végre eltűnik a szekrényemről a kurva pinlock kerekezünk egyet?mármint neked nem kell csak hátul legyél ugy 20 méterrel-monnyuk másra ugysincs esélyed és villogjámá...na...ugyhiányzik már a tavasz
Eléggé. Tetszik itt. Mindíg van tenni való. Sok időm elmegy a sisakrendelésekkel is, az Arai Gp-t szeretik 145-ért 235 helyett... Amit már várok, hogy jövő héten az FJR nyergébe pattanhassak Nyami...
miért ne lehetne?
én is majdnem vettem de elittuk és elkurváztuk inkább a pénzt
furamód 1 liter tömény sokkal jobban meglátszik az emberen mint a diploma
Egyébként ez az ember hogyan gondolja, hogy egy motoros közösségben valakit mínősít a munkája alapján? Elég újnak látszik a fórumon, nem tájékozódik, nem tudja ki kivel miért milyen hangnemben beszél stb..... Beleszól egy közösségbe itt a fórumon, mert neki 2 azaz kettő diplomája van. ez szép eredmény, de a főtörzszászlós kollégám például közlekedési jogi és szakmai tudásban veri az összes rendőrtisztet a megyében, pedig azoknak is minimum 1 de inkább több diplomájuk van.
" Jah?! És majd elfelejtettem! Nekem 2 diplomám van tehát az agyrágó bogaraimnak ahogy fogalmaztál" ! Te kétdiplomás! Nem látszik rajtad! Ismertem olyan kétdiplomást , hogy a 6 osztályos szélhámos kiforgatta a házából.
szóval mincs kikötés azt illetően,hogy befelé mutatnak a betűk vagy kifelé értem értem,hogy jól olvashat állapt,de hát ugye ettűl még jól olvasható.monnyuk nekem teljesen mind1 mert én nem tudom hol az enyém
Úgy szól, hogy "felfelé vagy lefelé néz" és ehhez csatolja a fokokat, értékeket.
Lehet vele kötözködni, hogy a rendszámtábla nem lát, így nem is nézhet de a lényeg, hogy nem lesz ember, aki ezt végig jogászkodja. Főleg, h a kimenetel nem kétséges...
A Kresz nagy általánosságban leírja, hogy a rendszámot fel kell szerelni a járműre jól olvasható állapotban. A köhém meg, hogy milyen szögben, milyen magasan stb. A kettő együtt = a tuti mondhatnánk, de a 35/2000-es Bm. rendelt is szabályozza, hogy hágy db. milyen formájú, mm-re pontosan a betűméretet stb.
Minket egyszerű emberkéket ilyenre nem tanítanak.
Csak márciustól lehet?
Hogyan van ez?
motoros és kész
ha megkínál kajával meg piával még facább motoros
én is majdnem vettem de elittuk és elkurváztuk inkább a pénzt
furamód 1 liter tömény sokkal jobban meglátszik az emberen mint a diploma
Egyébként ez az ember hogyan gondolja, hogy egy motoros közösségben valakit mínősít a munkája alapján? Elég újnak látszik a fórumon, nem tájékozódik, nem tudja ki kivel miért milyen hangnemben beszél stb..... Beleszól egy közösségbe itt a fórumon, mert neki 2 azaz kettő diplomája van. ez szép eredmény, de a főtörzszászlós kollégám például közlekedési jogi és szakmai tudásban veri az összes rendőrtisztet a megyében, pedig azoknak is minimum 1 de inkább több diplomájuk van.
Újabb bizonyíték pohi melett...
Lehet vele kötözködni, hogy a rendszámtábla nem lát, így nem is nézhet de a lényeg, hogy nem lesz ember, aki ezt végig jogászkodja. Főleg, h a kimenetel nem kétséges...