Látom fáj a dolog. Bocs, hogy meg mertem neked említeni, hogy egy beszélgetésbe kapcsolódtál egy totál teljesen más témával.
Pl.: - Az egész országban esik az eső.
-Nem az egészben, nálunk hó esik!
erre jönnél te
- Tegnap megnyílt nálunk az új CBA!
Ezt nevezik Off-nak!
Nem azért mert nem örülhetsz az új CBA-nak, hanem azért mert két ember beszélget amihez, te egy oda nem tartozó választ csatolsz!
A véleményed lehet jó a fórumhoz, csak mivel semmi köze két ember beszélgetéséhez ezért ne válaszként csatold, hanem új hozzászólásként! Tudod más is beszélgethessen azért mert neked a témához nincs érved, és inkább feldobsz egy másikat!
Nagyon nem értettél meg! Nem arról írtam, hogy jó e büntetést fizetni vagy sem! Nem is arról, hogy jól működik-e a rendőrség!
Amit írtál az jó lett volna egy hozzászólásnak, csak nem az én hozzászólásomra válasznak.
Itt a szerény véleményem SZERINT nem egyenként a rendőrökkel van gáz, hanem az egész rendőrséggel.
Amíg ebben az országban a polisznál bevett szokás , a közút szélén találomra kiveszi a közlekedők egynegyedét és azt keresi, h milyen okkal szabadithatja meg némi pénztől, a szabálytalankodókat simán a havi átlagjövedelmüknek megfelelő összegre büntetik, idióta értelmetlen közlekedési szabályokat akarnak betartatni, addig nincs miért kedvelni a zsarukat.
Tőllönk nyugatabbra, ha nem szabálytalankodtam, még 1X sem állitottak meg.
"Szerintem rendőr is csak abból lesz aki egyébként sem ért máshoz..."
Mondanám, hogy nem igaz, de így, hogy odaírtad a "szerintem" szót, így csak azt mondom nem igaz!
Nagyon szeretné az ember még mai napig a hibái után azzal lezárni a történetet, hogy hülye a rendőr stb. Kicsit ez már elkopott dolog!
A rendőrt lassan 20 éve csak érettségivel veszik fel! Az utcán lévők 98%-a szerintem végzettségét tekintve nem hülye, és a diplomásokkal is ugyanúgy találkozhatsz az utcán mint az élet bármilyen területén! Most mondjuk én is írok szerintem-et! Szerintem aki jó szakmunkás az sem biztos, hogy butább ember mint aki érettségizett.
Akkor miért hülyék, miért vagy te, vagy én, náluk okosabb! Esetleg miből gondolod, hogy nem ért máshoz? Rengeteg szabadidejében maszekol, többféle szakmunkát is, mert annyit ér a fizetésük mint a kukás kocsi vezetőjének!
Írd azt, hogy ha elkövetsz valamit fáj a bünti kifizetése! Nekem is fáj, de nem vigasztalom azzal magam, hogy azért nem volt igaza, mert tanulatlan, és máshoz nem értene csak ehhez.
Régebben dolgozott a házunkban egy fodrász. Az út túloldalán 20méter széles parkoló. Hol áll meg az "úrvezető" ? A kijáratumban, mert 15 métert gyalogolni kellett volna.
Nem lehet bemenni az autóval a Tescóba a bejáraton...
Uhh baz én mindíg be szoktam...
Akkor azért néznek mindíg rám ilyen furcsán, ha beugrok vásárolni...
jól dolgoznak a békévésok is.......
151es busz este:
csöves az ülésen fetreng, kormos kölkök ordítva hallgatják az ocsmány zenéjüket, ellenőr elsétál mellettük és kéri a jegyem
mondtam neki előbb kérd tőlük, aztán mutatom, ha nem tetszik hívj rendőrt (könnyen ugatok mert ad bérletet a cég)
kicsit kínlódott aztán otthagytam.......
Ennek is van egy története. Korábban mindenki parkolt ahol akart, leszarták az emberek a táblákat. Kibújtak a büntetés alól, nem volt 100%-os törvényi lehetőség őket megfogni. Most az új szabályozással igen. Ez fáj az embereknek. De lássuk be van pár olyan fajta köztük, aki ha be lehetne hajtani autóval a TESCO-ba, akkor bemenne a bejáraton. 2 métert gyalogolni......húha........20-at........aztakúva.....
....500-at ..............lehetetlen, szerintük. Szóval ez éremnek két oldala van ismét. Vagyis három......de a harmadikat nem ismerjük
Ez nem teljesen igaz, de nagy %-ban igen. Ettől függetlenül sokkal több pénzt lehetne beszedni, de se technika se képzettség nincs meg hozzá és nem is erőltetik, hogy legyen. A gyorshajtás az meg gyorshajtás. Én úgy gondolom, ha már éppen ezt kell csinálnom, akkor a falu vagy város belterületét mérem ahol 50 a megengedett és 63-tól vagy 68-tól. Ez elég nagy rés, nem lehet azt mondani, hogy aki ezt átlépi az mind véletlen volt. Jogosnak meg bőven jogos.
