Minek koptatod a billentyűzeted, akinek az a menő hogy vedelős meg dohányzós képekkel pakolja teli az adatlapját, az szerinted szellemileg érett arra hogy akár csak egy 15 lóerős vasat elvezessen, illetve felfogja mondandód szarkazmusár?
Az biztos hogy ha mondjuk engem és atrocitás 50/125-el pl baleset képében, rábacik az illető mert nyakára hajtogatom a motort, ráadásul kedves kis országunkban az embereknek nem kell kétszer szólni hogy éljenek vélt vagy valós jogaikkal.
Ennyi ezt pofázom már hónapok óta, és ezt nem tudod kiütni egy blokkoloval vagy akármivel, max ugy ha ténylegesen leveszed a rendszámot, de ahhoz elég tökösnek kell lenni, mert elég jó veráik vannak .
és eredeti papiral rx50 szinte ugyan az a váz és nehogy azt mondjátok hogy ti nem motoroztok jogsinélkül am ténleg nem kéne be szolni meg nem olyan kötözködősek felénk a rendőrök
Szerintem meg vegyél egy 1000-es kawát , vedd le a rendszámot és szarj az egészbe. Mit neked a büntetés? Te alapból vagy ilyen értetlen, vagy gyúrsz rá? A törvények azért vannak, mert be kell tartani őket. Aki nem veszi ezt tudomásul, jó esetben a temetőt, rosszabb esetben a tolókocsit, vagy a börtönt keresi. Jöjjön már meg az eszed.
na akkor nem csak müszaki vizsga hiánya és gondolom kategória hiánya miatt basznak meg hanem még okirathamisitásért is és hatósági jelzés mdositás miatt is
felejsd el, néhány yardot tipusismereti vizsgára is küldenek, ez azt jelenti hogy ránéz a vasadra és megmondja milyen tipus aztán lobogtathatod neki az adásvételit nyugodtan , ugy megkur hátulrol hogy sosem lessz kedved motorra ülni
Soha ne kelljen megnyitnod ezt az oldalt! https://kozigbirsag.police.hu/
Ez egy nyilvános rendőrségi oldal, ahol március 1 után megnézheted a fotódat,
ha bebuksz gyorshajtással.
Amikor kiküldik a csekket, beütöd az ügyirat számát és a rendszámodat
és láthatod a rólad készült fotót.
A szolgáltatás INGYENES!
Jah....a rendőrök 50% minimum a jobbikra szavazott, mert a rendőrök is szeretnék ha nem hiába dolgoznának, és az elkövetők ülnének. Tudod 10 nagy értékű lopás után kap a retek talán 1 év letöltendőt......a rendőr 10x elkapta. A rendőr hibája, hogy nincs börtönbe? Nem. A bírókat senki nem szidja. A börtönök telítettsége miatt senki nem hőzöng. A bíró nem tudja hová "beutalni" őket, mert nincs hely. A sok bent fekvő naplopó miatt se nyavajog senki. De a sebességmérés az iszonyat durva dolog.......
Nem ennyit. Az hogy ennyit látsz, mert ez bassza a csőröd az a te szűk látóköröd. Lehetne jobban is működni valóban. Én is tudom, sokan mások is tudják, de mivel nem én irányítom az országot és nem én írom a törvényeket egyenlőre a jelenlegi parancsokat követem és a jelenlegi szabályokat tartatom be. Miért? Mert ezért kapom a fizetésem. Ezt teszi a munkahelyén mindenki, máshol is, bárhol. Miért? Mert ha nem teszi kirúgják és munkanélküli lesz aki segélyre szorul és élősködővé válik. Ez nem lenne jó út. Tartsd be a sebességet, mindenki tarsa be és megszűnik a sebességmérés. Amíg vannak hülyék és száguldoznak addig ők a hibásak és nem a sebességet mérő rendőr.......
üdv! az okmány intézős emberem mondta ma már a zsidó csicskáknak a pénzed kell, tehát fizess meg fizess.
a régi rendszer az volt hogy érvényes műszaki nélkül nem írták át, de ez nem gazdaságos így hát előjött a zsidó szemlélet, tehát most már átírják a nevedre a járművet csak fizess és fizess.majd ha lesz érvényes műszakid akkor belevezetik a forgalmiba, ezért vigyázz mert ha a régi tulaj azonnal kijelenti és te nem íratod át mert nincs műszakid akkor rád fenyítenek keményen.
még mindig hihetetlen számomra hogy odakinn veszel egy formanyomtatványt, kitöltöd és a nevedre írják, nem kell havi fizud becsekkolni mert vettél egy kúúúúrva járművet. és napokig bohócckodni 20 ezrekért eredetvizsgán, és ha őőőőők elbasszák akkor neked kell szívnod ők miatt.
a zx9 fórumon kanáry bátya most vett egy zx10-et és elírták a számot persze őőők az eredetvizsgások, és most szaladgál mint pók a falon hogy mások hibáját valaki kijavítsa de csak egymásra mutogatnak jó pénzért kifizetett 0 értékű szolgáltatásért.
pohi: lopásért 3 év, jármű lopás 5 év, korrupció 10 év,nem nem börtön sóbánya/kőbánya járna és nem lenne munkátok.
ja hogy féltek a jobbiktól, naná valakinek rendet kellene tenni
a 2 bejelentés között vagyok, a régiről kkényszerkijelentettek, mert elköltöztem az uj helyre meg még nem jelentkeztem be, ugyhogy papiron hajléktalan vagyok
Az egyik csak meg van adva elérhetőséggként. Szóval valahová csak be vagy jelentkezve és nem vagy hajléktalan. Na ahhoz a polgármesteri hivatalhoz fizeted be. Az eddigi küldi szerintem automatikusan, mivel egy új helyre nem jelentkeztél még be... De nem vagyok okmányirodás szóval csak szerintem.
Nem, előbb le kell műszakiztatni. Anno én is lejárt műszakival vettem a zxr-t és csak utána írathattam át, miután meg csináltattam rá a friss műszakit..
értem, oks, más: ha nem lakom már a bejelentett cimemen, és még az uj helyre nem tudtam bejelentkezni, a teljesitményadómat hogy tudom befizetni? mert ugye nincs hova küldeni a csekket. Választ előre is köszi
pohi mester, nem akarok kötözködni, de van olyan hogy kivonják a forgalombol a tudtod nélkül, az én példám a következő, a fönököm kocsiját egy parkolási társaság vonatta ki a forgalomból a kiszabott birság meg nem fizetése jogcimén, ugy hogy nem tudott rola, igazoltatáskor derült kia dolog, ebben az esetben a rendör elnézőbb volt, de a kocsi addig nem került vissza a forgalomba amig kézpnzben az ügyet nem rendezték utána a szokásos eljárás alapján visszakerült, ugyhogy simán elöfordulhat az hogy a tudtod nélkül kivonjáka forgalombol a jármüvet,
Az biztos hogy ha mondjuk engem és atrocitás 50/125-el pl baleset képében, rábacik az illető mert nyakára hajtogatom a motort, ráadásul kedves kis országunkban az embereknek nem kell kétszer szólni hogy éljenek vélt vagy valós jogaikkal.