hagyd már a fenébe.....
felkúrod magad aztán 2 decis pohárból iszod a reggeli felest mert megremegősödik a kezed az idegtől
megéri?
hülyék mindig lesznek, szóval nem kell őket sajnálni
hmmm köszi, erre nem is gondoltam, de szerintem arra nem jártam vagyis nemtudom, berény, szeghalom, füzgyarmat karcag kunmadár igy volt a vonal! namajd utána nézek
Beírtam a gmapsba a képeken található adatokat. Kunágota belterületét dobta ki. Jártál arra is? Ez Mezőberénytől kb 60 km.
Ha nem, akkor lehet, h ez is segíthet, bár a képeken rendszámot is látok sajnos.
az egész m kategóriát el kellene törölni
aztán maradna az a1
akinek meg van b jogsija az valamennyi vezetési rutin után kapja meg a az a1et
egyszerű lenne, ha nem a pénzbeszedésről szólna
bár nem értem, hogy aki b-re vizsgázik miért nem teszi le egyből az a-t is
én sem használtam vagy 15évig....
Sziasztok. A tegnapi kérdésemet kiderítettem...bementem ma a rendőrségre és ott azt mondták nekem hogy az A4-es papírral + a B kategóriás jogsimmal vezethetek amíg meg nem jön a plasztik. Ugyanezt mondták az okmányirodában.
Gyáli okmányban voltam és az elején mondta a nő hogy 2 lehetőség van
1 megtartom az eredetit (B-vel) és 2 hét múlva jövök az újjért, vagy fizetek az idejglenesért és leadom a régit, majd 3 hét múlva jövök a véglegesért
Maradj a seggeden! Személyes élmény!
2 hete haverommal cseszneken mociztunk, igazoltattak minket a mocis rendőrők, haverom B kategóriáját bevonták, így most ő is vár az új jogsira amin csak A van. Ő is azzal a papírral jöt amit az okmányirodában kapott, a rendőr mondta neki hogy az nem jó, és az okmányirodában nagyon "okos" népek ülnek! Havernak mákja volt, mert a rendőr jó fej volt, szal mehetünk tovább mindenféle ejnyebejnye nélkül, de nincs rá garancia hogy neked is mákod lesz !
Ennek így kellene működnie, de sok okmányirodában nem adják ki, mert agyoniskolázottak és nincsenek képben a 35/2000-es Bm.rendelettel........azzal az eggyel amivel képben kellene lenni.
tényleg, ez egy jó kérdés...most csinálom ugye a különbözetit. amíg belevésik majd a jogsimba az új adatokat, addig jogsitlan leszek?
konkrétan a B kategória hiányozna igazán, motor még nincs
ideiglenes jogsiért meg mégsem fizetnék, mert hát na teccikérteni, csóróság van
én 3 hete mentem megcsináltatni a jogsit (A korlátlan), és ott felajánlották hogy +3500-ért adnak egy idejglenest ami belföldön érvényes (ki is váltottam)
Netán egy kis tisztelet? Egy kevés alázat? Egy csipetnyi gondolkodás?
Figyelj, tanulj és gondolkodj az olvasottakon.