Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a szöveg olyan ismerős
Ezt nem akkor mondtad nekem amikor az elsőfékkarmantyúmat csavarhúzóval miszlikre szaggattad...
Réges régen, egy messzi távoli galaxisban......................
Valaki nagy bölcsen, ezt az örök érvényű szöveget eresztette el,
"minden nagyon szép minden nagyon jó mindennel meg vagyok elégedve"
Sajnos erre gondolok én is...
Szerintem nem kanyarodtál el.........ez is blokkolás lenne csak bilinccsel.....,de mint várható, 1-2 gyalogon(pl hagyó) kívül nem lesz gondjuk......hisz együtt csinálták teljes egyetértésben.....annak idején a keller sem "talált" semmit ellenük, ezek sem fognak ellenük....
Te Tsanyi legalább a reményt ne vedd el a többiektől valamibe bízniuk kell Persze a Pintérnek már rég sitten kéne lenni, nem egy alakuló kormányban De mit látunk egyedül a fidesz ezt a szerencsétlen Hagyót mammogtattja aki ellopot néhány 10 milliót, bőrtönben is csak a 75 milliós zushlag van.
Hol vannak letartóztatva azok a milliárdos emberkék akik 8 év alatt az ország egy egész éves költségvetését lenyúlták
Miért nincs már előzetesben Gergényi népellenes büncselekményért., Vagy Libajnai adócsalásért és a több száz gazdálkodó ember sorsának a nyomorba döntéséért, akik közül jónáhányan a halált választották a kilátástalanságuk miatt. Vagy Gyurcsányt hazaárulástól, adócsalásig, népellenes magatarásig és fel sem tudnám sorolni még hány dologgal lehetne a bíróság elé vinni vagy a felszin alatti ismeretlen emberkéket (néhány százan lehetnek) akik a szálakat mozgatják, bankárok, nagyválallkozók, akik tendereket nyernek látszatpályázattal, és ide-oda tologatják egymásnak a milliárdokat. Vagy az a visszataszító Dávid Ibolyka aki a mentelmi joga mögé bújt karöltve a cimbora Herényivel. Szilvásiról már nem is beszélek annak már 10 éve börtönben a helye. És egyáltalán az előző kormány minden tagjának hisz kivétel nélkül köztörvényes bűnözők Itt néhány szerencsétlen le lesz ültetve, hogy nyugodjon a nép aki igazán kártékony volt az országra az ugyanúgy éli 100 milliárdjain ülve mindennapjait a pofájába röhögve pl. azoknak az embereknek akik 70 ezer forintból próbálják magukat és gyerekeiket eltartani...

Szerinted nagyon elkanyarodtam a leaser blokkolós témától?
amióta a világ világ a köznépet szopatták
miért is gondoljuk azt hogy ez megváltozna?

