Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az útonállónak ártatlanul fizettek akár, itt pedig elkövetsz egy szabálysértést.......teszel valamit, amiért fizetsz. Nem értem a hozzáállást......Vannak szabályok amiket be kell tartani. Megszeged 100x, elkapnak 1x és még fel is háborodsz. Az agyrágó bogár működik rendesen...
Régen voltak az uton állók akik elszedték az emberek pénzét most ugyan ezt scinálják a rendőrők hivatalossan!
Joszef Ez is valami? Én még csak több mint 20 éve motorozom, tucatszor estem már, kórházban is voltam, most ugyan az utóbbi időben nem járt rám úgy a rúd, de összességében, ugyanennyi büntetés is összegyűlt már.
Na látod? Nekem nem kell 36 év, hogy ezeket elmondhasssam magamról...
Nyertem?
igen szar kifizetni,ennyi amugy..na de bummm...ez van.köszi azért.
Valóban jól jövedelmező bevételi forrás, de ha nem hajt senki gyorsan akkor tönkremegy ez a vállalkozási forma. Amíg van gyorshajtó, lesz trafi is. Ez ilyen egyszerű. Az emberek ha akarnak változtatnak a dolgon.....
1 hónapon belül kiértesítenek már jó ideje, de ha nem az még nem jelenti azt, hogy a büntetést megúszod, csak egy eljárási hiba, vagy nem voltál elérhető és 3. kézbesítés után jogerőre emelkedik. Ez csak egy értesítés azon kívül, hogy így előre tudod hogy jön a büntetés más értelme nincs.
Nem jól látod. A vonatnak a sínen kell mennie, igen nagy hülyeség lenne azon felháborodni, hogy te az autóddal nem mehetsz ott, akkor ő miért? Ez kb. ugyanez a helyzet, a rendőr ott mér sebességet ahol sok a gyorshajtó és ha ehhez a leállósávban kell állnia akkor miért is ne tehetné meg. Eddig is lehetett, de kötöszködött mindenki, hogy nem egyértelmű a szabály. Most egyértelmű lett. Most ez a baj. Szerintem a baj, az, hogy mindenki szeret száguldozni és senki nem szeret fizetni. Én egy csekket nem kaptam még, normális sebességgel közlekedem, ennyi.
Nyáron lesz harminchat éve, hogy vezetek -motorozok. Egyszer estem el, és kétszer büntettek meg. Remélem te is majd egyszer, sok év múlva elmondhatod ugyanezeket magadról.
akkor az FCR karbi ára ugrott....?igeeeeen.
a francba.
asszem jogszerü!
de majd pohi mondja a tutit!
Ha jol tudom az eset idöpontja,és a rendörség által küldött levél feladási dátuma között nem telhet el 90-napnál több!
sziasztok.November közepén letrafiztak 60-as táblánál 99-el.eltelt 3honap.ez igy jogszerü szerintetek.?tegnap kaptam meg a rendörségi papirt.azt hittem már megusztam, de nem.45eft.azt hallottam hogy talán 2honapon belül kötelesek kiértesiteni,errről tud valaki valamit?
Köszönöm!
De sajna igy van!
Nap mint nap egy nagy vassal közlekedem,és felháborito ami folyik!
No meg aztán még csak haggyá,hogy a gyorshajtokat böüntetik,de akkor az indokolatlanul lassu autosokat is ugyan ugy le lehetne kamerázni(Hungária 50km/o belsö sév),és megbüntetni szintén százalékosan.Vagy aki nem indul el idöre a zöldnél,ugyan ugy büntetném,mint aki át megy a piroson!Olaszoknál ezek müködnek!
Probáltál már szabályt betartva idöre teritö fuvarozást végezni?
Ráadásul az kéri számon tölem a szabályokat,és büntet meg,aki nálam jobban megsérti azokat!Tisztelet a kivételnek,de ök elenyész számban vannak!
Ezt én sem bírtam volna pontosabban leírni milka. Nincs hozzáfűzni valom, minden betűd igaz...

Ja értem csak poénkodol...
Már majdem komolyan vettem...
Szerintem inkább arrol van szo,hogy ez egy nagyon jövedelmezö pénzbeszedési forrás!Mondjuk ugy,egy ujjabb legális adó!Szo sincs arrol,hogy baleset megelözés!Egyszerü,televerik mindenhol sebesség korlátozo táblával az utakat(legyen az bármilyen felesleges is),oszt oda beállnak!Nem egy helyet tudok mondani csak itt Pesten,ahol kb, 100-méteren belül van 70,oszt 50,oszt 60.No ezt tartsa be a paraszt autos!És mily érdekes hogy itt mindig trafipakszoznak!a baleset veszélyességröl meg ne is beszéljünk!Mert ez a tábla rengeteg ez a balesetveszély!
Nem kell szabálytalankodni, és megaszhatják a berendezéseiket. Ilyen egyszerű !
Köszönöm szépen!
Akkor nyertem!
Igen büszkék is lehettek, hogy ti már törvény szerint is Isten felett állhattok, a sz.r civíl, meg kussoljon és fizessen. Remélem majd jön még azért kutyára dér...
nem sokkal, de megelőztél...
Kicsit pontosítanám Pohit...
Azoknak a gumiabroncsoknak, amelyeknek az átmérője meghaladja a 75 centimétert, 3 milliméter a minimális profil mélység.
a futófelület mintázatának magassága a teljes felületen eléri:

a) az M1, N1, O1 és O2 kategóriájú járműveken a gumiabroncs átmérőjétől függetlenül az 1,6 mm-t; továbbá

b) az egyéb járműveken

ba) a 0,75 métert meg nem haladó átmérőjű gumiabroncsok esetében az 1,6 mm-t,

bb) a 0,75 méternél nagyobb átmérőjű gumiabroncs esetében a 3 mm-t.

Végül is nem csak a súly kategorizálja, hanem az átmérő is.
Rögtön az első beszólás jó a vezess.hu-n.......még jó, hogy a KRESZ most már világosan engedi a tilosban megállásból való mérést......
3 mm-esnek. A személyautó, motor az 1.6 mm