egy csapattársamnak még vagy 5-10éve volt, bringáűssisakban járt vele, volt h megállították, de nem nagyon basztatták. Ha több lesz, azzal is dűlőre jutnak.
A "moped"autót addig csesztettük, míg kialakult egy normálisnak mondható szabályozás. Erre itt a "goped" .....soha nem lesz vége..... Még, jó, hogy nem gokartal jönnek ki egyesek a közútra, "mert megvettem, aztán miért nem használhatom?" címszóval.
Egyébként egyenlőre, szerintem ezekkel nem lehet közúton zümmögni, de utánakérdeztem az NKH-nál, meg utánaolvasok, aztán meglátjuk...
Bange úgy megkavarták a járműkategóri smkp.-s részét, hogy tanácstalan vagyok. Viszont innentől már engem is érdekel a dolog. Utánanézek jobban, ha van valami majd beírom a topicba.
Én értelek, de mondom, az nem lehet nálad közterületen és nyilvános helyen, mivel valóban beleeseik a kategóriába, viszont a forgalmazását nem tiltja.
Régebben benne volt ebben a sebességellenőrző blokkoló is, de azt kivették belőle.......gondolom, mert valaki fent ezeket forgalmazza jó pénzért nagykereskedő szinten.
ennyi erővel akár innen is lehetne:
magyarország..... én így szeretlek?
Egyébként egyenlőre, szerintem ezekkel nem lehet közúton zümmögni, de utánakérdeztem az NKH-nál, meg utánaolvasok, aztán meglátjuk...
http://www.goped.hu/benzines_r...
derincfüggő dolog, hajolva arra is jó lehet
125ccm meg 16 évtől jogsi
Régebben benne volt ebben a sebességellenőrző blokkoló is, de azt kivették belőle.......gondolom, mert valaki fent ezeket forgalmazza jó pénzért nagykereskedő szinten.