Ugyis kell a pénz a költségvetésbe. hadd fizessenek !Nem értem ezt a kisgyerekes viselkedést ! Gondoljátok, hogy azért hozzák a törvényeket, hogy legyen mit nektek kikerülni? Viszont ha tele a bukszátok hajrá!
Te Béla Mindenféleképpen ved le a tükröt, még akkor is megéri, ha megbüntetnek érte egy húszasra, hiszen javítod a motor légellenálási tényezőit, lehet végre 2 km/h-val többet is fog menni...
Símán megéri a basztatást...
hát nézd, nekem sem nagyon votl, és engem nem basztattak miatta. aztán ha pont kifogod akko basztat azt annyi. én se látok benne semmit, csak dísznek van.
Sziasztok!
Kötelező a motoron a tükör?
Mert Én ara gondoltam ,hogy leszedem a motoromról a tükröket, mert amúgy sem lehet beállítani olyan pozícióba, hogy lássak benne valamennyit is hátra!( Biztos túl széles vagyok )!
Érdekelne, hogy ha nincs a motoron egy tükör sem, akkor a REND ÉBER ŐREI, milyen bírságot szabhatnak ki rám?
Esetleg valami kimagyarázási lehetőség?
Pl.: elestem a motorral, és még nem tudtam beszerezni, de már pótlás alatt van, vagy ilyesmi?
Válaszotokat, előre is köszönöm!
Szevasztok!
hát jah,ez akkor szívás...
na mindegy,lehet hogy még meglátogatom egyszer a csávót és elverem mint buzi a faszát...csak mert egy ilyen országban ezt így illik lerendezni....
Nem levelezni kell: meglátogatni az embert, a problémáddal.
Persze ha már szét van szedve, akkor buktad. Neki joga van jelen lenni megbontáskor, ugyanúgy, mint amikor egy cserélt alkatrész hibája miatt akarsz kártérítést.
Sajnos nem biztatlak semmi jóval. Én jártam már ugyanígy ( 50 km után hengerfej átégés ) akkor rögtön visszavittük, és kifizettettük vele az anyagköltségét a javításnak.
Utólag, főleg megbontott blokkal már nagyon bajos lesz...
Ugy tudom, ha rejtett hibája van a jármünek, azt az eladó 24órán belül köteles visszavenni, régen igy volt, most nem tudom mit változtak a törvények ezügyben.
na amikor ilyen van akkor arrébb kell menni....
meg amikor a nyugdíjas doktornő és társai dumával jönnek
szóval mindig az eladóval kell kezdeni, szemérmetlenül alákínálni és megnézni a reakciót
utánna meg a gépjárművet megtekinteni
Ha ilyen nyomtatványos adásvételi szerződésről van szó, igaz írva van a megtekintett kibróbált állapot, de az eladó részéről is van valami kéthetes garanciaféle, mintha... El kéne olvasni az adásvételit, pontosan mit tartalmaz, de mindenféleképpen necces a dolog szerintem...
Most szólok, hogy ilyen embernek a magánnyomozót hívják, aki egyrészt nem olcsó, másrészt tény, neked kell bizonyítanod, hogy az eladó tudott a hibáról, tehát iü. szakértő kirendelése, stb. Kb. esélytelen sajnos. Gondolom írásban nem vállalt garit az eladó.
Símán megéri a basztatást...
Kötelező a motoron a tükör?
Mert Én ara gondoltam ,hogy leszedem a motoromról a tükröket, mert amúgy sem lehet beállítani olyan pozícióba, hogy lássak benne valamennyit is hátra!( Biztos túl széles vagyok )!
Érdekelne, hogy ha nincs a motoron egy tükör sem, akkor a REND ÉBER ŐREI, milyen bírságot szabhatnak ki rám?
Esetleg valami kimagyarázási lehetőség?
Pl.: elestem a motorral, és még nem tudtam beszerezni, de már pótlás alatt van, vagy ilyesmi?
Válaszotokat, előre is köszönöm!
Szevasztok!
na mindegy,lehet hogy még meglátogatom egyszer a csávót és elverem mint buzi a faszát...csak mert egy ilyen országban ezt így illik lerendezni....
Persze ha már szét van szedve, akkor buktad. Neki joga van jelen lenni megbontáskor, ugyanúgy, mint amikor egy cserélt alkatrész hibája miatt akarsz kártérítést.
Sajnos nem biztatlak semmi jóval. Én jártam már ugyanígy ( 50 km után hengerfej átégés ) akkor rögtön visszavittük, és kifizettettük vele az anyagköltségét a javításnak.
Utólag, főleg megbontott blokkal már nagyon bajos lesz...
Nagyon nagy a para ilyen helyzetben ?
meg amikor a nyugdíjas doktornő és társai dumával jönnek
szóval mindig az eladóval kell kezdeni, szemérmetlenül alákínálni és megnézni a reakciót
utánna meg a gépjárművet megtekinteni
mindig mondom nem a gépet kell megnézni hanem az eladót.....