Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a büntit valszeg ki kell köhögni
ÁÁÁ veszett ügy az adidas táska miatt lebux megtalálják a házkutatásnál...
mezőberény után... ötletek!? pohi?
Sziasztok! Az történt, hogy ma Bp-en a Szabadság hídon jöttem át a pesti oldalra és hát elég nagy dugó volt. A híd utáni közvetlen kereszteződésben simán átgurultam ám mikor belenéztem a visszapillantóba, a mögöttem lévő autók már nem jöttek át a kereszteződésen vagy azért mert már piros lett a lámpa vagy mert a kereszteződésben tudott volna már csak megállni a dugó miatt. Viszont kicsit zavar, hogy én nem e a piroson csurogtam át. A kérdésem pedig az lenne, hogy nem tudja valaki, hogy van e ott pirosfigyelő kamera illetve, hogy egyáltalán a motorosokat ez a kütyü le tudja e fényképezni? Valaki nyugtasson meg, mert Pohinak(egykori szomszédomnak:)) nem nagyon sikerült
Ez hol történt?
Kedves kollégák! :) Lenne egy kérdésem... ma kaptam egy levelet amire nem számitottam! A kunmadarasomat kicsit megdrágitották a biztos urak, illetve egy kellemetlen előzés!

Röviden a lényegre, a képek magukért beszélne.... tudom hogy értetlen hülyeség de mivel magyarországon vagyunk... lenne e esetleg e lehetőségem azt kifogásolni hogy a képeken nem egyértelmüen látszik a rendszámom amin bemértek, ezálltal a szabálysértés is megkérdőjelezhető, mert ahol látszik a rendszámom, ott a sebességem nem! Vagy a rend őreinek van erre valami kialakitott normájuk!? Köszi a tippeket!

Azonnal keress egy jó ügyvédet

A véleményem.....vagyis....szerintem. Ha a második is azt vallja, hogy az első "indokolatlanul" fékezett, akkor már ketten vagytok egy ellen. Elméletileg az ok folyamtot ő indította el, tehát ezzel lehetne ügyvédileg kezdeni valamit. Elméletileg az első autós ha valóban indokolatlanul fékezett akkor neki az egy szabálysértés. Te mivel nem tudtál megállni az előtted hirtelen fékező autó után az neked egy szabálysértés. Itt még van egy csavar, mégpedig, hogy ki és hol fékez és mekkorát (reakcióidő, stb.). A 3-as koccnál ez nem mindegy, de ehhez egy okos közlekedési ügyvéd kell aki jártas a hasonló ügyekben.... Így látatlanban ennyit tudok mondani....
akövetési távo9lság be nem tartása áll meg veled szemben sajnos. Úgy vagy köteles közlekedni, hogy ha az előtted álló padlózza a féket te akkor is meg tudj állni.
off:
Ez a sok semmirekellő mit kezdene, ha lovon, meg lovasakármikkel 'száguldoznánk'..? Egyrészt senki nem akarna a másikkal ütközni, de a fűre is nehéz lenne jövedéki adót kivetni, a lóra regadót, műszakit, ződkártyát, rendszámot, lóversenypálya-matricát, stb-t szedni. Mellékesen egy olyan jár-igazi (nem mű) volt, ami fiall maga helyett újat.
Ha jól tévedek, akko az egyetlen eset, amikor a hátul haladó mentesülhet, ha elé sorolnak be, vagyis "elveszik" az általa addig tartott követési távolságot, azzal, hogy beállnak elé - ilyenkor, ha neki is megy a besoroló autónak, mentesül a felelősség alól.

Addig meg a szokásos... olyan módon, hogy az előtte haladó mögött, bármilyen helyzetben meg tudjon állni...
álltalában mindig a hátsó a hibás a követési távolság miatt......de van 1 olyan hogy indokolatlan féketés........ na itt kezdhec valamit
Aki hátul volt az a hibás....
Segitségeteket szeretném kérni.Szombaton volt egy kis balesetem.Szentendrén mentünk visegrád fele és az elöttem lévő auto elött balra kanyarodo autos befékezett (padlofék)zöld lámpánál és nem is jött semmi elötte.Nekem meg csak arra volt idöm,hogy a kormányt félre kapjam,igy a térdprotektorom ütközött csak de behorpadt a lökháritó és betört a jobb lámpa is.Nem ismertem el,hogy én voltam a hibás igy hát rendőrt hívtúnk.Ö meg egyböl a követési távolsággal jött,de viszont betartottam böven és csak 30-al mentünk,nem beszélve arrol hogy elöttem lévö auton abs is bekapcsolt de ö megtudott állni nagy nehezen ,ö is elismerte,hogy az elsö autos nagyon befékezett,igy feljelentés történt és majd várjuk a továbbiakat.A motor nem sérült.Személyi sérülés sem volt.Kérdésem,mire számithatok?
köszi
nem lesz bajod, de jól tedd el a feljelentésről a papírt, amikor jön valami akkor ezt csakis másolatban nyújtsd be, ki ne add a kezedből. Sajna valszeg vissza fognak vele élni párszor mire megfogjuk őket, hisz a rendszám körözve van. Ha meglesz se tedd fel, hanem be a kapsra.
Kedves Pohi és thebear-medve!

Segítsetek légyszi válasszal, mert reggel kóma voltam a rend "éber" őreitől megérdeklődni, hogy kell-e aggódnom: tegnap este kb 9-kor lelopták mindkét rendszámtáblát a kocsiról. Ezt ma reggel vettem észre, jelentettük is a rendőrségen. Amennyiben az általam meghatározott lopási idő után csináltak vmit a kocsival (gyorshajtás, bankrobbantás, gyerekrablás, stb...), akkor azt rajtunk elverhetik? előre is köszi! további szép-szélesutas-motorozós napot!
Csak vigyázz, mert volt olyan aki túl sokat tudott, aztán a lábán betonbakanccsal végezte.
na de jó hogy ez a téma, pohi meter téged kérdezlek ezt a gumit felrakom a gépre megb@sztok érte, a mita 5 mm gyönyörüen vágva a gumira nincs feltüntetve hogy slick, szerinted?
oh...
mindent tudok
Jó nagy lehetett, ha Vácig hangzott
pedig valami rendőr buláj volt...
Nem...
vótá te is szülinapi partyn ríccságon?
1.6 alá nincs koptatva a széle, így meg tehát még jó. Utcán meg úgyis a közepe fog kopni...leginkább.