt 8 évben, amióta arra járok, még nem láttam egyet sem. Lehet, tényleg kellene egy olyan blokkoló izé?
jaj de jó,nem rég volt TISPOL akció,most meg kimondottan motoros akció,megint lehet tesztelni
jaj ma egy fasszopó zsernyák 50nel ment a középső sávban a hungárián egy F astrával , modnom a picsába sok buzi meg követte, én el 80nel ahogy lehet, és a lámpa előtt(tudtam hogy bevált előttem) egy seatos vagy 90-100-zal elcikázott az autók között. Szerintetek utána ment? lófaszt, egyszerűbb levillantani egy csóreszt mert véletlenül lejárt a vizsga vagy régebben a zöldkártya, meg bármi szarságér, Deee a száguldozós fasz után nem ment.
Nyomozzák ki inkább, amit a bozótlakók ellopnak, és ami bejön rólluk , azt osszák be!
Na látod ezt én sem tudom felfogni, ha 90 a megengedett, ráadásul csak valahol 100 környékén büntetnek, akkor miért kell 70-el menni, vagy még lassabban? Előzésre kényszerítik azt aki haladni szeretne, azonban a kis sebességkülönbség miatt lehet hogy fel kell gyorsítani 90 főlé. Kellene egy szabályozás, indokolatlanul lassan haladókat is büntetni Ha meg elmegyek az egész sort megelőzve, az olyannak tűnik, mintha életveszélyes száguldozó lennék
jelenleg eddig 3 milliárd a mínusz.... még a nyomozókat is kirendelik trafizni
Majd összeállítunk egy formanyomtatványt...
Hol lehet aláírni?
Nem ismerem a detektorok működését.....kérdezd kutya fórumtársat ő képben van.
Na ma nem voltam rest,és megálltam megkérdezni mit is művelnek az 51-es főút Dunaharaszti ill.Taksony között.

Hát nem forgalmat számlálnak,ahogy hallottam,hanem sebességmérő eszközöket tesztelnek,több tipust.Mivel csak tesztelnek bünti nem lesz,legalábbis ezt a választ kaptam.

Ma vagy 5 félét, volt olyan villogás mint a retró disco.-ban,igaz azon a szakaszon 90-ven a megengedett,de a sór csak 50-60nal ment.

Nagyon nem értem ,mikor meglátnak egy rendőrt vagy mérnek miért kell ennyire lelassítani a forgalmat a mazsoláknak.
Pont a csóró motorosokról...
Többségünknek még gyári rendszámtáblatartóra sincs pénzünk...
Miért nem hírdetnek olyan akciót, hogy nagy merci, audi, bmw, és divatterepjáró rendőrségi akció
Aki ilyennel közlekedik, csak azt állítsák meg de azt büntessék is mindegy miért azok ki tudják fizetni...
Ki támogatja az ötletem?
Elrendelték a főfakabátok a pénzbehúzást ,
Gratulálok! Én is a "köz" - höz tartozom, csak nem vagyok akkora!
Köszi szépen. Ezek szerint csak egy-két másodpercre mértek rám, mert utána nem jelzett a kütyü. Gondolom, azért nem érdekeltem őket jobban, mert nem léptem túl a sebességhatárt. Ha jól gondolom, értékelhető videofelvétel készítésénél folyamatosan rajtam tartja a fámát, és a detektor végig jelez...?