Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na, hogy lássunk tisztán, az 1994-es módosítás hatálybalépése 1996, innen kezdve volt kötelező az érettségi.
törzskönyv 6, forgalmi 6 péz
Színátírás: ha nem fekete, hanem még szürke nem kell.

Bírság. Ki bírságolt meg és hol? Ha megállni, várakozni tilosban akkor közigbírság, 30.000 és nincs pont, ha a rendőr. Ha a közterület, akkor 10-30 és nincs pont, az üzembentartó fizet.
Gondolom nem a parkolótársaság volt.
Hellótok .Azt szeretném kérdezni hogy motorom kapott egy festést ,eddig szürke volt most sőtét szürke "majdnem fekete" , fognak érte "baszogatni" a rendőrök igazoltatásnál.
Forgalmiba szürke van irva?

Legfejebb átiratom a szint a forgalmiba, :)
Én nem vagyok rendőr( most mondanám a viccet, hogy annak születtem de továbtanultam, csak most itt erre valaki nagyon harapna, így nem mondom )
Énszerintem ezért nem jár, de pohi, thebear, vagy fzspatrol, vagy valaki megmondja.
És ez most ponttal jár vagy nem?
Vagy csak pénzbírság?
És mennyi az átfutási ideje?
Jahhj Csak nem nyugszol.
Na ez az éretségi dolog "szerintem" nincs 18 éves, de ha még is hát na bumm Az biztos, hogy 5,6,7,8 éve még sok akkori öreg rendőrnek, ez az öreg szó szerint, 40-50 éves nem volt. Behozták a kötelező érettségit és aki rendőr volt éretségi nélkül, annak ezt el kellett végezni, ha a testületnél akart maradni. Nos többnyire néhány év volt hátra a nyugdíjig és ennyi idős embertől már józan ész nem kívánhatja, hogy amit fiatalon nem tett meg azt majd idős fejjel megteszi. Úgy kerülték ezt ki, hogy beíratkoztak esti éretségire, azt meg addig húzták ameddig akarták. A lényeg az volt, hogy be legyen íratkozva, itt már a szándék meg volt a papír megszerzésére. Azt, hogy sose végezte el, már a reptéri kutyát sem érdekelte, addíg szépen nyugállományba vonult és mindenki hepi... Mivel most ennélkül alapból be sem kerül ilyen probléma már nem adódik. Mit mondjak, még, hogy megnyugodjon a lelked, nem venném a szívemre, ha rosszul aludnál...
attól függ. volt hogy anyámék is bemákolták, 5 ezerrel meguszták. lehet hogy fater lefűrészeli a lábad. de sztem mond el neki hogy nem tudtál máshol megálni stb és akkor megértő lesz, mert ő is volt egyszer fiatal és akkor ő is szart a szabályokra
Annyi szerencséd van, hogy ezt majd édesapától kérik, nem tőled Tehát igaz a mondás: Minden rosszban van valami jó
Nem sikerült megnyugtatnod mert ebből a mondatból, általános iskolai szövegértelmezéssel is csak az derül ki, hogy azért lett rendőr mert nem ért máshoz! Olvasd el még egyszer hiszen te írtad!

"Szerintem rendőr is csak abból lesz aki egyébként sem ért máshoz..."

