Érdemes bemenni elmesélni ezt a rendőrkapitánynak? Jóban vagyok vele, de eddig nem mertem, nehogy a szabálysértési előadó emiatt basszon ki velem utána. Már ha ki tud, de annyi mindent láttam már kishazánkban...
Sziasztok. Nekem van egy általam profinak tartott ügyvédem aki kimondottan közuti ügyekre szakosodott. Szekszárdi lakos de gondolom vállal más megyékből is ügyeket.
Csak nekem már több százezret spórolt.
Minden üggyel kapcsolatba érdemes kikérni egy ügyvéd véleményét mert nem is gondolnánk hogy meg tudnak minket vezetni a rend éber őrei!
Mindenkinek jó motorozást!
Május 27-e és, június 05-e között minden nap, az M3, M6 autópályán fogok közlekedni, nagy sebességgel (260-300 km/h).
Felhívnám az illetékesek figyelmét a sebesség mérés mellőzésére.
Elintézési határidő meghosszabbítható. Igazából ameddig nem te vagy a ludas, addig nem szükségszerű az ügyvéd, viszont én azt szoktam tanácsolni, hogy jobb átnézetni és kérdezni mint később kapkodni.
Szia! Köszönöm, ma úgy néz ki sikerült előre lépni az ügyben. Bár inkább nem is írok semmit...
De köszönöm. A biztosítóval nem lesz gond, ameddig meg a rendőrség nem végez, van értelme szólni ügyvédnek?
Szia, ne aggódj, jelen helyzetben jó vagy.Viszont az eljárás nagyon hosszú. Néha az előadók húzzák, de nekik is sok melójuk van. Maga az eljárás nagyjából úgy néz ki, hogy a rendőrség gyakorlatilag tanúktól és szakértőktől függően nagyjából 3-7 hónap alatt zárja le az ügyet. Ekkor van még kifogás, tárgyalás mellőzéses eljárás, majd tárgyalás tartási iránti kérelem, tárgyalás szal 1-2 év mire teljesen kihoznak. Ha van cascód, akkor arra megcsináltathatod a vasat (ezt főleg Allianz-nál tapasztaltam) ekkor kifizetik 10-15 nap alatt, majd az eljárás végén visszaállítják a bónuszt és bevasalják a hibás biztosítóján. De látom kecskeméti vagy, én ott leszek péntek délután, pont egy balesetis ügyben. Adatlapomon elérhetőség ott van.
A másik kérdésem az lenne,hogy ilyen esetben számíthatok-e a rendőr jóhiszeműségére,miszerint van B és Akorl jogsim vagy esetleg azért,mert szúrópróbaszerűen,nem szabálytalanság miatt állított meg?
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy pontosan mekkora összegű büntetésre és milyen időtartamú eltiltásra számíthatok,ha a rendőr elkap,hogy Akorl jogsival vezetek nagymotort?
Már kérdeztem több valakitől is,de mindig eltérő válaszokat kaptam,szeretném tudni a hivatalos verziót.
Ha esetleg valakinek van konkrét tapasztalata az ügyben azt is szívesen meghallgatnám
....és még egy dolog fiatal és idősebb barátaim!.....többször hallom, hogy "én azért megyek gyorsan mert akkor legalább nem érzek semmit!"........de!.....meghalni nagyon fájdalmas utolsó élmény!......a kezünk között ment el a fiú és legalább 20 percig vívta a haláltusáját szörnyű kínok között.......lehet, hogy aki túlél egy hasonló traumát nem emlékezik semmire, de ott abban a pillanatban nagyon fáj........
Ez ugyan nem a baleset topic, de sokan olvassák. Akkor a baleset története: Dávidunk főútvonalon haladt amit stop tábla védett és egy előtte jobbra kanyarodó autót került ki ami után a kereszteződéshez ért ahonnan a lovaskocsi kihajtott, a lovaskocsit épp el tudta kerülni, de az útra már nem tudta visszahozni a motort és belecsúszott az árokba ami kb 3m mély füves széles árok 1/3-ig vízzel telve az esők miatt és itt volt a baj, hogy akár kisebb sérüléssel megúszhatta volna ha nincs ott egy régi cégtábla aminek nekicsapódott. Sok a ha ebben az esetben is mindegyikben: ha nincs ott a tábla, ha az öreg kocsihajtó jobban körülnézett volna stb.
Van tanulság is bőven, nem volt pénze így nem volt motoros ruhája, szombaton jött volna ki kakucsra gyakorolni és tőlem kért rá ruhát, épp 1 nappal előtte többször intettük, hogy legyen óvatos és legalább a cross páncélt hordja ami volt Neki az talán a mellkasát ért ütéstől amit az oszloptól kapott megvédhette volna, más látható sérülése a magas fű miatt nem volt......lehet, hogy gyorsan is ment bár azon a rövid távon az a lefojtott kis motor talán 70-re tudott felgyorsulni.....nem tudunk megnyugodni:(((
A rendőr még azért is megbüntet, ha csak sajátmagad vonszolod bebaszva a közterületen.
Nagyon szépen köszönöm srácok! Akkor hívom is ügyvédem izibe. Nekem is az volt az érzésem, itt valami nem stimmel...
Csak nekem már több százezret spórolt.
Minden üggyel kapcsolatba érdemes kikérni egy ügyvéd véleményét mert nem is gondolnánk hogy meg tudnak minket vezetni a rend éber őrei!
Mindenkinek jó motorozást!
Felhívnám az illetékesek figyelmét a sebesség mérés mellőzésére.
Köszönöm.
De köszönöm. A biztosítóval nem lesz gond, ameddig meg a rendőrség nem végez, van értelme szólni ügyvédnek?
Vagy a körülmények teljesen lényegtelenek?
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy pontosan mekkora összegű büntetésre és milyen időtartamú eltiltásra számíthatok,ha a rendőr elkap,hogy Akorl jogsival vezetek nagymotort?
Már kérdeztem több valakitől is,de mindig eltérő válaszokat kaptam,szeretném tudni a hivatalos verziót.
Ha esetleg valakinek van konkrét tapasztalata az ügyben azt is szívesen meghallgatnám
Köszönöm!
Részvét Sanyibá
Az egész családnak!
Ilyenkor nem lehet okosat mondani,csak gondolkodni,gondolkodni......
Sajnálom a srácot!
Van tanulság is bőven, nem volt pénze így nem volt motoros ruhája, szombaton jött volna ki kakucsra gyakorolni és tőlem kért rá ruhát, épp 1 nappal előtte többször intettük, hogy legyen óvatos és legalább a cross páncélt hordja ami volt Neki az talán a mellkasát ért ütéstől amit az oszloptól kapott megvédhette volna, más látható sérülése a magas fű miatt nem volt......lehet, hogy gyorsan is ment bár azon a rövid távon az a lefojtott kis motor talán 70-re tudott felgyorsulni.....nem tudunk megnyugodni:(((