A záróvonal ami elválassza a BUSZ sávot a normál sávtól itt nem egyenértékű a záróvonallal, ez csupán annyit jelent, hogy a közlekedés többi részvevője (akik nem használhatják) ne is használják azt, kivéve kanyarodáskor. Magyarul nyugodtan előzzél benne és ha ezt nem teszed a yard szeme láttára 200-al a belvárosban, akkor senki nem fog cseszegetni.
Lenne egy kérdésem ami az új KRESZ szabályok bevezetésével kapcsolatos, mégpedig az, hogy ugyebár jan. 1-től a segédmotorosok és motorosok igénybe vehetik a buszsávot. Ezzel eddig semmi bajom nincs, csak azzal van hogy a legtöbb Busz sáv záróvonallal van elválasztva a többi forgalmi sávtól tehát a kresz szabályok értelmében ezt nem lehet átlépni. A kérdés az lenne, hogy akkor hogy is van ez ? Nem előzhetem meg a busz ? És persze felmerül az a probléma is hogy a sáv váltás hogyan működik?
Esetleg nem tudja valaki, hogy hogyan működik ez ?
Ha esetleg az új kreszben ez már irásba van fogalva akkor én kérek elnézést a tudatlanságom miatt.
egy 3 személyes transporterből készítünk "lakóautót"
van ezekre valami jogszabály, megkötés vagy ilyesmi?
gondolom hátul nem lehet menet közben tartózkodni, esetleg a 9 személyes személyautós kivitelben lehetne?
Üdv! Hatalmas probléma h.mostanság nem tudok felkelni a telom cseng.hanjára valami sportmotor gyorsulás kéne attól a kómábol is visszatérnék!Valaki valamit?Kössz
amúgy, ha kormányváltás lesz, szerintetek fog itt bármi is változni?Nem fogják leakciózni a 16mrd-ot 8ra.A kormosok se fognak átvedleni ministráns gyerekekké...Akkor mit ér a szavazás?
( Isten őrizz hogy leszedjék... így sötétben messziről kiszúrható )
Itt ott pár gyufásdoboz méretűt helyeznék el, h lássanak elölről, hátul, na meg oldalról:)
Nincs jobb, mikor sms jön ilyen hanggal...
Lenne egy kérdésem ami az új KRESZ szabályok bevezetésével kapcsolatos, mégpedig az, hogy ugyebár jan. 1-től a segédmotorosok és motorosok igénybe vehetik a buszsávot. Ezzel eddig semmi bajom nincs, csak azzal van hogy a legtöbb Busz sáv záróvonallal van elválasztva a többi forgalmi sávtól tehát a kresz szabályok értelmében ezt nem lehet átlépni. A kérdés az lenne, hogy akkor hogy is van ez ? Nem előzhetem meg a busz ? És persze felmerül az a probléma is hogy a sáv váltás hogyan működik?
Esetleg nem tudja valaki, hogy hogyan működik ez ?
Ha esetleg az új kreszben ez már irásba van fogalva akkor én kérek elnézést a tudatlanságom miatt.
További szép napot, széles utat és olcsó benzint.
van ezekre valami jogszabály, megkötés vagy ilyesmi?
gondolom hátul nem lehet menet közben tartózkodni, esetleg a 9 személyes személyautós kivitelben lehetne?
GOLDÁSOK""""Köszi
Ezek jók lesznek? motoros csengőhang
A lap alja felé van három is.
( Te biztos hogy ebbe a topicba akartad ezt írni? )
amúgy, ha kormányváltás lesz, szerintetek fog itt bármi is változni?Nem fogják leakciózni a 16mrd-ot 8ra.A kormosok se fognak átvedleni ministráns gyerekekké...Akkor mit ér a szavazás?
A fejidom, meg az oldalidomok lettek más színűek.
Jól gondolom, h törzskönyv+forgalmi csere?Újra nem kell műszakiztatni ugye?(hallottam már ilyet is)