Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz az infot. A és B van, hétvégén meg ha nem esik megyek dobogókő fele intenzíven képezni magam... xD

2év rendőrsuli, nah az már más
Valami linket nem tudsz ahol leírják minek kell megfelelni felvételinél ?
Ill, milyen vizsgákat kell tenni ott?
Pohi!
Az új Mo-án, én a belső sávban haladtam a megengedett bő duplájával, a külső tele volt kisbusszal+kamionnal, és a leállón állt egy rendőrautó.
Bemérhetett hátulról, vagy a külső sávban haladóktól nem sok esélye volt?
Köszi!
jaj tegnap is jött két zsernyák a tevéből, mentek ah ungárián mellettem, aztán el zuglóba mogyóródira, de azok hogy cikáztak, száguldoztak.. egyszer lekamerázom viszont azok a régi K bímörök boruzasztóan tetszenek, a gömbölyű boxereket meg egyenesen imádom! ha kitalálnak valami épeszű rendszert hogy legyen lé a suli alatt is megyek is.
ja.
ilyen aprócseprúőt én is vettem, de az szar volt, ami tetszett az a bringákra való, atz is ilyen kormányvégre rögzíthető, és egész komoly darab, jól fel lehet tenni akár a kormányvégsúlyra. azon filóztam, hogy abba belekötnek hoyg amúgy hazsnálhatatlan? mert nekem a gyári is az
bárki aki midnen nap reggeltő estig benn tud lenni, és közben asszony eltartja, hogy később akár a 90-105ezer netto is meglehessen jaj nem is, jobb az, csak ha baleseted van, ne engedd hogy levegyék a csizmád
elmész éhenhalsz két évig a rendészeti szakközépben a sok nyomival, és utána UTÁNA ha mázlid van és épp úgy jön ki lépés talán MAJD egyszer lehetsz
Nem tudom , miért nézik néhányan az országutat versenypályának. 11 halott eddig! Nooormáális? Nem utolsó szempont , hogy be kell szedni jó pár milliárdot a rendőrségnek !
Nem kell félni, nem fog fájni ....
Talán 35 év a korhatár emlékeim szerint ......
Feljelentés vagy bírság természetesen.

Egyik fórumos motoros srác a tesco-ban vett 2 db. mini tükröt és felragasztotta a kormánycsutkára......ötletes....
lesz itt para rajzás
kérdés, h mennyi benyát

lásd

amúgy, ebbe a rendőr szakközépbe bárki beíratkozhat, vagy van felső korhatár (18vs25?)
szia pohi ! rég kérdeztem már tőled.

mit szólnak hozzá a rendőrök ha (minden rendbe van a motoroddal, még jobb is mint a gyári felszereltség) csak épp a tükör hiányzik ?
Én rakatnám a szögesgumát arra a technikára, nálam nem volna kegyelem A motoros rendőr télen is az...
Egész télen lehetetlen, ha leesik a hó vagy jég van akkor nem lehet az úton maradni a gépekkel. 0 fok-ig maradunk meg a vason általában novemberben vagy a hóig utána eltesszük télire. Aztán március elején elővesszük ha 0-10 fok közötti már a hőmérséklet és nincs hó meg jég...
Nagy vonalakban leírom, aztán ha lesz még kérdés írd meg.

Érettségi. Ez után 2 év rendőr szakközép iskola. "A" "B" korlátlan vezetői engedély. Egy hely ahol van motoros hely (pl:Bp. Nádasdi u.) 2 hetes intenzív rendőr motoros képzés. Ennyi ;)

Egyszerűen hangzik........de a valóság bonyolultabb....
Hát tavalyi ilyen szint volt, az idei nem...
Ha rajtam múlna motorosrendőr csak abból lehetne aki télen is motorral teljesítené a szolgálatot. Kiegészítő téli védőfelszerelésként, november-1-től Március 1-ig kincstári sálat kapna
Engem ilyen példákkal engedtek csak, óvodából, iskolába.
Hát nagyon minimális esély van rá xD Bár, tény hogy érdekel. Amolyan "a munkám lenne a hobbim", és ezt nem a trafizásra meg a csekksoztásra értem. Érted motorozol, csomó továbbképzés, tök pro leszel, fizetik a benyát (gondolom).

Más tervek vannak főleg, de sok függ pl a mai matektól ami hát, nem olyan volt mint a tavalyi... ( lásd "van 300 Ft-ja, fél kg narancs 75Ft, menynit tud venni?")
Hamar szétrázatnád magad azzal a vézna vasalódeszkával...
Motoros rendőr leszel? Soha nem kapsz el élve...
Azért normális motorral mennék. :D

Mondjuk ha 600-as gixxerek lennének nem haboznék xD
Felénk vannak robogós rendőrök is. Nem vicc.