Én pedig annak örülök, továbbra is, hogy ez szerinted van így!
A rendőr ért máshoz is hiszen többnek is van szakmája, illetve egyéb végzettsége is! Attól függetlenül érthet máshoz is ha neked a legjobb úgy beállítanod, hogy csak azért kapsz büntetést mert ő nem ért máshoz, és nem azért mert te igenis elkövettél valamit!
Egyébként igen a szívemen viselem a sorsukat, hiszen többet is ismerek, és ők sem hülyék, és értenek is máshoz abban a pillanatban is mikor egy szabálysértővel szemben járnak el! Akkor is értenek máshoz mikor veled szemben intézkednek, csak akkor az a feladatuk!
Érettségivel kapcsolatban pedig személyes ismeretség alapján mondom el neked, hogy már 1992-ben azaz 18 éve sem vettek fel egy ismerősömet rendőrnek vidékre! A fővárosban volt ugyan egy főkapitányi rendelkezés miatt kivétel így oda fel is szerelhetett, és később kerülhetett át lakóhelyéhez közelebb! Nem 5-6 éve hanem 18 ami szerintem közelebb van a 20 évhez így hát maradjunk ebben is annál, hogy csak szerinted 5-6 év, de a valóság szerencsére itt is más!
A kiskaput a rendőrségi törvény megszületésével megszüntették és onnantól Budapestre is kötelező volt az érettségi!
A rendőrségi törvényt 1994!-ben adták ki!
Szerencsére ezzel a szerinted véleményt ezzel ismételten lezárhatom!
30 ezer
Hali!
Gáz van!
Ma megbüntettek Miskolcon Tilosban parkolásért!
Az a bökkenő hogy apukám kocsijával voltam!
Mire számíthatok?
Persze, dolgozzanak meg érte! Bevizsgáltattam még a vasuti fényjelzőkészüléket is, aztán baszlatott érte a helyi önkormányzat is, aztán átjelentkeztem másik lakcímre, most majd jön a másik önkormányzat végül az apeh, azokkal meg szoktam boldogúlni
én sajnálom hogy nem vettek fel yardnak....
6 év és mehetnék nyugdíjba, így meg van még majd 30
Haverom is két évig tolt magaelőtt hatvanezret, de azt csak kirázták belőlle...
Háj
Semmi nincs, valszeg elszámoltam azt a sok pontot, v ők számolták el
Mostmár jobban szorit az a kiló közig, amit kétéve nem fizetek be nekik
Mind1, az apeh majd ad rá részletet, a rendőrök nem adtak.
Na Rekó látom szíveden viseled a rendőrség sorsát. Na azt akartam igazából írni nyilván csak egy mondatban, de kedvedért kifejtem hosszabban, hogy: Az elmúlt években nem túl könnyű munkát találni egy frissen végzett emberkének. Na most ha tanult szakmát nem érti vagy nem bír elhelyezkedni, mivel a katonaság és a rendőrség a mai napig is sok embert tudna magába szippantani, mert emberhiány van, na mi a kézenfekvő? Rendőr vagy katona lesz.
A vámost már szándékossan nem írtam, hisz a seggemi határ óta ott változott a felállás.
Ezért látod azt, hogy ha leintegetnek az út szélén az javarészt pelyhestollú fiatal. Nekem a barátaim 35 évükkel, már öregnek számítanak. Ennyi idősen közrend, bünügyi és közlekedési osztályt vezetnek... Nyílván nem arra céloztam, amit te értelmeztél abból a félmondatomból hogy a rendőr tanulatlan. Az éretségi nem húsz, ahogy te írtad de vagy 5-6 éve kötelező. Tiszt. tehát hadnagy-tól, meg a főiskola.
Ha jó sejtem manapság már abból is szakirányú, tehát rendőrtiszti és nem pedig egyéb más.
Na ha sikerült megnyugtatnom a lelked akkor nagyon örültem...
Ja rád emléxem Zrider Te vagy a pontvadász...
Na mit hirdetett az ítélőtábla...
Az egy katonai bűncselekmény lenne, így ez nem történik meg. A sztrájk is tiltott. Jól ki van ez találva, hogy azt tedd amit mondanak és ne bíráld.
most a választások előtt nem annyira. De neked nem kell magyaráznom, hogy milyen madár az olyan madár amelyik a saját fészkébe szarik. No ezeket szélnek kell ereszteni. Lásd a két degenerált, a boros-bocskor !
Ha meg 20.000 főtörzs mond nemet,akkor meg a parancsnoknak kell máshol dolgoznia.
Én már hallottam ilyet, elmúlt nyáron. Egyébként a rendőrség fegyveres testület. Kiadja a parancsnok, hogy a főtörzs mit tegyen, és a főtörzs teszi. Mert ha nem teszi, akkor holnap máshol kell dolgozzon.
A szabályokat be kell tartani.De kinek a szabályait?
Idegen, hontalan megszállók ,és az őket kiszolgáló pribékek szabályai szerint éljünk?
Kapcsold be a TV-ét,a magyar az egyetlen nemzet amit a saját anyanyelvén szidnak.
A probléma mélyebb annál,hogy megbüntettek valakit.
Értettem Főnök , húzok a picsába, jah és kérek engedélyt meghunyászkodni!
igen,igen!
Nem volt egyértelmü a mondani valom!
én is erre akartam utalni!