Nem az számit, h kire szavazol, hanem ,h ki számlálja a szavazatot
A szoci maffiát nem lehet demokratikus úton eltávolitani, rosszúl hiszitek, h majd most megszabadulunk tőllük.
Nem hagytam ki egy alkalmat sem, mindíg voltam szavazni. Sajnos a kommunista rezsim útját nem álta el az egy szavazatom
Nagyon sok buta embert kétszer egymás után becsaptak, nem tudom, hogy mit kell még elvenni tőllük(tőllünk), hogy végre rájőjjenek, hogy hol az X helye?
Ezért vannak a választások,4 évenként rá kell szánni azt a 20 percet, hogy az adott horda működéséről véleményt mondjunk. Van az országban legalább 2,5-3 millió autós - motoros, mégis 212Ft adó van a benzin literjében. El kell menni szavazni nem nyivákolni .Ne szedjék má el az összes megdolgozott pénzedet, és majd jól visszaosztják neked, lásd :BKV -és társai !
Na ez nem az én hozzászólásom, egy másik fórumból másoltam ide...
ma azt kacagtam hogy reggel mentem a kórházba és 1 kisteher autó hátsó kereke rajtaállt a megálni tilos vonalon mivel zsufolt a parkoló oda állt,gondolom nem jókedvéből ment oda!na ezek a barmok meg 6-oldalról csináltak fotot majd a szálvldőjére tették a csekketezidő alatt meg betörtek a sarki ruhaboltbana hát noooooooooooooomális
Ez meg az én válaszom volt rá...
Ilyen kéthete berénybe az üzlet előtt nekem is volt
A bolt előtt álló autónak nem volt meg az 5 métere a kereszteződéstől, s valami kélyes fejjel fényképezték, körbe. Nem az enyém és nem is vásárlóé volt az autó. Kimegyek megérdezem, hogy mit csinálnak itt a boltom előtt. Mondja, hogy az autó szabálytalanul parkol. Na akkor mondom maguk is, mert ahogy a skodával ideáltak, az kb. 20 cm, re van a kereszteződéstől(sarok).
Mondom, most menjek be én is a fényképezőgépemért? Na akkor valamit morgott azt bekapcsolta a villogót. Gúnyosan kérdezi így megfelel Önnek uram. Mondom így már meg. Azt kérdezem is mondom miért maga szerint nem jogos? Ha szabálysértést próbál bebizonyítani azt ne szabálysértő módon tegye...
Na a mai rendőreink erre jók. Ki vannak küldve pénztbehajtani. Mondjuk máshoz nem is értenek. Szerintem rendőr is csak abból lesz aki egyébként sem ért máshoz...
Ja az ilyen köztéri fotók 30 ezerért készülnek, ill. volt még egy nő, (mert több autót fényképeztek) aki a saját háza előtt parkolt, egy olyan helyen ahol forgalmat még véletlenül sem tudott akadályozni, viszont a kresz szerint szabálytalanul parkolt, annak is ment a 30 ezres fotó. Hiába mondta, hogy beáll az udvarba, ezeket a kedves embereket nem bírta meggyőzni, hiszen éppen DOLGOZTAK
Semmi más dolgotok már nincs. Azért vagytok kiküldve, hogy minél több pénzt beszedjetek ennyi. Hol Van már ez a szlogen" Szolgálunk és Védünk" Ez már csak egy jó vicc. Pont olyanok vagytok mint az adóhivatal. ha az ellenőrzést tart, ha bármilyen jó csinálom a vállalkozásom, tuti addig erölködik, amíg talál egy olyan minimális hibát amiért pénzt bír szedni. Persze annyi esetleg különbség ők ezt az év végén szét is osztják egymás között( lásd 17mrd jutalom a dolgozóknak)
Ne értsd fére nem veled van bajom, te egy jó arc vagy de az a szervezet amit te képviselsz az már bizony elég üszkös szagú...
Szerintem az nem gusztustalan, hogy elbújva mérnek. A táblák kihelyezése az általad írt módon az gusztustalan, de erről meg nem kérdezik meg a rendőrséget...szóval.....a közút ill. a helyileg illetékes önkormányzat a felelős. Hogy ezt egyes trafis kollégák kihasználják, hát valóban nem szép dolog...........de hajtás van ugyanúgy mint bárhol....
Az uton állás kicsit erös fogalmazás szerintem!
Meg azt is tudni kell a dologrol,hogy ezek az összegek nem a rendörök,nem a rendörség,hanem az állam kasszát gyarapitják!No ez viszont gusztustalan!Ezért irtam pár bekezdéssel ezelött hogy "külön ado"!
Pl.: - Az egész országban esik az eső.
-Nem az egészben, nálunk hó esik!
erre jönnél te
- Tegnap megnyílt nálunk az új CBA!
Ezt nevezik Off-nak!
Nem azért mert nem örülhetsz az új CBA-nak, hanem azért mert két ember beszélget amihez, te egy oda nem tartozó választ csatolsz!
A véleményed lehet jó a fórumhoz, csak mivel semmi köze két ember beszélgetéséhez ezért ne válaszként csatold, hanem új hozzászólásként! Tudod más is beszélgethessen azért mert neked a témához nincs érved, és inkább feldobsz egy másikat!