Az sem számít, ha épp Nagy Zoltán vagy, mert mikor kéred az útiköltség térítést a vádlottak ott vannak a tárgyalóteremben, és előttük mondod a bírónak, honnan jöttél. Tesvírek meg vannak ezeknek minden városban és faluban, gyorsan kiderül a pontos lakcímed, de atrocitás még tényleg nem fordult elő se, velem se kollégáimmal.
Rendben igazad van. Szerencse kérdése, Nagy Zoltánból van kb. 1000 az országban, ha Xtregien Alexander vagy akkor könnyebb megtalálni ha akarnak De nem keresnek ezek senkit, csak szóban..... Ahányszor a lakásomat már rám gyújtották, megöltek, elvágták a nyakam, stb. szóban.....megszámolni sem tudom.
A rendőrségtől nem tudják meg az igaz, de a bíróságon ott ülsz velük szemben a folyosón és a hangszóróban név szerint, szólítanak nem, pedig az idézésen szereplő számod szerint. 4 éven keresztül havi 3-4 alkalommal volt szerencsém ezt megtapasztalni a salgótarjáni biróságon, meg néha a balasagyarmatin, de ott annyira ez nem jellemző.
Az adataid nem tudják meg, mert zártan kezelt. Nem olyan kemények ezek mint gondolod. Csak épp ha sokan vannak akkor. Egyenlőre többen vagyunk, de így, hogy nem állunk ki magunkért akkor mi lesz, ha kevesebben leszünk?
Hál Istennek, hosszú évek alatt a napokban állítottak csak meg egyszer, azt is valami csoda folytán megúsztam de ezt a dumát ismerem"Tudja-e, hogy miért állítottam meg?"
Erre azt szoktam mondani, hogy nem, de biztos hamrossan megtudom. Ezek azt hiszik, hogy mindenki szereti a barkóbázást...
Barkóba, ki lő téged tarkóba...
"..Szerinted mennyi ember akart tanúskodni, a jó ügy a közös érdek, érdekében?.."
Érdekes módon én is tanúskodom bármilyen balesetnél, akárminél ha megkérnek. De hogy a törvénytelen mokkák ellen valljak? Köszi, van épp elég tulajdonom , ami helyett nem tudok hirtelen másikat venni...
Teljesen igazad, van! Itt is az írásával 1-2 ember minősíti saját magát.
Én akkor is, meg brűű.
Annyit érdemel ez az ország a rendőrétől amennyit ő is tesz! Nyüszít meg vonyít, hogy én akkor is utálni fogok minden rendőrt, ha baj van az ilyen emberek meg vonyítanak, hogy segítsen már rajtuk.
Egy rendőr ismerős mesélte, hogy kihívták őket a kocsmába, segítsenek mert a cigányok balhéznak. Azt a semmit érő rendőrt gondolom, akit utálnak, mert gyáva, meg stb.
Kiértek a kocsmába volt 30 életerős ember, meg két 20-30 éves cigány meg egy kb. 16 éves.
Igazoltatás az emberek nem mertek semmit mondani mikor kérdezte a két "gyáva" rendőr, hogy mit történt. Erre a két rendőr mondta, h valaki mondjon már valamit mert így annyit írhatnak a jelentésbe, hogy probléma miatt kijöttek de miután igazoltatták a személyeket az ott lévő harminc emberből egy sem jelezte, volna, hogy ezek bármit is elkövettek volna. Jelezték, hogy ők nem keresztes lovagok és nem fogják leírni az ügyet garázdaságba annak ellenére, hogy két és fél ember hogy tartott rettegésbe 30-at! A három orkot elengedték majd miután kitették a lábukat volt is ám bátorság. Odalépett hozzájuk az egyik és mondta, hogy jó, hogy kijöttek már mert ő is bebaszott volna mindnek, de ugye akkor jönnek maguk és még mi járjuk meg.
Nézett rájuk a haver és csak annyit mondott, maguk laknak itt ha így akarnak élni az a maguk baja. És hagyjuk már ezt a bebasztam volna én, de aztán mi kaptunk volna, ugyanis ha nekem majd 30 ember elmondja azt, hogy ezt történt, hogy ezek bejöttek és összeverték egymást én azt írom le. Ennek ellenére én most bemegyek az őrsre és le fogom írni, hogy itt volt 30 ember és ezek úgy tanúsítottak garázda magatartást, hogy éppen mindenki el volt fordulva.
Az eset egy 80 százalékos jobb oldali beállítottságú Városnak egy Nagy Magyar kocsmájában zajlott régi Magyarország egyéb faragott jelképek, a társaság Szuper Turbó Magyar majd mi megmutatjuk a választások után emberek!
Na nekem meg az ilyenekről lesz meg a véleményem!
