Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Intuició? Te nem magadtól találsz ki ilyen terminusz technikuszokat ugye? Fogadjuk Zsuzska ott ül melletted és súg...
légy figyelmes pipi barátom használtam az előzmény gombot csak jóvolt az intuiciód azé irtam ezt
Ha leszállsz a motorról, és az igazoltató SZERV véletlenül 'Zsani szívemnek' szólít, kezdhetsz félni...
Bogyesz használd az előzmény gombot én nem azt fújtatom, hogy a pohiék beszedik a 16 mrd-ot, mert azt beszedik...
Hanem azt, hogy van aki megengedi, hogy benyálazzák a hímtagját Micsoda kificamodott perverz világban élünk...
nem tudom mit fujtatol ugyanis meg is teszitek tisztelet a kivétel
Pfffújjj!
Én engedném, de a múltkor is nyálasan adták vissza!
Ne aggódj arra is ráhajtanak.....ha nem adod önként a fitymád hát leharapják.......
Egyébként is bekaphatják !
arról nem is beszélve, hogy már igen rég úgy is lehallgatnak, ha nem is hívsz, csak a telefon a zsebedben csücsül.. Szerintem kár rajta aggódni...
ja.csak ez egy tavalyi cikk
Akkor most adjunk ki magunkból mindent van még egy hetünk büntetlenül...
Ja amúgy boldog nőnapot mindannyiótoknak, meg Zoltánoknak is...
Vajon ez már egy hét múlva felhasználható lenne ellenem?
Lnézést kívánok, h belevau
Csak h tudjuk , hogy hol tartunk. Pár év és itt a gondolatrendőrség
Nagy az összefonódás bizonyos dolgokban...szerintem is.
újabban szövetkezik is... (eddig meg látványosan utálták egymást...(kivéve kajaszünetben) )
Ezt mondom évek óta . Ki kell baszni velük. Be kell tartani a szabályokat
Vannak még BALekok hidd el bőven. A jobbiktól félnek az emberek, mert bár a programjuk jó, de kevés emberhez jut el, az előadások a helyi képviselők esetében kissé nyersen durván hangzanak....sokan megilyednek, főleg, hogy a 2 másik párt is nagyon ellenük van....ellenük beszél.
Lenne is nagy sírás ha mindenki betartaná a szabályokat... Ez egyébként nonszensz... Ilyennel kalkulálni a költségvetésben ráadásul elvárt mértékben.
A legtöbb ajánlószelvényt a jobbik adta le ! Gondolom a fogyatékkal élők szavaznak a balf...okra.
De ez mekkora nem? A rendőrök szedjék be a 16 milliárdot és akkor kapnak fizut . A vámos meg az adóellenőr szedjen be x összeget és a fizetésen felül telenyomjuk őket jutalommal.
15565
nem irigylem őket.....

pár ezer fős faluban is néha 2 autóval mászkálnak+ mérnek szinte minden nap
már a földutakra is bemerészkedtek, állítgatnak serényen
már csak az enduros osztagra leszek kíváncsi mikor ér ide......
ha nem szedik be a bírságot nincs fizu. Ez van a sünökkel.
nem. És az, hogy nyílt fórumon ilyet kérdezel tényleg azt árulja el, hogy nagy a baj a fejedben.
És ahogy pohi leírta, egy hivatalos módja van, a nyomozás a kikérésének. Van másik is, hivatalos, de azt te nem is hallhattad még. És egyik sem ilyen, hogy feldobom a kérdést a neten, amit 1 millió ember olvas, özte spiclik tömege. Menj be, tegyél feljelentést.
valami történt a sünökkel
ilyen aktivitás még sosem volt mint most
nyüzsögnek állandóan

mondjuk eszük még mindig nincs egy250es cr-t kezdtek üldözni nívával