Ma sikerült nekem is a városba 60-70 között elcsorognom egy lézeres trafi mellett...Állt az autó senki nem ült benne, legalábbis én nem láttam. Szembe mentem vele gondolom ha nem láttam hogy utánam fordították akkor nem lehet probléma..., nemde?:S
Elképzelhető hogy egy hete éjjel megelőztem egy mozgó trafit..
A sebességtúlépéshez járó csekkhez ilyen esteben hozzácsaphatják, hogy záróvonal átlépéssel tetéztem a helyzetet?
Ismi kapott egy határozatot hogy 3 hete átment egy piroson,neten fent is vannak a képek...fix 100.000 Ft azzal lehet valamit kezdeni? Fiatal srác,suliba jár. Tud valamit faragni az összegből vagy csak részletfizetési megoldás?
sziasztok! tavaly júni 17.én volt egy gyorshajtásom..visszamentem,felvették az adataimat, én vezettem az anyukám nevőn levő autót. erre ma 10,5 hónappal rá küldtek egy 60ezres csekket. Számítottam rá valamilyen szinten, de létezik ilyen hogy rá majdnem 1 évre küldik ki a büntit?
Azt írod autóúton 100-al...most nem tudom én gondolom rosszul, de autóúton nem 110 a megengedett?
főút 90
autóút 110
pálya 130..
nemde?
így már nem is kell csakk
De állítólag csak a belső sávot
Olyanról is hallottam, hogy ha nem fizeted be akkor átkerül a polgármesteri hivatalhoz, ott meg lehet részletfizetést kérni
Hol történt és mennyivel utána kapta meg?
A sebességtúlépéshez járó csekkhez ilyen esteben hozzácsaphatják, hogy záróvonal átlépéssel tetéztem a helyzetet?
Kell érte fizetni?
Ismi kapott egy határozatot hogy 3 hete átment egy piroson,neten fent is vannak a képek...fix 100.000 Ft azzal lehet valamit kezdeni? Fiatal srác,suliba jár. Tud valamit faragni az összegből vagy csak részletfizetési megoldás?
A rendőr szólhat azért, mert árpád-sávos zászlót raktam a motoromra?
Én 60e ft-ért már tuti harcolnék!
60! napra!
szóval 3 hónapig remeghet az ember utána biztosan megúszta?
köszi