Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük, hogy szemből, igen. :) Bár azt se felejtsd el, hogy valójában 5 doboz van, de csak 2 mérő és elvileg azt rakják át random. Hogy éppen melyikben van, azt nem nagyon lehet tudni. Bár kétlem, hogy túl gyakran cserélgetik...

Sajnos nem tudom pontosan, de azt hiszem ott nincsenek. :(

A Megyeri hídon viszont úgy tudom, hogy a fent lévő kamerák mérnek is. De ez sem 100%.
Köszi, :)
Igen, akkor az szemből mér.. :)

És azt nemtudod, hogy az új szakaszon, a megyeri hídtól az m5 ig vannak-e kamerák?
Igen, bocsi, már vágom, hogy merre mentél. :) És vágom arra az összes mérőt. ;)
A 70-es tábla után van rögtön egy 80-as is, szóval ott 80. :) Nézd csak mit találtam:

"Ahol vannak az M0-n ezek a telepített traffipaxok, ott MINDENHOL 80km/h a KORLÁTOZÁS!
Igen, 70km/h-nak tűnik, de az "fel fog oldódni", azthiszem a kanyar után!

5db M0 fix traffipax az út felett:
M0
13+040 km-szelvény az M1 felé a belső sáv felett (1x)
M0
17+700 km-szelvény mindkét irányt a belső sáv felett hátulról méri (2x)
M0
6+650 km-szelvény (Anna-hegyi pihenő) mindkét irányt a belső sáv felett méri (M5 felé hátulról, M1 felé szemből) (2x)"

És itt az infó

Ha ez igaz, és jól gondolom, hogy Te hol mentél gyorsan, akkor lehet, hogy szerencséd van. :)
előtte is,
meg utána is. van 1 a duna után, ahol lejön az út a hídról, 70 es tábla,
meg csepelen valahol van 1 kanyar, és azt cumiztam be:)
ezek olyanok amik az út fölött vannak ilyen oszlopokon..
ezekre emlékszem:)
Az 51-es után az M6-os felé hol? Mert tudtommal csak a régi 0-on vannak fix mérők, az 51-es előtti szakaszon.
baze:D
az 51 es után volt egy az m6os felé.
azt nem néztem hátulról, hanem szemből láttam, aztán lassitottam,
de az utána következőket néztem, azok csak szemből néztek..
Nyugodj meg,van amelyik hátúról is fotóz...
Ha szerencséd volt,abban pont nem volt benne a kütyü.
Helló.
Az M0 autóúton a sebesség fiyelő kamerák előlről, vagy hátulról fotóznak?
és a motorosokat hogyan csekkolják?

Én úgyláttam, hogy szemből fotóz, vagyis nincs probléma, de azért valami megerősítést várok

Sikerült belefutnom 100al egybe..

Köszi..
Csupa jóakaratból! Persze ! Ebből az a tanulság, hogy máshol is vannak hülyék!
Jajjj már...az eszetekbe sem jut, hogy lerobbant az autó és csak segítettek
Mit gödörbe!? Szeméttelepre! én meg azonnal kiszúrtam volna legalább három gumiját!
Egyszerűen csak gyökér szigetlakók,remélem az intézkedők koporsóit/urnáit, a saját temetésükön, meg csak spontán bebasszák a gödörbe.
Mert az a legendás angol hidegvér!
Szerintem nem emelt kifogást, hanem rezzenéstelen arccal vette tudomásul, hogy esetleg a B-terv keretében kap még egy utolsó, gyaloghintó jellegű városnézést...
Persze...vissza Mekkora egy fosógép vagy...
És ha nem is integettek neked? Akkor meg jól pofánröhögtek volna ha visszamész. Bocsi rendőrbácsi, nem láttam, h most integetett vagy nem..
Szegény halott vazze!
a szabály mindenkire vonatkozik
Igen, lehet vissza kellett volna mennem, most várom a levelet, ha tényleg meg akart állítani:(, és igen tudtommal is fljelenthet, mert nem tettem eleget a rendőri itézkedésnek. Na vigyázzatok magatokra, és ne száguldozatok:):)
Figyelem! 3 napig fokozott traffipax veszély! http://href.hu/x/c5pu
huh...... ezt nem ilyenkor kell olvasni.....
azért kösz majd átrágom
bár furcsa számomra hogy szinte lehetetlenné teszik hogy az embernek ne kelljen sumákolni vagy szabálytalankodni
A rendőr nem foglalkozik ilyennel, mert azon túl, hogy a hivatással ellenekezik, etikátlan is, stb. Van elég idióta akit jogosan fel lehet jelenteni. És e mellett a rendőr sem erre veri a répát, hogy "jajj de jó ma feljelentettem 10 embert", hanem a feljelentés csak munka.....ennyi.....a hivatás része másról szól.
Ha közúton nem megy akkor minek rendszám? A földút is közút akkor meg kell. Zöld rendszám felejtős, piros esetleg......de ehhez összeépítési engedély kell az NKH-tól és ott le is kell vizsgáztatnod...stb. 5/1990-es köhém rendeletben olvasgass ott van az elején a jármű összeépítése. www.magyarorszag.hu oldalon a jogszabálykereső kidobja.
Nem a rendőr járt el rosszul, hanem az okmányiroda. Oda menj panaszkodni
Amikor a motoros nekimegy a borjúnak http://hunhir.hu/index.php?pid...
parkolós sztori így van.....egyszer a Budafoki-Karinthy keresztben rádudáltam egy pirosban lassan áthaladó parkoló őrre mire az nyomni kezdte a gépet.......sajnos a forgalom miatt nem tudtam megállni csak ordítottam.....