Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kép készül, hanem videófelvétel. Amikor meglő lehet csak egy elmosódott kicsi pont vagy, de veszi folyamatosan amíg közeledsz és tisztán látható lesz a rendszám, folyamatos adatok pörögnek e közben, látszik a sebességingadozásod, a távolság csökkenése......
Én a Közt igazgatom
Nm szoktunk téblábolni
Kedves Pohi!

Az autómban van egy lézerdetektor, ami ha rám mérnek "visít". Szerencsére ritkán van olyan, hogy gyorsabban haladok a megengedettnél. Ma az M7-en is kb egy km-ről megpróbáltak bemérni pár mp-re. Az lenne a kérdésem, hogy a lézeres sebességmérőkkel kb milyen távolságról készíthető "érdemi felvétel", ill. számíthat-e, ha az első másodpercekben lassítok (amikor rám fordítják a lézerest)? Előre is köszi.
Adjátok tovább! 3 napig motorosokra vadásznak a zsernyákok! Részletesebben: http://href.hu/x/c87n
Hogy a "Szerv" izgatásáról ne is beszéljünk !
tiszta szerencsétek van, hogy nem kaptatok büntit a hatósági szerv orálisan történő kielégítés elmulasztásáért

amúgy tuti zsanettesesn tébláboltatok
Én egy 250-es ETZ dugattyújának szoknya részébe ragasztattam az üvegessel két tükör-karikát, és a kormánysúly helyére tekertem be, a gyári csavarral... csudájára jártak igazoltatáskor
Vakok sem...aznap 2-ször volt dolgom velük
Akkor egyszerűen csak bénák... vagy vakok. (khm... esetleg hithű LMP szavazók, az Andrássy útról )

azt nm
Ha a telefonszámot is kérték, akkor megnyugodhatsz: kölcsönzős volt az egyenruha
Köszönöm! Jó azért így tisztán látni, legközelebb lesz mivel érvelni!
Rendben. Köszi az infót! Üdv!
parkolójegyet még messziről sem láttam
győrben nincs is annyi ember hogy zavarjon valakit.
lehetőleg ne legyen útban és nem problémáznak,de mondom most már törvény is engedi.
Látom "Győr-Pest"... és Győrben mi a helyzet?
szabályosan parkolsz a járdán is már,de amúgy sem szoktak kötekedni
Sziasztok!
Pestre készülök motorral. Milyenek ott a parkolási szokások? Kell vennem parkolójegyet, vagy teljesen szabályos ha a 3-4 méter széles járda szélén(úgy, hogy senkit se zavarjon) otthagyom a motort(kb. 5-6 órára)? Szerintetek megbüntet a parkolóőr, vagy esetleg a rendőr? Létezik még az a szabály, hogy ha nem foglalom el a járda több mint 50%-át, akkor szabályos a parkolás?
tájékoztató
"Az igazoltatás – mint minden rendőri intézkedés – célhoz kötött."
"...az igazoltatás nem lehet önmagáért való, mindig kell lennie valamilyen alapjának és
céljának. "
"...a gyanúnak mindig valamilyen konkrét tényen kell alapulnia. "
"Fontos hangsúlyozni azt, hogy a rendőr az intézkedés megkezdése előtt, köteles nevét, rendőri mivoltát, szolgálati helyét, az intézkedés tényét és célját szóban közölni. Ez alól egyetlen eset kivétel, nevezetesen, ha ez a rendőri intézkedés eredményességét veszélyezteti, mert pl. azonnali beavatkozás, fellépés szükséges."
"Az igazoltatást követően __az állampolgárnak jogában áll megtudni, hogy miért került sor az igazoltatásra.__ A rendőr az intézkedés befejezését követően az igazoltatott kérelmére köteles közölni az igazoltatás okát, kivéve akkor, ha az a közbiztonság érdekét sérti. Az állampolgár __azonban ebben az esetben is jogosult megtudni az igazoltatást végző rendőr nevét, szolgálati
helyét és az azonosító jelvényének számát.__ "

Lehet, hogy egyenruhában így szokás mondani: "teccő, gecó"
Naugye, hogy így sokkal jobb
Jól kicsesztél a bírságolókkal feljelentőkkel
mióta szabályos lettem, azóta nem zavar, felőlem a Teve utca krémje is kint lehet
Köszi Pohi!
Megerősítetted az elméletemet!
Keresztbemérni főleg motort, kicsi %.