Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy a baj a te fejedben. Nincs itt összeesküvés elmélet.

Ha zaklatják telefonon, akkor irány a rendőrség és tegyen bejelentést. Nem lehet más módon kikérni. Nem azért mert nem akarom, egyszerűen ennek ez a menete. Ha erre lusta akkor meg magára vethet. Ha nem bízik az eljárásban akkor ismét csak magára vethet.

Ez kb. olyan amit csinálsz.....mintha azt mondanám hozzál nekem holnap 100 db. 100 kg-os malacot. Te mondod hogy nem tudsz. Én meg erősködök, hogy persze, mert csak nekem nem, persze magadnak tudnál.

Nem magadnak sem tudnál és nekem se, úgyanúgy ahogy én sem férek hozzá titkos telefonszámokhoz.
1. Az én számom soha nem volt titkos
2.Nekem nincs problémám,csak egy ismerős csajnak,akit egy aberrált köcsög basztat.
3.Ha a hívószámot kijelzi a telefon,miért nem lehet megtudni kihez tartozik.
4.Szegény csajszi,be van szarva és nem fogja magát kitenni egy olyan eljárásnak,ami sajnos jellemzi a rendőrséget.

Ui:Azért köszi a választ
Gondolom te is is ezt tanácsolnád magadnak hasonló helyzetben,nem használnád ki kapcsolataidat és nem próbálnál meg esetleg rövidebb úton véget vetni közeli ismerősöd rettegésének.

Nincs harag
Azon egyszerű oknál fogva, ami alapján elvárod te is, hogy ha titkos a telefonszámod, akkor más ne tudja meg illetéktelenül . Sétálj be, tegyél feljelentést, ha van rá okod és megy a dolog a maga útján .
Mer mér?
Be kell menni a yardra,168oldalas jegyzőkönyvet felvenni és ha nincs alapos gyanú,bizonyíték,hangfelvétel,stb akkor lezárjuk az ügyet:"bizonyítékok hiánya"miatt.
Ismerősömről van szó,és kb. 5 perc beszélgetéssel rövidre lehetne zárni a dolgot.
Ráadásul egy csomó péztet megspórolnánk az államkasszának.

Persze gondolom nem értesz egyet ezzel a módszerrel

Tudom:nem lehet már "cigány"-ozni sem
Csúnya dolog.
Hát....más módja nincs pedig.
Szeva főnök
Idézet tölem:"Hivatalos dumát hagyd.Ismerem."
Szerinted miért írtam?
Nem, mert csak bűnügyekben adják ki, hivatalos papírozást követően, ügy hivatkozási számmal. Ez nem a CIA
kibaszott gyorsan futok ha látom hogy kell
Szasz mackósajt
Kéne egy tel.szám előfizető elérhetősége.
Szám van.
Előfizető titkos.
Tudsz segíteni?
Hivatalos dumát hagyd.Ismerem.
Csak nehogy alatta maradj
Feljelentik, pénzbüntetés + eltiltás. Hogy mennyi, az a szabs. előadótól függ. Ezért nem kell vezetői engedély nélkül motorozni. A földút is út, oda is kell.
nagy ember nagyot esik
Akkor gyúrok még 3 hónapot
én 113
Szevasztok!
Haverommal ma az történt, hogy egy mz ts 125-el földútról kanyarodott volna rá a főútra, és a rendőrök jöttek, ő meglátta visszafordult gyorsan csak az a baj hogy utána mentek, ő megállt.
Elkérték a papírjait, (nincs A-s jogsija csak) B, nincs műszaki a motoron, se adásvételi róla, leeresztették a kerekeket, meg felírták az adatait, meg az alvázszámot meg a motorszámot is felírták volna, csak alvázszám nemvolt, motorszámot meg nem találták meg. ( már kapták el a gyereket, és akkor is felírták az adatait de az után nem volt semmi elengedték). Elengedték hazatolta a motort, és mondták hogy kap egy levelet, és el kell küldeni nekik a motorszámot, alvázszámot,adásvételit.

Kérdezném én, hogy mire számíthat? Pénzbüntetés? Jogsielvétel?

Köszönöm
Ott a pont Én is elkezdtem edzegetni, volt egy jó pár év kihagyás a törött kulccsontom miatt. Nincs mérlegünk az új házban. azt hittem 85 kiló vagyok. Hazamentem ma anyumékhoz ráálltam a mérlegre 93 kg. Pedig csak házikoszton vagyok tartva semmi kreatin, fehérje, aminó meg ilyenek. Épp gondolkodtam, hogy kellene venni, de lemondok így róla......minek, egy tesztoszteronbomba vagyok .
Szokásuk adni a hátsó ablakokra
sztem legyél olyan kemény mint én, és akkor még jobb ha látnak a köcsögök. Sőt, annyira keménynek kell lenni, hogy a napisugár se merjen rádsütni, azt akko azé se kell.
Sziasztok!

Köszi az infót mindenkinek.Látom jó kis témát dobtam a közösbe.Asszen én is le fogom húzni a két első ablakról a fóliát és rakatok fel áttetsző biztonsági/uv védő fóliát.Sajnos ahol én lakom több a fekete bőrű mint a fekete fóliás autó.
köszönöm az információt! szerinted bele merjek vágni a fóliázásba? Mennyire szokásuk a hazai fóliázóknak műbizonylatot adni?
Bange.....ha én írnám a törvényeket, biztosan másképp lenne , de akkor sem leheten elől sötétített üveg
szóval a sötétíttet üvegért büntetnek, a sötétített bőrért meg "jutalmaznak"

ez aztán az igazi demokrácia.........
Ha megnézed az ablakokat benne lesz a 70% feketével írva. Az más kérdés, hogy opelek már megbuknak a gyári színezéssel is mivel az sem pont 70% mindíg inkább kevesebb 65-68%-ról hallottam, de ez még belefér. Ezt tovább sötíteni nem lehet. A hátsó utas ablakokat és a hátsó szélvédőt korom feketére is sötétítheted, de ha van + féklámpa akkor annak ki kell hagyni a helyét azt tilos sötétíteni.
Köszi az infot!