Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát vigyázz nehogy seggbekamerázzanak a toitoi-n
Mégis mit vártál ? Egész nap a (kocsm) könyvtárnál van nekilökve a falnak, azt hitték biztos, hogy gazdátlan ?
egy csapattársamnak még vagy 5-10éve volt, bringáűssisakban járt vele, volt h megállították, de nem nagyon basztatták. Ha több lesz, azzal is dűlőre jutnak.
semmi, furcsán néz ki...

ennyi erővel akár innen is lehetne:
Mi a gond vele?
Veszprém, rendőr, gyorshajtás, büntetés....
Vigyázz sajna lesz ettől rosszabb Még két nap azt nem lesz az egyik kerék se...
Nem így, de jelenleg ez van......de nem kell szeretni....
na most már prizma sincs a biciklin.... 2 nap alatt kifigyelték az orkok aztán letekerték
magyarország..... én így szeretlek?
Ja,ezek azok...
Pedig ez jön... németben már mennek a strásszenancellung kartok
A "moped"autót addig csesztettük, míg kialakult egy normálisnak mondható szabályozás. Erre itt a "goped" .....soha nem lesz vége..... Még, jó, hogy nem gokartal jönnek ki egyesek a közútra, "mert megvettem, aztán miért nem használhatom?" címszóval.

Egyébként egyenlőre, szerintem ezekkel nem lehet közúton zümmögni, de utánakérdeztem az NKH-nál, meg utánaolvasok, aztán meglátjuk...
Ezekre gondolsz szerintem:

http://www.goped.hu/benzines_r...
Tudom...
Ezt ebben az országban soha nem lépik meg! Tudod,a régi nóta-pénz,pénz,pénz.
fene tudja.....
derincfüggő dolog, hajolva arra is jó lehet
egész sm dolgot ki kellene törölni.....
125ccm meg 16 évtől jogsi
Ha tudnád...
Attól függ mire használják De az egyik az alkalmas munkára a másik meg nyilvánvalóan nem búzacséplésre készül.
Köszi!
Bange úgy megkavarták a járműkategóri smkp.-s részét, hogy tanácstalan vagyok. Viszont innentől már engem is érdekel a dolog. Utánanézek jobban, ha van valami majd beírom a topicba.
pl egy nundzsaku veszélyes dolog, a vasvilla nem....
lehetne itt egyszerű jog.... csak akkor nem tudnának kibújkálni az "okosok"
Én értelek, de mondom, az nem lehet nálad közterületen és nyilvános helyen, mivel valóban beleeseik a kategóriába, viszont a forgalmazását nem tiltja.

Régebben benne volt ebben a sebességellenőrző blokkoló is, de azt kivették belőle.......gondolom, mert valaki fent ezeket forgalmazza jó pénzért nagykereskedő szinten.