Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Képzeld, ha össze hoz egy gyereket, és fényképen meg lesz az előzmény is.
Nagyon bízok benne, hogy nem csak ketten leszünk, hanem nyolszázezer-ketten
Egyébként te mindent lefényképezel?
Látom Szeki nem nagyon örültek neked, hogy fényképezed őket (munka közben)
már ketten vagyunk akik oda-át szavaznak, mondjuk ez a múlt szavazása!
erre gondolsz pipifax!
Az tuti. Tegnap is 50-nél 69-től mértünk. Nagyon állampolgár barát vagyok. Az állatpolgárok azok meg megszívták
Az szdsz már nem jelent veszélyt
Jaj jaj nem menj Pohi Biztos sok autós jobban örülne, ha otthon maradnál...
De Pohi Hát bele se merek gondolni mi történt volna "HA"
EMO-sok egy csoportja épp arra kószál életunt fejükkel, zenéjükkel, fekete ruhájukkal, 40 kg-jukkal.
És már megint menni kell dolgozni......
Reko72 Neked van igazad Rendőrnek lenni 16 éve csak érettségivel lehet Én mondtam 6-ot, te mondtál 20. A helyes válasz a 16. Tehát 10:4 arányban fölényessen megnyerted a játszmát. Én erről a mezőről, csak egyes, vagy hatos dobással léphetek tovább...
Önnek viszont gratulálunk Dobhat mégegyszer...
Lapesz azt nem tudom, hogy hány %. Egy Biztos az én szavazatommal számolhatnak.
Jó rendőrökre szükség lesz " 20%-on a jobbik amit be mernek vallani.DE ma hallottam szebb számokat is,ezek 30% -ól szólnak.
Lesz meglepetés!
Tudod te is, hogy van olyan festő aki hibázik, van olyan kőműves, van olyan tervező, van olyan építész....stb. Mindenki hibázhat. Minden csoport megoszlik. Nincs azonos képességű, azonos lelkiismeretú, azonos tudású ember. Egy ember alapján nem lehet megíténi egy csoportot. Főleg egy olyan csoportot nem aki parancsra cselekszik. Ez nem olyan, mint, hogy a főnök megkér csináld meg ezt vagy azt. Ha nem teszed a dolgod gyorsan katonai bíróságra kerülsz........szóval nem egyszerű a helyzet. Véleményed lehet, okos lehetsz, csak kutyát nem érdekli.......ez olyan katonaságból visszamaradt csökevény. A legnagyobb vállappal rendelkező a legokosabb és csipi van.........
Na ezt sem a járőrök találták ki biztosan (nem láttam a közvetítést, így nem mondok véleményt). Túl nagy a pörgés a gárda ellen, pedig rosszat nem tettek sehol én így tudom. Viszont sokan szimpatizálnak velük és ezzel egyszerre gondolom a jobbikkal is, ami a jelenlegi kormány és a követekező kormány nagy ellenfele is lesz, szóval ahol lehet keresztbe tesznek nekik.......hogy ehhez ki miként aszisztál és miért.....az más tészta......persze csak szerintem.
Ha már tisztán látás akkor annyit, hogy mint írtam 1992-ben tették kötelezővé az érettségit. Az ismerőst ezért is utasították el! A Budapesti létszámhiány miatt csak Budapestre felvettek ez nélkül külön főkapitányi engedélyre! Ezután a 1994-es törvényben rögzítették is ezt, és attól független, hogy mikor lépett hatályba már 94-ben sem vettek fel érettségi nélkül sem! És Budapestre sem! Az ország többi részébe pedig már 92-től nem és azért ez elég számottevő!
Ezek alapján is hülyeség amit Pipifax írt, hogy 5-6 éve kötelező az érettségi!
Ja mi lett volna ha a vőlegényen is fekete ruha(öltöny van?) Szerintem ballagó a fogdára...
Ezt tegnap láttam, hát azt hittem besz.rok...
Nem kaptak a lagziba meghívót repikajáért ezért előállították a vőfélyt... Szemet-szemért...
Iskolai végzettség,érettségi,diploma.
Akik a bazilikából bevitték az esküvőről a vőfélyt mert gárdistának nézték,azok mik voltak? ATOMFIZIKUSOK
Ez nem vicc,ez megtörtént.
Pohi és a többi rendőr:NEM NEKTEK SZÓLT:-)
Mivel gondolom nincs már bent nagy idil...
ehhez meg annyit, hogy ez igaz a járőrökre, de amint feljebb lépsz nem. A rendőrszakközép esetén a felvételin a jelöltek 60%-a kiesik.
És nézd az én példám, én szakvizsgázott jogász vagyok. És a jog után végeztem RTF-et mert hittem benne. Az más kérdés, hogy most éppen kifelé nézegetek.
Hagyd a francba,nekem a bordó motoromnak piros a színe a forgalmiban... - GYÁRILAG! -
OK köszöntem , annyira végülis nem izgat csak mondom megkérdem .

Jó éccakát