egyes rétegeket azért támogatnak mert abból az is húz hasznot aki támogat
ki kell venni gondozásból 10 roma gyereket és vígan eléldegél az ember királyosan
ismerek olyant aki kivett egy kisebb falkányit, azóta nem kell dolgoznia sehol
Ki gondolta komolyan, hogy bármi megváltozik a valóságban ha ezek kerülnek hatalomra? Pár látszat intézkedés és minden megy mint eddig.......
Ez már 2006-os cikk Elméletileg az gyártja a blokkolót is aki a leaseres mérőket, vagy legalábbis mutyiba vannak. addig probléma nincs
Igaz úgy halottam Pintér úr(foglalkozása keresztapa+megbízott belügyminiszter)Ő is foglalkozott valami hasonló gyártásával de kiesett a csöcs a szájából amikor valami pályázatot nem ő nyert, úgy, hogy akármi is lehet ezek sorsa később. Ettől az embertől minden kiteli Pl. az első mondatával a nyílvánosság előtt faszán lejáratta a fideszt, amikor annak hotton ellentmondva Védte a Gergényi haverját...
Viszonylag egyszerű......ez a jogász alapból büntetné, de még ő sem tudja, hogy érvelése megállná-e a helyét........amíg ezen el nem kezd filózni egy hasonló csapat addig nincs gond......
Mesterzsé Mivel az adatlapodat nem töltötted ki, fényképeid nincsenek, csak a fényképalbumokba látok makett motor gyüjteményt, így feltételezem kb. olyan 13-15 éves lehetsz. Bár lehet fölélöttem a 15-el, mert ha az én adatlapomat nézed én már 15 évesen 250-es etz-vel döngettem (akkor az volt a kamaszok álma) és nem tettem fel felnőtteknek idióta kérdéseket.Igaz akkor 16 évesen korlátlan jogsit adtak így csak egy évet kellet vezetnem jogsi nélkül Félni meg egyedül anyámtól kellett, mert az otthon elkapott, amíg az utcán a rendőrök a uaz469-el, meg az 1200-es zsigcsivel nem bírtak...
Ez a menjünk pályára szép és jó, csak épp a benzinre alig lehet már összekaparni a pénzt, na most 15-20 ezret kiperkálni még azért, hogy 2 órát pályázzak egy halom ember között sz.tem eléggé kivitelezhetetlen. Bár ha gondolod adok egy címet és jöhet a boríték némi kp.-val. ( Deákot meg Istvánt várom elsősorban... )
Kösz pohi az infokat. Mondjuk kimondottan a motoros képzésről nem találtam sokat. Meg ami a necces, hogy mennyire kemény az orvosi vizsgálat... :D Az a necces. Látást mennyire nézik?
sziasztok.lenne egy kérdésem.mi van akkor,ha mindem vizsgám sikerült nagymotorra de az igazolást kb 6-7 nap múlva kapom meg a hosszúhétvége miatt.ill utána meg kb 2 hét mire a jogsim meg lesz.mi van akkor ha közbe igazoltat a rendőr?elvileg az okmányirodás igazolást elfogadják de ha addig elkapnak akkor mi van?hosszú az a 7 nap.. pénz+eltiltás...?de minden vizsga kész...köszönöm..sziasztok
Köszi szépen.

Széles utat.
Szállíthatsz, mert nem új jogsiról van szó, csak a kategóriák bővültek.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ha most kaptam meg motorra a jogsim, de autóta már van 6 éve akkor szállíthatok utast? Vagy ugyanúgy meg kell várni a 2 évet?

Széles utat!
elveszik a jogsid,adsz nekik egy kiskereskedelmi mennyiségű pénzt meg úgy jársz,mint Zsanett.
A1es jogsim van, amivel 11kW-ig vezethetek 125ös motort.
Mi történik akkor, ha a rendőr elkap úgy, hogy olyan motort vezetek aminek a forgalmiában 25kW van írva?
Mennyi bírságra számíthatok? Talán rögtön a jogosítványomat veszi el?

köszi
Szexelni is elég lenne csak utódnemzés esetén...nem?

Ha valaki motort vesz,azt a sebesség iránti vágy miatt teszi,az élmény miatt. Olyan,mint valami szenvedélybetegség.
Viszont kigyógyulni ebből nem lehet.

Száguldozni pályán...igazad van. Mindenki tudja...de nem ez az általános...
Sziasztok Motorosok !

Elég rég óta figyelem ezt a topicot. Kérdésem volna felétek. Persze nem kötözködésből vagy sértegetésből. Ám mikor százszor és százegyedszer is látni a sebességhatár átlépéséből fakado következmények miatti agodást illetve "betojást" a büntetéstől, felmerül az emberben a kérdés: nem e lehetne a korlátozásokat betartani? A szágulduzási hajlamot nem lenne jobb a pályákon kiélni (persze a kérdést jó néhány autós közlekedő társnak is fel lehetne tenni).
nem túl régen szó esett a világításról, ez viszont kimaradt:

Pohi szerinted ezért jár bünti, ha meglátják?
pohi, gyere tolnára. Beszélj agyassal.
Mit művltetek Dunakeszin? Ide hallik a híre
Köszönöm nektek az infot, a felsőbb hatalomnak, hogy ezt megúsztam.
Nincs fix,nem kell félni...