Hát teljesen bűnöző alkatod van gondolom a barátnőd sem különb Zseni lehetett aki lekapcsolt lehet személyessen Cruso felügyelő Nekem is biztos gyanussá válnátok volna azonnal, hogy mit ólálkodik a környéken két amazon Én még el is náspángoltalak volna titeket...
Ez így megy általában. Akit igazoltatsz elméletileg le kell kérni minden esetben a körözési rendszerben a járművével együtt. Gyakorlatilag ez inkább a gyanús egyénekre korlátozódik, mert az ügyeletek kapacitása véges. az igazoltatás helyét, idelyét és adataidat felviszik egy rendszerbe igazoltatást követően. Ha később kiderül, hogy abban az időpontban történt arrafelé bűncselekmény akkor ez alapján el lehet indulni.......stb. Szóval nem furcsáld....semmi gond.
Szia velünk ez megesett már párszor. Lekérdezik hogy nem e követtél el már valamit. Kb 10 perc rádiózás után mindig visszakaptuk az iratainkat, és általában normálisak voltak (mivel nem tudtak mibe kötni bele).
Egyébként a tv. szerint megkérdezheted, hogy mire irányult az igazoltatás, erre köteles válaszolni, de másra nem!
Sziasztok!
Tegnap este gyalogosan igazoltattak a Barátnőmmel együtt, elkérték a személyit és lakcímkártyát, mint máskor, de most nm kaptuk vissza azonnal, elkezdték felírni az adataink, mikor rákérdeztünk, h miért...
Nm kaptunk konkrét választ!
Ez a hivatalos eljárás?
Pohi?
Többiek?
Várom a válaszokat, mivel kicsit furcsálltuk a szituációt!
Hali! Én mindig utólag vaszem sms-ben, ha így járok.
Még nem volt gondom belőle, pedig kocsival , és motorkán is
fotóztak már.
Akkor van gond, ha kiterelnek ellenőrzésre. A matrica nap 00 órától
X nap 23:59-ig érvényes azé 4 vagy 9 napos a neve. Napra van nem órára.
Elég nagy szemétség, hogy aznap nem veheted még meg, mivel gondolom vagyunk így páran....
Az a baj, hogy ketten lemaradtunk a többiektől és toltuk 210-el, hogy beérjük őket, amikor is rájöttünk, hogy lehet már régen kihajtottak és mi már a fizetős részen versenyzünk a Mercedessel, aki a belsőben tolt le minket már 200 felett
Akkor ezt bebuktam, mivel mindenhol azt olvastam, hogy az utólag kifizetett díjat nem fogadja el a rendszer, mivel ha lefotóztak, azt időponttal együtt teszik....
Azért köszi, ma már úgyis mindegy mit akarnék csinálni, mivel tegnap sikerült összehoznom a dolgot!
Vannak azok a narancssárga kisteherek az út szélén az hátúlról is olvas rendszámot, ha olyan mellett elhúztál akkor baj van ill van még egy megoldás sms-en váltasz matricát adott napon belűl akkor rendbe van, mert a rendszerük nem regisztrálja össze a pontos időket beütöd rendszám majd d1m(motornál) autónál csak d1) és attól függ milyen mobilról küldöd (20,30,70) azzal kezdet meg 8100100, ha az adatok stimmelnek visszaküldöd válaszban az"ok" szót. Ezzel megúszhatod, majd a telefondíjból vonják az útdíjat és asszem rászámolnak + 56 ft-ot Szombattól megint emelkedtek a díjak nyári időszámításra, így motorra 700-ft felett van 1-étől
Sziasztok!
Ha autópályán véletlenül nem hajtottam ki az ingyenes szakasz után és mentem még pár kilométert, szerintetek kell matrica?
Kaphatok büntetést? Vagy csak előről fotóznak?
Már megbilincseltek volna
Nem nagyon foglalkoznak vele..
Haveromnak egyszer megemlítették, hogy 2 személly.
De nem csináltak problémát..
Igen azt tudtam hogy a biztosítást újra kell kötni.
A zsaruknak bejöttél Te meg a barátnőd és indirekt módon elszedték az adataitokat :)
Egyébként a tv. szerint megkérdezheted, hogy mire irányult az igazoltatás, erre köteles válaszolni, de másra nem!
Biztosan gyorsan gyalogoltatok.
Tegnap este gyalogosan igazoltattak a Barátnőmmel együtt, elkérték a személyit és lakcímkártyát, mint máskor, de most nm kaptuk vissza azonnal, elkezdték felírni az adataink, mikor rákérdeztünk, h miért...
Nm kaptunk konkrét választ!
Ez a hivatalos eljárás?
Pohi?
Többiek?
Várom a válaszokat, mivel kicsit furcsálltuk a szituációt!
Még nem volt gondom belőle, pedig kocsival , és motorkán is
fotóztak már.
Akkor van gond, ha kiterelnek ellenőrzésre. A matrica nap 00 órától
X nap 23:59-ig érvényes azé 4 vagy 9 napos a neve. Napra van nem órára.
Az a baj, hogy ketten lemaradtunk a többiektől és toltuk 210-el, hogy beérjük őket, amikor is rájöttünk, hogy lehet már régen kihajtottak és mi már a fizetős részen versenyzünk a Mercedessel, aki a belsőben tolt le minket már 200 felett
Azért köszi, ma már úgyis mindegy mit akarnék csinálni, mivel tegnap sikerült összehoznom a dolgot!
Ha autópályán véletlenül nem hajtottam ki az ingyenes szakasz után és mentem még pár kilométert, szerintetek kell matrica?
Kaphatok büntetést? Vagy csak előről fotóznak?
Köszi :)