Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól sejtem már megint nem akarsz fizetni
Kocsi vagy motor?
Jó kérdés. Mivel a közterület észlelte, és feljelentett-ilyenkor ha befizeted a csekket olcsóbban megúszod-megszakadt az elévülése. A feljelentés megtételétől szerintem 30+30 napja van a szervnek, de mivel ez közigbírságos lesz, ami 30 ropi, ezért talán 90?
pohi,medve.
ha a közterület felügyelet feljelent a rendőrségen járdán parkolásért ,akkor a cselekmény elkövetésétől mennyi ideje van a policének hogy akármit is küldjön nekem?
Nos beszélétem az ismerösömmmel és azt monta hogy KPM-re nagyon ritkán küldenek motorokat kivizsgálásra szóval szerintem nem lesz belőle KPM de az 50-es hangert mindenfélkép megfogom csinálni és ha nem akarják elhinni hgy 50-es megmondom nekik hogy szegyék szét és nézzék meg akárhol csak utánna rakják ösze és ne az én pénztárcámbol szedjék ki
a hozzászólsokért nagyon hálás vagyok sokat segítettetek
Nézd meg a bontós topikban.
Nos még csak anyi volt hogy:volt tavaly augusztusban 1 balesetem amibe én voltam a vétlen és tegnap ellekelet tolni a gépet a helyszínre és ott állapították meg szem hogy 70-80-as lehet.Nos mivel feltünt nekik hogy nagyobb mint 50-ezért leírták az alvázszámot +motorszámot és utána bementek a márkaszervízhez ahonnan lejöt a rendszerükböl hogy 80-as és mire beértem a yardra addigra már megvolt a megálapítás ami szerint 80-as a moci és monta a tiszt nekem hogy ezért fel kel hogy jelentsen és lehet ugrik a jogsi+büntetés vagy mit tudom én mi lehet még ilyenkor szóval vagy tegnap vagy a héten elkezdik majd feldolgozni az adatokat vagy hogy megy az és ha minden igaz 1 hónapon belül kapok 1 beidézést vagy nem tudom majd elválik de ha addigra meg tudom csinálni akkor megpróbálom álítani azt hogy 50-es és küldjék el kpm-re vagy ahova akarják szészedik és jéé téleg nem 80-as lehet valamit elírtak vagy valami és ha minden igaz mindenki mehet békével
Nyamost ha már konstatálták hogy 80-as.Akkor nem a büntire kéne gyűjteni?
én értem de seholse találni 50-es hengert csak komplett motorba van szóval egybe az egész cak-pak
nem kell persely se semmi, de már kb 5 ször írtuk le. Egy az egyben rámegy az 50-es hengerszett, azt meg veszel bontóból.
Egy új henger, hozzávaló gyűrűkkel. Feltenni, és mehet.
a beszélést nem úgy értettem hogy lefizetem hanem úgy hogy mi a teendő ienkor mert nekem ez az első ilyen esetem
köszönöm szépen és elnézéstigaz nem gondoltam bele a következményekbe amúgy szerintem meg fogom csinálni 50-re hogy veszek 1 új hengertt-és abba hüvelyt viszont más nem akarok megszopatni ezért is kel megcsinálni 50-re hogy ne más tartsa a hátát az én hülyeségem miatt
De még okítható ezért írtam, ha annyi lenne mint én akkor már felesleges lenne ezt leírni mert az már nem tanul....
tsándor

Nézd meg az életkort, ilyenkor lehetetlen meggyőzni bárkit is bármiről....
Beírsz ilyet, hogy van ismerős és az majd elintézi? Ha van is akkor legalább csendben tennéd. Vele is kibaszhatsz.
Amúgy hallotam, hogy ha van egy kis ismeretséged, akkor "kenő pénzel" el lehet intézni.... Persze nem tudom, hogy mi is folyik ott. Mikor kell menned vagy vinned?
legjobb tudomásom szzerint KPM-re ami anyira nem is baj nekem mert faternak van KPM-es ismerőse és majd ma megpróbálok beszélni vele hogy mit hogy is lehet és elmondom/leírom itt a foumon hogy aki csak gondolkodik azon amit én már elkövettem hogy hogy járhat
Amugy ilyenkor amikor elviszik akkor hova viszik? KPM re vagy hova? Mert nekem régen azt mondták, hogy oda viszik az ilyeneket. Meg miket csinálnak itt szegénykével?
Szerintem is próbálj meg szerezni egy henger szettet. 20 körül megvan, azt jolvan....
ez az 50es henger dolog jónak tűnik, egyébként meg akard minél ,gyorsabban lebonyolítani az ügyet, és tegyél meg szóban mindent azért ,hogy ez 50-es! nekem is volt ilyen szabálysértéses birságos ,4 hónapra jogsibevonós ügyem! küldték a határozatokat össze vissza, na elegem lett. bementem a rendőrségre és ki akaratoltam, hogy beszélhessek az ügyintézőmmel. ebből az lett ,hogy ő határozta meg mikortól jogerős az ügyem és lett 1,5 hónap a 4 ből.
sajnos ebben a gigászi bürokratikus útvesztőben sok minden múlik azon mikor -hol vagy és hogy akarod., és éppen hogy sikerül.
én esetemben a rendőrség és az okmányiroda pontosan az ellenkezőjét állította mindenben.
a történet vicces csattanója: haverral motoroztunk és egymás mellett haladva ugyan abban a pillanatban követtük el ugyan azt a szabálysértést, a végeredmény még is jelentősen különbözött.
/sajna a birság lett a ballagás ajándékom /
jó nem is basztatni akartalak, megtanultad a leckét te is. Én is megtanultam már....
Viszont mondom veszel egy hengert dugót tzr/dt/rg 50-esre aztán összerakod. Karbit belövitek úgy hogy beinduljon aztán szólsz nekik hogy igenis 50-es nézzék meg. Szerintem 15 ből kijön.
JÓ meg igazad van de ő volt a hibás am a következő hónapban akartam volna megkötnijobban mondva abba a hónapban méhozá 6 nap választott el és Ő volta hibás mivel a kocsi átnyúlt elég rendesen a sávomba
hát ne is haragudj de annak én sem örülnék ha valaki biztosítás nélkül belém szállna, azért azt az 1 tanknyi benzin árát nem kifizetni elég nagy hülyeség
jah és elnézést az írás hibákért csak remeg az ujjjam 1 ideje