Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs probléma, ha nem hozod ki a vasat a garázsból... egyébként bármi előfordulhat
the_adam
Azt írod autóúton 100-al...most nem tudom én gondolom rosszul, de autóúton nem 110 a megengedett?
főút 90
autóút 110
pálya 130..
nemde?
Ma sikerült nekem is a városba 60-70 között elcsorognom egy lézeres trafi mellett...Állt az autó senki nem ült benne, legalábbis én nem láttam. Szembe mentem vele gondolom ha nem láttam hogy utánam fordították akkor nem lehet probléma..., nemde?:S
óóó vazzeg,
így már nem is kell csakk
Asszem alapból nem kapod meg... az plusz zsé
Jólvan, moostmár nem izgulok, várom a fotót:) és bekereteztetem:)
Ahogy mondják, mér az hátulról is.

De állítólag csak a belső sávot
az is volt
Egy kisbusz hozzád kevés lenne
én meg olyanról hallottam, hogy jött értem egy kisbusznyi paraszt hogy elvigyen baracskára 10napra
Nem tudom él e még, de volt olyan lehetőség, hogy 5000 Ft befizetését követően kérelem alapján 6 hónappal eltolják a befizetési határidőt.

Olyanról is hallottam, hogy ha nem fizeted be akkor átkerül a polgármesteri hivatalhoz, ott meg lehet részletfizetést kérni
dózsa-kerepesi sarok. 9.én történt,tegnap kapta,szóval 3 hét.mi az hogy nincs részlet? és akkor mit csinálnak? egyben tuti nem tudja befizetni.
Ha kapsz,csak a sebességért kapsz,szerintem...
Az sajnos fix.és nincs részlet...
Hol történt és mennyivel utána kapta meg?
Automatikusan visszahelyeződik, de a biztosítást meg kell rá kötnöd. Az nem automatikus.
Elképzelhető hogy egy hete éjjel megelőztem egy mozgó trafit..
A sebességtúlépéshez járó csekkhez ilyen esteben hozzácsaphatják, hogy záróvonal átlépéssel tetéztem a helyzetet?
Ha ideiglenesen kivonattuk a motort utána autómatikusan visszaállítják vagy be kell menni?
Kell érte fizetni?
oké! köszi! Akkor nem lesz gáz...

Ismi kapott egy határozatot hogy 3 hete átment egy piroson,neten fent is vannak a képek...fix 100.000 Ft azzal lehet valamit kezdeni? Fiatal srác,suliba jár. Tud valamit faragni az összegből vagy csak részletfizetési megoldás?
Szerintem nem. Horogkeresztet meg vörös csillagot ne tegyél, azé szólhat.
Hali!

A rendőr szólhat azért, mert árpád-sávos zászlót raktam a motoromra?
Szerintem is írj nekik! Ha nem semmisítik meg a határozatot,akkor irány a bíróság!
Én 60e ft-ért már tuti harcolnék!
Igen,régebben 60+30 nap volt de ez most változott!
60! napra!
ez tuti? hol van leszabályozva?
szóval 3 hónapig remeghet az ember utána biztosan megúszta?
60+30 nap az elévülési ideje, ha az alatt nem küldték ,akkor nem kell fizetned.írj egy fellebezést.
sziasztok! tavaly júni 17.én volt egy gyorshajtásom..visszamentem,felvették az adataimat, én vezettem az anyukám nevőn levő autót. erre ma 10,5 hónappal rá küldtek egy 60ezres csekket. Számítottam rá valamilyen szinten, de létezik ilyen hogy rá majdnem 1 évre küldik ki a büntit?

köszi