Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépjonapot mindenkinek!

Pohi!
Megtudnád mondani hogy egy 7,5-tonna ösztömegü autonal,a gumi profil milyen mély kell legyen?!
Mert vitázunk az egyik kolegával!Én 3mm-ert miondtam,ö 1,6mm-ert.
Kinek van igaza?
Legjobb lenne ezzel a krémmel a műszer lencséjét kenegetni...
sose vót rendszámom..de most autóról van szó...
Akkor
Hálistennek... bár még nem blokkoltam, csak Fámát, meg 102-est

És ha hideg, téli reggeleken sebességmérés közben kiszárad, meg repedezik a bőr, akor itt a megoldás
Az SCS 700 méterről is jó, autóból szélvédőn keresztül, meleg motorháztetőnél. Nyáron szabadon lábon 1000 méterre vagy tovább is elmér. A fama még jobb.

Amiket most adtak ki az vicc. Az önkormányzatok részére csinálták, fix trafinak ami 100 méternél mér. Mivel nem mérhetnek az önkormányzatok így rásózták a rendőrségre, itt meg használhatatlan jóformán. Egy vicc a többi mérőhöz képest.....
Ez a "süket duma" volt régen, aztán változott a KRESZ, bár úgy látom csak a motorosokra kedvező paragrafust olvastátok. Most már ki van emelve, hogy mérhet ott is ahol egyébként megállni tilos.
Ezzel a legmagasabb sebességgel kapcsolatban mondasz valamit

Isten úgy segíccsen, hogy mindig kapjak valamit a szóródó lézerjelből
Azért ez -ennyire- nem egyszerű összefüggés

a 103-as általában 50-350m között rögzít, Te addigra már rég lelassítottál a megengedett sebességre, hisze bemérni 1-2 kilométerről fog.
De az a gép nem tudja a legmagasabb sebességet eltárolni, kizárólag a közeli fényképezés pillanatában(!) mért sebességet küldi a központba.
Az autós blokkolók pedig sikeresen hatástalanítják 2000 és 120m között.
És rohadt közelről mér ráadásul (100 méter alatt)... tehát autón a ledes blokkolók felejtősek
Iden, érdemes lesz beszerezni valami védelmet, mert itt Kecskemét környékén érdekesen mérnek az új műszerrel.
Kiteszik az út mellé a kisdobozt, meg a nagyot és távolról figyelik, hogy ne lopja el senki... És ugye a 103-as automatikusan küldi is az adatokat tovább...
Blokkoló, vazze, blokkoló... a mérést végzők értetlen arckifejezését semmi sem pótolja
Igen Krézi valami olyan süket dumával, hogy olyankor az az autó nem is autó, hanem egy műszer ami sebességmérést végez... Ez van kell a 14 milliárd
Szerintem tedd azt amit én hajtsd fel a rendszámod és dzzzsssíííí...
Általában a sebességmérést abból végzik
civil autóval megállhat ott ahol én nem...értem...
Változott a KRESZ......megállhat ott is ahol nem lehet. Bár buszöbölben érdekes jelenség lehet...
Szia ZSÉKETTŐ .

Hogy halad a biztosító-motor ügyed?
Lassan itt a tavasz..
üdv: csaba
Bocs de belevaú. Szerinted mennyire fogja érdekelni a parancsnokát, vagy bárkit, mikor az a cél, hogy minél több legyen a bírságból befolyt összeg?
Szerintem úgy lesznek vele, hogy akit rögzítettek az attól független gyorsan ment, hogy honnan mértek.
És inkább mérjen a jól látható autóbuszöbölből mint elbújva egy tereptárgy mögé. ( ez utóbbi csak magánvélemény )
Te nagyonmotorosrendőr-fidejjémá:mi van akkor ha lakott területen kívül buszöbölből traffiztak a kollegák ,illetve csak egy..én pedig úgy gondoltam visszatolatok ,megörökítem videlyó formájában teljes beláthatósággal-monnyuk ennek szemmel láthatóan nem örült a delikvens -mai ujságot mellé téve és az óráról pontos időt leolvasva?Értékelhető és legfőképp jogszerű a KRESZ szabályainak megszegése közben fotoalbumot készíteni?
Hello!Finster Csabi gyárt hozzá db killert,de azért E jel nélkül,és mübizonylat nélkül még itthon csak-csak.Külföld az necces,föleg a sogorék.Szlovákok ok,Horvátok talán.
Az a baj, hogy az F2-esemen az ocsmány gyári mattfekete villanymotorhangot adó kipuff helyett egy Finster "Handmade Sport Exhaust" csücsül a cső végén, aminek a hangja az átlag sportdoboknál egy hangyányival durvább, és eszébe nem jutott senkinek tizenx évvel ezelőtt dB-killert gyártani hozzá... Hákoltassak én valamit bele vagy esetleg próbálkozzak a gyártónál (Finster Csaba)? Vagy beszoptam valószínűleg, és ha nyugatra akarok kiruccanni, akkor menjen vissza a fekete szörnyedelem?
Te biztos..... ......mondjuk én is......de az ok különböző
magyarországon feltűnsz ha már motorral vagy
Na igen.....így az igaz.