Miért van az, hogy azoknak akiknek egy nagydarab van a fülük mögött undorodnak a feketétől.A macskám , és a motorom is fekete ! A bukóm is! A "Gárdistákoktól" sem vagyok allergiás! Sőt !
Mostanság a fekete tudod, hogy nem nyerő szín...
Be kéne vinned saját magad...
Visszatérve az emberek meg valószínű azért nem tanuskodnak mert félnek... Nem vagyok beszari de én sem szeretném ha tehetős "nem magyar emberek" vadásznának rám és a családomra a tanuskodás miatt.
Egyébként mértnem akkor kameráztál?
Én nem várok semmit. Én már beletörődtem, hogy a középkor újra éledt. Én vagyok a jobbágy aki gürcöl és vannak földesurak akik vígan élnek és agyonadóztatnak.
Remélem majdcsak eljön Robin Hood Vagy lesz egy igazságos Mátyás király is a mi korszakunkban ....és ha kérhetném, akkor legyen fekete sereg.....de csak a ruhájuk
Mégis mit vársz egy féldebil és elbutított néptől, akik ennyire sem képesek? Amire képesek , az , hogy ezt a tehetségtelen buta kleptomán bandát visszaszavazzák újra , és újra?! Utána sopánkodnak, hogy a demszki velük törölteti ki a valagát, és a Wc papírját is velük veteti meg? Én a helyében ki is nyalatnám!
Erre azt szoktam mondani, hogy nem, de biztos hamrossan megtudom. Ezek azt hiszik, hogy mindenki szereti a barkóbázást...
Barkóba, ki lő téged tarkóba...
Érdekes módon én is tanúskodom bármilyen balesetnél, akárminél ha megkérnek. De hogy a törvénytelen mokkák ellen valljak? Köszi, van épp elég tulajdonom , ami helyett nem tudok hirtelen másikat venni...
Én akkor is, meg brűű.
Annyit érdemel ez az ország a rendőrétől amennyit ő is tesz! Nyüszít meg vonyít, hogy én akkor is utálni fogok minden rendőrt, ha baj van az ilyen emberek meg vonyítanak, hogy segítsen már rajtuk.
Egy rendőr ismerős mesélte, hogy kihívták őket a kocsmába, segítsenek mert a cigányok balhéznak. Azt a semmit érő rendőrt gondolom, akit utálnak, mert gyáva, meg stb.
Kiértek a kocsmába volt 30 életerős ember, meg két 20-30 éves cigány meg egy kb. 16 éves.
Igazoltatás az emberek nem mertek semmit mondani mikor kérdezte a két "gyáva" rendőr, hogy mit történt. Erre a két rendőr mondta, h valaki mondjon már valamit mert így annyit írhatnak a jelentésbe, hogy probléma miatt kijöttek de miután igazoltatták a személyeket az ott lévő harminc emberből egy sem jelezte, volna, hogy ezek bármit is elkövettek volna. Jelezték, hogy ők nem keresztes lovagok és nem fogják leírni az ügyet garázdaságba annak ellenére, hogy két és fél ember hogy tartott rettegésbe 30-at! A három orkot elengedték majd miután kitették a lábukat volt is ám bátorság. Odalépett hozzájuk az egyik és mondta, hogy jó, hogy kijöttek már mert ő is bebaszott volna mindnek, de ugye akkor jönnek maguk és még mi járjuk meg.
Nézett rájuk a haver és csak annyit mondott, maguk laknak itt ha így akarnak élni az a maguk baja. És hagyjuk már ezt a bebasztam volna én, de aztán mi kaptunk volna, ugyanis ha nekem majd 30 ember elmondja azt, hogy ezt történt, hogy ezek bejöttek és összeverték egymást én azt írom le. Ennek ellenére én most bemegyek az őrsre és le fogom írni, hogy itt volt 30 ember és ezek úgy tanúsítottak garázda magatartást, hogy éppen mindenki el volt fordulva.
Az eset egy 80 százalékos jobb oldali beállítottságú Városnak egy Nagy Magyar kocsmájában zajlott régi Magyarország egyéb faragott jelképek, a társaság Szuper Turbó Magyar majd mi megmutatjuk a választások után emberek!
Na nekem meg az ilyenekről lesz meg a véleményem!
Be kéne vinned saját magad...
Visszatérve az emberek meg valószínű azért nem tanuskodnak mert félnek... Nem vagyok beszari de én sem szeretném ha tehetős "nem magyar emberek" vadásznának rám és a családomra a tanuskodás miatt.
Egyébként mértnem akkor kameráztál?
Remélem majdcsak eljön Robin Hood Vagy lesz egy igazságos Mátyás király is a mi korszakunkban ....és ha kérhetném, akkor legyen fekete sereg.....de csak a ruhájuk