Szerintem is ez a megoldás.......volt ilyen gond itt helyben is. A kmb-s a saját autójával látott el szolgálatot, ez bevált szokás volt. Az ork nem állt meg sőtt összetörte az autóját. Na nagy perpatvar és azóta nem saját autóval látnak el szolgálatot.
Igazad is van. Szerintem ne hajlogasd a rendszámot, vedd le a f.szba! Kemény tökös motoros, mi?!
Legközelebb meg engem b@sztat pohi kollégája, hisz' " mútkor is ilyen szürke motor vót az a kis köcsög"
Jah?! És majd elfelejtettem! Nekem 2 diplomám van tehát az agyrágó bogaraimnak ahogy fogalmaztál , még bőven van min rágódniuk. De nem tudom te hogy állsz ezzel a kérdéssel, BIZTOS ÚR?
nehogy már egy 400assal azon agyalj h tudod láthatatlanná tenni a rendszámot.... ha nem is lassan de ésszel közlekedsz nem hiszem h "baj" lenne...
ha már valami.. legyen piszkos... könnyebb kimagyarázni mint más huncutságot..
én már napját nem tudom mikor töröltem meg a rendszámot.. olyan is
Nincs probléma pohi "mester"! De szerencse hogy itt is éberen figyelsz mindenre hogy ki mit ír, mit válaszol. . .stb. Le sem tagadhatnád rendőr mivoltodat. Oszd csak az észt tovább, ahogy azt szoktátok hisz ettől vagytok olyan tökös gyerekek! Én meg lépek is ,mielőtt kiadod ellenem a körözést!
Hu....vazz..... Nem egyszerű. A rendőr megállíthat...ok. "fehér fény?" Az milyen.....ilyen van? Rendőrautóval megállítás tudtommal, mögé mész, felkapcsolod a megkülönböztető jelzést, ami jogszabály szerint lehet kék és piros, majd hangjelzéssel megállítod, esetleg kézi tárcsa, lámpa használat ha van, és ami extra itthon a futófény alkalmazása.
Amit írsz az nekem nem kerek..........fehér fénnyel nem rendőrautó...
Hallottam egy fóliáról, amivel leragasztva a rendszámtáblát, ránézésre nem látni, de fényképezve, nem a rendszámon lévő számokat, betűket mutatja, hanem pl azt hogy fuck, vagy bármit... tényleg van ilyen?azt mondta egy srác, hogy van de elég húzós ára van, és addig oké, amig a rend őre nem vágja, hogy van-e rajta fólia...
pohi, MOST ÉN KÉREK VÉLEMÉNYT. a 14. KERBEN kÖZBIZTONSÁGI JÁRŐR FELIRATTAL FEHÉR FÉNNYEL KIÁLLÍTOTTAK EGY KAMIONT. eGY SÁRGAMELLÉNYES KÖZBIZTONSÁGI JÁRŐR ÉS EGY RENDŐREGYENRUHÁS RENDŐR IGAZOLTATTA. fELHÍVTAM AZ üTITaki azt mondta, ez normális, tudnak róla. Szerinted félreállíthat egy ilyen? Szerintem nem
ööööö, ezt kétszer kellet elolvasnom, hogy vágjam, mi van, de a lényeg a 30 fok... a műszaki miatt fixre hegesztettem az alapot, szóval gond nem lesz... ha nem száguldozom:P
(5) A hatósági jelzés(eke)t [rendszámtábla(áka)t] a járművön a felszerelésére kijelölt helyen, jól olvasható állapotban kell tartani, azt megváltoztatni, letakarni vagy jogosulatlanul eltávolítani tilos.
Osztom a véleményed lapeszR1!
Amúgy ha teljesen vízszintes a rendszámtábla, az csak megkönnyíti az agyoniskolázott rendőrök munkáját hisz nem kell lehajolnia, amikor fel akarja írni. De ahhoz előbb állítson meg.
Ui: Még egy sem jött utánam!
Legközelebb meg engem b@sztat pohi kollégája, hisz' " mútkor is ilyen szürke motor vót az a kis köcsög"
Hát kösz bazdmeg.
ha már valami.. legyen piszkos... könnyebb kimagyarázni mint más huncutságot..
én már napját nem tudom mikor töröltem meg a rendszámot.. olyan is
Na nekem villoghatna, én személy szerint nem állnék meg.
Amit írsz az nekem nem kerek..........fehér fénnyel nem rendőrautó...
Amúgy ha teljesen vízszintes a rendszámtábla, az csak megkönnyíti az agyoniskolázott rendőrök munkáját hisz nem kell lehajolnia, amikor fel akarja írni. De ahhoz előbb állítson meg.
Ui: Még egy sem jött utánam!