Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

Valaki tudna pár mondatot írni a motoros rendőr képzésről? Mi kell hozzá, mennyi ideig kell "tanulni"? ( alap dolgok stb )
Milyen feladatai vannak pontosan? Milyen gépek vannak azokona böhöm gépeken kívül? ( Multkor láttam budaörsi Tesconál 2 ilyen enduros rendőrmotort)
bazmeg, rossz helyre írtam
ja, hogyha valami történik akkor elő lehet venni. egyszerm ikor egy elhagyott bmw-t akartunk megszabadítani éppen mindjárt a gyári alifelniktől is pont megállt egy buzi mellettünk, azt felvették az adatainkat miután megállapították hogy kompatibilis a kocsink a ronccsal.
ha valakinek van épkézláb 250-300as robogója elbeszélgetnék vele cseréről az fzr-re..
thx
üdv!

rendszámtáblára milyen megoldásokat tudtok ajánlani? nenagyon legyen mérhető...
fene tudja.....
gondolom tisztában vagy mennyi "suttyó hülyegyerek" motorozik/vagánykodik lehet köszönni nekik
Köszi a válaszokat. Elég nagy kibaszás ez a két év hogy nem vihetek utast, kicsit túlzás szerintem. Azért elbeszélgetnék azzal aki ezt kitalálta hogy b..ná meg a .... annyát.
Mintha szülői beleeggyezésre 15 évesen lehetett volna kapni a mostani A korlátlannak megfelelőt, az én szüleim motorra a korkedvezményt soha nem írták volna alá mégis lett jogsim 16 évesen... és ilyen utasszállítási szabályozási históriára sem emléxem Mondjuk 14 évesen a lóhajtó volt az első szabadságfelé vezető út Én szerintem a világon még annak örültem eddig a legjobban, sohasem felejtem...
Valami volt, mert haza kellett vinni egy formanyomtatványt amit mindkét szülő aláírt és így kezdhettem el a tanfolyamot. Most viszont az ugrott be mintha forgalmi vizsga előtt a rutin megszerzése után lett vona a gyakorló jogsi ami nem jogosított fel utas szállítására vagy valami ilyesmi... nem emlékszem már, de a motort azt tolatták velem valami hasonló kihágásért.
Régen volt, még a csodálatos ETZ-s világban
Hát a zsigulinak mi is megáltunk néha a simsonokkal, akkor még kismotorral, ahoz az a lóhajtó kellett Nálunk népszerű volt a mindkét kerékből szelep kivesz, eldob
Na a parancsnoki uazoknak nem is álltunk meg soha esélyük sem volt...
nekünk ilyenkor:
gyertyakábel, benzincső és szeleptű (vagy mipicsa a neve) átadása a yardnak és tolhattuk haza
Én asszem 91-ben vizsgásztam semmi ilyen szigorításra nem emléxem asszem 92-től emelték a korhatárt 17 évre, tehát ugyanannyira mint a b kategória. 92 előtt nem kellett korkedvezményt kérni, símán 16 évessen lehetett vizsgázni nagymotorra(ami takart mindent) én határozottan erre emléxem...
Az m0-s autóúton.

Azokhoz szólt a kérdés, akik ismerik.
Azon 80km a megengedett sebesség.
Azért a "mi időnkben" is voltak szabályok , 89-ben korengedéllyel vizsgáztam én is 16 évesen, ami még azt hiszem fél évig csak gyakorló "A" jogsi volt. Azért emlékszem rá mert a helyi Sherif hazatolatta velem a motort mert elkapott utassal.
Persze azért úsztam meg ennyivel mert ismerte Apámat , kb. 500 métert toltam, az első kanyarig aztán ültünk is vissza a motorra
Hátha te még mostanában vizsgáztál akkor neked kéne tudni
Az én időmben nem voltak ilyen cifraságok Az úgy volt, hogy 16 évessen levizsgáztál a haver nagymotor simsonjával délbe oszt délután már akár ketten motoroztatok a 900 gpz-n, teljessen szabályosan...
Macskából sohasem elég főleg az olyanból amelyiknek max csak egy féltenyérnyi szőre van...
Üdv mindenkinek!
Én tavaly Áprilisban szereztem meg a B kategóriás jogsit, rá két hónapra meg leraktam az A1est. Az lenne a kérdésem hogy én most mehetek két személlyel vagy nem? Mert ugye két évig kezdő jogsi van és addig nem mehetek két személlyel, de valaki írta egy másik fórumon hogy ha szerzek egy jogsit és utána lerakom a vizsgát egy másik kategóriából akkor eltűnnek a korlátozások. A jogosítványomra nincsenek korlátozások írva, de valaki mondta hogy ez nem számít, mert attól még azok vannak. Segítsetek!
Már választ kaptam...tárgytalan.
Mi a kérdés?
Jajj már, miért kell ennyire irigynek lenni? Különben is, a képek tanúsága szerint neked már van macskád!
Ez nm társkereső oldal...ck infoért jöttem Téma lezárva.
Hé hé tetkóangyal én vótam itt előbb...