Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mán megint ridogász Krézi? Szezonod van vazze, csúszik az út törnek az autók, annyi jattod van a zsebbe, hogy nem tudsz a rengeteg zsé-vel mit kezdeni Szaros 15-ezeré pityeregsz, menj be a parkolós céghez, hajíts az asztalra egy ötvenezret, vigyorogj a pofájukba azt mond flegmán, hogy nem Úr aki nem herdál...
vezérműtengely hibája lett...
elvileg az nem probléma,hogy magánszemély vagy cég(legalább is már volt ismerősök közt egy ember aki szintén perre vitte a dolgot és /pár év alatt/ nyert,de ott egyértelmű volt,hogy az előző tulajt van hol megfogni,volt hivatalos munkahelye)csak itt az a félő,amit már említettem(hogy nincs munkahelye,vagy a nevén semmi) és valahogy ezt kellene kideríteni,csak még nem tudom hogyan
Az a baj hogy nem cégtől vetted....
Jelen esetben Neked kell bizonyítani hogy tudott a hibáról,csak nem mondta el ,ez szinte lehetetlen. Mi baja lett?
Sziasztok!
A következő a problémám.Vásároltam egy gépjárművet(jelen esetben autót) ami hazafelé úton 100km megtétele után beszart(nem lehetett vele tovább jönni,vontatni kellett),természetesen egyből hívtam az eladót,akinek ekkor már hűlt helye volt(telefon kikapcsolva,majd levelet is küldtem neki amit nem vett át),ezért én be szeretném perelni,csak az a problémám,hogy nem tudni(mivel fiatalabb "emberről" van szó),hogy van e hivatalos munkahelye,vagy valami a nevén ami fedezné a per költségeit és a kártérítést.Mert azzal nem lennék előrébb ha beperelem,a bíróság kimondja h jogos,csak épp nincs miből levonni a pénzt és még a per költségét is nekem kellene állnom.
Ha esetleg van itt olyan ember,aki utána tudna járni ennek a személynek,hogy érdemes volna e beperelni(tehát legalább egy hivatalos munkahelye van,ahol a fizetéséből levonva megkaphatnám a kártérítést),vagy van ötletetek hogy hova lehetne ezzel fordulni,kérlek segítsetek!
Előre is kösz!
nem gondolod, hogy ebben a hidegben kiszállnak
mennyivel mentél? Csak mert már nincs sebességkorlát az átjáróban, tehát ott is 50-90.

A piros lámpánál a lámpa váltásakor aktiválja a kamerát, tehát azonnal.
az a tetején volt.....
ott is néha annyi kacat lett fuvarozva hogy az ablakon másztam be mert nem nyílt az ajtó
mondjuk ilyen akcióknál már lehet jogos lett volna némi büntetés.....
A szárnyakat levehetted volna ha már építkezel.
építkezés alatt bepakoltam 10 mázsa cementet az 1200esbe aztán villogtak rám
olyan szűk 70et tudott ilyen akciónál virítani a zsiguli
én csak vigyorogtam rajtuk
lehet sportgépnek nézték mert nagyon lent volt az alja
ja-ja.....én is visszamentem így 1X Kecskemét előtt és érdeklődtem mennyi az annyi mikor ránéztem a készülékre ami nem volt bekapcsolva......ezt látták és elzavartak....
régen szokásuk volt villogni film nélkül, sok ember vissza is ment érdeklődni/zsebbe fizetni
Van. Felénk több is akad. Speedophotos 2 db, meg 1 db Multanovás, igaz, az legutóbb nem működött, csak forgalomlassító demonstrációt tartottak vele
na szoval a vasuti átjáronál nem működött a lámpa semmilyen jelzést nem adott mögötte álltak a rendörök de most hogy eljöttem mák bekapcs.a megkűlömböztetö jelzést az is lehet hogy csak így akarnak figyelmeztetni a rossz lámpára nem tom
A barátom ment ótóva lassan 40-45-te a mérőkocsiból meg vaku villog de vagy ötszőr mire oda ért. Megáll oszt kérdi miezmiez hisz lassan ment. Aszonták bocsi gyakorlunk, az éles méréshez lőtték be a masinát.
van még vakus mérőke?
felénk már egy sincs használatban
Ha volt tábla és villant,akkor igen,majd küldik a papert.

Kérdés: Ha kamerával felszerelt kereszteződés van,ott azonnal (100-ad mp)indul a felvétel ha pirosra vált a lámpa,vagy egy hangyányi "késés" van?
sziasztok egy kérdés a biztos urakhoz, ha a vasuti átjáró elött villant a vaku 30as táblánál, akkor lemeszeltek, vagy nem, ha gyorshajtottam, megállit vagy továbbenged, mert simén elmentem melletük, és nem vettek ki de a vaku az villant.
minden intézkedés, ami még a határidőben történik megszakítja az elévülést, és az ügyintézési határidők szervenként ketyegnek.
az érint engem hogy ki huzta el?gondolom nemigazán..ha egyszer feljelentési joguk van,akkor a többi is vonatkozik rájuk
próbáld meg, bár gyanús, hogy a közterület húzta el, és e miatt nem évült el. A határidők meg emiatt nem teltek.
valóban hivatkozhatok erre?
hát, elvileg elbaxták....
motorral hogy parkójjak,nem volt rajta sztender...
csekk nem volt..csak egy papiros a szélvédőn ami irta:feljelentettek.....
csak élek a jogaimmal
akkor ha 7.hóban volt és 12.02-án vettem át egy adatkérő lapot akkor hivatkozhatok arra hogy hangyányit kicsúsztak ugyebár....mert arra nem válaszoltam ,ma pedig küldtek egy 15ezres mutatványt...amit még lebbezhetek fel